-
سبد خرید خالی است
شاید برایتان جالب باشد که کدام برند اولین گوشیهای اندروید را روانه بازار کرد؟ برند اچ تی سی؛ نامی که در گذشته بسیار بر سر زبانها بود و از صدرنشینان طراحیهای خلاقانه در عرصهی گوشیهای موبایل بهشمار میرفت. شرکت اچ تی سی در سال1997 توسط «چر وانگ» ، «پیتر چو» و «اچتی چو» در کشور تایوان تأسیس شد. نام این شرکت مخفف عبارت "High Tech Computer Corporation" بوده و همانطور که از نامش پیداست ابتدا در زمینهی کامپیوتر فعالیت داشته و شهرت اولیهی خود را مدیون طراحی اولین کامپیوتر جیبی مجهز به سیستم عامل مایکروسافت است و پس از آن با عرضهی اولین گوشی اندروید جای پای خود را در بازار موبایل محکم کرد؛ اما متأسفانه در سالهای بعد با رشد و ظهور شرکتهای دیگر مثل سامسونگ، ال جی و سونی، حضور این شرکت کمرنگ و کمرنگتر شد.
این شرکت در اوایل راه مانند هر شرکت دیگری فراز و نشیبهایی داشت و با پروژههایی ناموفق خود در مرز ورشکستگی قرار گرفت، اما خوشبختانه با سرمایهگذاری خانوادهی وانگ نجات پیدا کرد و تمرکز خود را برای شروع بر روی طراحی برندهای دیگر گذاشت. سال 2000 افق جدیدی به روی این برند گشوده شد و با طراحی لپتاپهای شرکت اچ پی، راه صعود را در پیش گرفت. نقطهی عطف حرکت این شرکت رونمایی از کامپیوترهای جیبی با سیستم عامل مایکروسافت در سال 2002 بود که مورد توجه بسیاری از اپراتورها قرار گرفت. رمز موفقیت این شرکت بهرهگیری از ایدههایی نو و کاربردی بود که با تولید اولین گوشی اندروید با نام G1 سال در 2007 به آن جامهی عمل پوشاند. تا قبل از آن این باور وجود داشت که موبایل یک وسیلهی ارتباطی سنگین و دستوپاگیر است در حالی که با ورود این گوشیهای سبک و خوشدست با طراحی لمسی چشمنواز، این باور در ذهن کاربران رنگ باخت.
اچ.تی.سی قصد نداشت صحنه را برای دیگر رقیبان خالی کند. گوشی «اچ تی سی مجیک» نامی بود که میتوان آن را دومین گوشی این برند محسوب کرد. این گوشی در سال 2009 وارد بازار شد که زبان طراحی آن بر اساس همان گوشیهای G1 بود، اما با این تفاوت که صفحهکلید فیزیکی حذف شد و عناصر دیگری برای راحتی کاربر به آن اضافه شد. دومین سوپرایز این برند؛ اچ تی سی هیرو بود که اواخر همان سال با طراحی متفاوت و جذاب روانه بازار گردید. لبه پایین این گوشی به سمت چانه خم میشد که به سهولت مکالمه کمک شایانی میکرد و پوشش تفلونی بدنه، آن را خوشدستتر میکرد. در مجموع این گوشی به محبوبیت بیشتر این برند دامن زد. لازم به ذکر است که گوشیهای این برند، اولین گوشیهایی بودند که به جک ۳.۵ میلیمتری هدفون مجهز شدند. همچنین، قیمت گوشی اچ تی سی تنوع بسیاری دارد که یکی دیگر از دلایل محبوبیت آن تلقی میشود.
این شرکت تایوانی در بازهی زمانی کمی گوشیهای دیگری با طراحیهای مدرنتر را عرضه کرد. در سال 2010، گوشی گوگل نکسوس وان، اچ تی سی دیزایر و اچ تی سی لجند نیز عرضه شدند که اچ تی سی لجند دیگر بار با طراحی منحصر به فردش کاربران را شگفتزده کرد. اچ تی سی گوشیهای زیادی تولید کرد که در بیشتر آنها از فلز استفاده میشد؛ اما در سال 2012 رویکرد جدیدی در پیش گرفت و از پلیکربنات در ساخت گوشیهای سری وان بهره گرفت، درحالی که باز هم بعد از مدتی این شرکت به رویکرد سابق خود در استفاده از آلومینیوم در ساختن گوشیهایش بازگشت.
این برند همه ساله
با طراحیهای خلاقانه خود همه را به شدت تحت تأثیر قرار میداد و خرید گوشی اچ تی
سی رشد صعودی چشمگیری را تجربه کرد. در سال 2013 با طراحی گوشی ام 7 مجهز به پنجرهی
اسپیکر ، قسمت خمیدهی پشت و بدنهی فلزی موفقیت زیادی کسب کرد. گوشی وان مکس که
در سال 2013 تولید شد اولین گوشی مجهز به سنسور اثرانگشت این شرکت بود. در سال
2014 نیز از گوشی اچ تی سی وان ام 8 ، اولین گوشی با دوربین دوگانه در دنیا
رونمایی شد که محبوبیت این برند را دوچندان کرد.
در سال 2015، بین رقیبان این کمپانی مثل سامسونگ, اپل، هوآوی و ال جی رقابت سختی شکل گرفت، ولی این برند حرفی برای گفتن نداشت و تا حدودی با کاهش فروش گوشی اچ تی سی رو به رو شد. اگرچه خط تولید سری دیزایر همچنان قدرتمندانه به فعالیت خود ادامه میداد.
سال 2016 گوشی پرچمدار اچ تی سی 10 روانه بازار شد که تا حدودی برخی ضعفهای طراحیهای این کمپانی مثل دوربین و نرم افزار در این مدل برطرف شده بود. اچ تی سی یو 19 ای و دیزایر19 پلاس دو گوشی برتر این برند هستند که در سال 2019 در دسترس کاربران قرار گرفتند. درحالحاضر اچ تی سی با تولید هدستهای واقعیت مجازی و گوشی یو 11 توانسته تا حدودی پیشرفت کند؛ اما نتوانسته به جایگاه سابق خود در زمینهی تکنولوژی به ویژه موبایل بازگردد. البته با نگاهی به لیست قیمت گوشی اچ تی سی متوجه میشویم که این برند دارای گوشیهایی در بازههای قیمتی معقول و متفاوتیست که فرصت داشتن گوشی موبایل را برای همه افراد فراهم میکند. همان طور که گفته شد از نظر قیمت گوشی نیز این کمپانی بسیار متنوع ظاهر شده است.
© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد