مرتب سازی بر اساس:

خرید اسپیکر و نکات مهمی که نیازست بدانید

اصولاً کاربران با اسپیکر بلوتوثی و سیمی بیشتر آشنا هستند، اما خوب است بدانید که دسته‌بندی اسپیکر به این دو مورد ختم نمی‌شود و بسیار متنوع‌ترست؛ بنابراین قبل از نگاه کردن به قیمت اسپیکر بهترست با انواع مختلف آن آشنا شوید.

اسپیکر در انواع مختلف

تاریخچه اسپیکر

اسپیکر در حال حاضر یکی از پر استفاده‌ترین محصولات در دنیای تکنولوژی به شمار می‌رود که هر خانواده حداقل یک نوع از آن را دارد. این محصولات که با نام بلندگو هم شناخته می‌شوند، تاریخچه جذابی دارند. اولین مدل در سال 1924 توسط «ادوارد کلاگ» و «چستر رایس» اختراع شده است. این دو از همان ابتدا اطمینان داشتند که سالیان بعد اختراع آن‌ها یکی از پرکاربردی‌ترین محصولاتی خواهد بود که تا نسل‌ها بعد هنوز هم مردم از آن استفاده خواهند کرد.

مانند هر اختراع دیگری اگر به پیشینه بلندگوها سری بزنید، می‌بینید که نسل به نسل دست‌خوش تغییرات بسیاری بوده‌اند. به عنوان مثال، اندازه بسیار بزرگ این مدل‌ها جای خود را به اسپیکر بلوتوثی کوچک‌تر داده تا هم به عنوان اسپیکر خانگی استفاده شوند و هم کاربران آنها را با خود به فضای بیرون ببرند.

ساختار این محصولات بر اساس عمکلرد آنها تعیین می‌شود. مثلاً عجیب نیست بلندگویی که در استادیوم ورزشی استفاده می‌شود با مدلی که تنها در یک اتاق کوچک قرار می‌گیرد، چه از نظر قیمت و چه از نظر کاربرد و اندازه فرق کند.

اسپیکر speaker

انواع اسپیکرها

اسپیکر از نظر صدا، شکل، کاربرد و حتی نوع اتصال به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود. احتمالاً هنگام خرید اسپیکر نام «ووفر»، «ساب ووفر» توییتر و… به گوشتان خورده است. این اسامی بر اساس محدوده فرکانسی که دستگاه پوشش می‌دهد انتخاب می‌شوند. به عنوان مثال، اسپیکر ووفر و ساب ووفر به دلیل پشتیببانی از فرکانس کم، قدرت خود را در ارائه بیس نشان می‌دهند و فرق این دو مدل اینست که با ووفر بیس را می‌شنوید، اما با ساب ووفر آن را احساس می‌کنید.

علاوه بر این دو عناوین، اصطلاحاتی چون «توییتر»، «میدرنج» و «فول رنج» نیز وجود دارد. فرکانس اسپیکر توییتر شبیه به صوت پرندگان است و علت نام‌گذاری آن هم همین است. این مدل نسبت به ووفر و ساب ووفر، فرکانس بیشتری تولید می‌کند.

میدرنج، تقریباً با فرکانس صوت انسان یکیست و کمک می‌کند تا صدای افراد و حتی سازهای موسیقی به شکل واقعی خود و باکیفیت شنیده شود و در آخر صداها برای شنونده آزاردهنده نباشد. مدل فول رنج، طیف وسیع‌تری از فرکانس‌ها را در خود جای می‌دهد. گاهی یک دستگاه به تنهایی چند مورد از این مدل‌ها را در خود جای داده و گاهی هم ممکنست هر یک در چند عدد بلندگوی مجزا قرار بگیرند.

اسپیکر خانگی

این محصولات از نظر اتصال به دو دسته وایرلس و سیمی تقسیم می‌شوند. در بین دسته وایرلس، اسپیکر بلوتوثی شکل رایج‌تری دارد و اسپیکر قابل حمل یا پرتابل هم معمولاً در زیر مجموعه این گروه جای می‌گیرد. معمولاً این محصولات فلش خور هم هستند. علاوه بر اسپیکر بلوتوثی، بعضی محصولات وایرلس با وای فای به دستگاه دیگر وصل می‌شوند که از دستیار صوتی نیز پشتیبانی می‌کنند و در حال حاضر به عنوان اسپیکر هوشمند شناخته می‌شوند.

در ادامه اسپیکرها را بر اساس شکل و کاربرد دسته‌بندی خواهیم کرد…

اسپیکر خانگی

از نظر شکل و کاربرد بلندگوها نام‌های محتلفی دارند. به عنوان مثال، ساندبار و سینما خانواده جزء اسپیکر خانگی به شمار می‌روند و برای تلویزیون استفاده می‌شوند. اسپیکر ساندبار به شکل نوارست که معمولاً خریداران آن را روی میز تلویزیون قرار می‌دهند. حتی بلندگوهای سقفی و تو دیواری هم نوع دیگری از اسپیکر خانگی هستند که مزایای اصلی آنها اینست که فضا را اشغال نمی‌کنند. معمولاً کاربرانی که اسپیکر خانگی می‌خرند، دوست دارند آنها را در اطراف خانه قرار دهند تا صدا را به شکلی فراگیر احساس کنند، درست مثل اینکه خودشان در صحنه فیلم حضور دارند.

اسپیکر جیبی، سقفی، قفسه‌ای، ماهواره‌ای (دور تا دور)، شیپوری و حتی اسپیکر ایستاده هم شکل‌هایی هستند که نام آنها نشان می‌دهد، چگونه می‌توانید از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال، اسپیکرهایی که در سقف محیط‌های بسته تعبیه می‌شوند با همین نام اسپیکر سقفی شناخته می‌شوند.

البته طراحی برخی از بلندگوها به گونه‌ایست که می‌توان آنها را بر روی دیوار هم نصب کرد. اصولاً بلندگوهای ماهواره‌ای به این شکل طراحی می‌شوند. دسته دیگری هم که مطمئناً تابحال آنها را دیده‌اید، بلندگوهای اکسترنال هستند که به لپ‌تاپ یا کامپیوتر وصل می‌شوند. البته برخی از این مدل‌ها را از طریق کابل AUX یا USB می‌توان به گوشی هم وصل کرد.

اسپیکر بلوتوثی

بلندگو یا اسپیکرهای بیرونی

بلندگوهایی که در بیرون از خانه قابل‌ استفاده‌اند، از نظر اندازه به دو مدل اسپیکر کوچک و بزرگ تقسیم‌بندی می‌شوند. از آنجاییکه این روزها اسپیکر بلوتوثی از طرفدارهای خاص خود را دارد در ادامه به نکاتی در مورد این قبیل اسپیکرها همچنین قیمت اسپیکر بلوتوثی کوچک و یا بزرگ اشاره خواهیم کرد…

اسپیکر بلوتوثی

این مورد هم همانند تمام مواردی که گفته شد می‌تواند در اندازه بزرگ و کوچک ساخته شود و قیمت آن نیز بسته به اندازه و همچنین متریال ساخت متفاوت خواهد بود و می‌توان آنها را در انواع زیر دسته‌‎بندی کرد:
اسپیکر قابل حمل
اسپیکر شارژی
اسپیکر جیبی

قیمت اسپیکر و کیفیت آن

ممکنست جنس بدنه اسپیکر بلوتوثی خانگی با مدل‌هایی که در فضای بیرون استفاده می‌شوند فرق کند، چراکه اصولاً کمپانی‌ها، متریال بلندگوهای بیرونی را به گونه‌ای انتخاب می‌کنند که در شرایط متفاوت آب و هوایی مقاوم باشد. با این حال، شما هنگام خرید اسپیکر باید توجه کنید که قصد خرید بلندگو برای منزل دارید یا اسپیکر شارژی قابل حمل بلوتوثی توجه شما را به خود جلب کرده که بتوانید هر کجا که رفتید آن را همراه خود ببرید…

 

مسلماً قیمت اسپیکر به عوامل زیادی بستگی دارد. اینکه نوع اسپیکر چیست، چه متریالی برای ساخت آن استفاده شده، ضد آب است یا خیر، توانایی تولید چه میزان قدرت و کیفیت صدا را دارد و… همه و همه از جمله عواملی است که تاثیر زیادی بر روی قیمت اسپیکر می‌گذارد. قطعاً قیمت اسپیکر خانگی که بتواند صدایی فراگیر و بسیار بلند تولید کند با قیمت اسپیکر بلوتوثی کوچک که تنها برای یک اتاق کوچک ساخته شده متفاوت است. از آنجاییکه شرکت‌های زیادی به تولید این محصولات روی آورده‌اند، رنج قیمتی وسیعی از این مدل‌ها را شاهد هستیم که از اسپیکر ارزان و مقرون به صرفه شروع می‌شود و به محصولاتی با قیمت بسیار بالا می‌رسد…

اگر قصد دارید در مورد قیمت اسپیکر بزرگ خانگی و مدل‌های دیگر اطلاعات کسب کنید، می‌توانید با سایت 19کالا در ارتباط باشید…

© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد

این محصول فعلا موجود نیست، ایمیل و شماره موبایل خود را وارد نمایید، به محض موجود شدن به شما اطلاع میدهیم.