گوشی شیائومی Redmi K50 ظرفیت 128 رم 8 گیگابایت
نقد و بررسی ردمی k50
یکی از بهترین مدلهای جدید شیائومی ردمی k50 است که تقریباً در همه زمینهها عالی عمل کرده و توانسته انتظارات را برآورده سازد. نظر شما درمورد گوشی شیائومی k50 چیست؟ آیا شما هم از طرفداران سری ردمی هستید یا تجربه استفاده از آن را دارید؟ احتمالاً با توجه به تبلیغاتی که در مورد این مدل گوشی شده، حسابی کنجکاو هستید تا زودتر با مشخصات و ویژگیهای آن آشنا شوید. پس در ادامه با بررسی مشخصات و قیمت گوشی شیائومی k50 با ما همراه باشید.
قیمت گوشی شیائومی k50
قیمت گوشی شیائومی همیشه عادلانه بوده و یکی از عوامل اصلی جذب کاربران به این گوشی هم قیمت مناسب و منطقی آنست که نسبت به همکلاسهایش ارزش خرید بالایی دارد. قیمت گوشی ردمی k50 در بازار جهانی حدود 340 یورو است که البته با توجه به این که کدام نسخه از این گوشی را خریداری کنید، این قیمت میتواند اندکی بالاتر برود. شاید پیش خود بگویید در بین میان ردههای شیائومی، گوشیهایی با قدرت خوب و قیمت مناسبتر نیز پیدا میشود، اما تا اتنها با ما باشید تا متوجه شوید چرا گوشی شیائومی k50 یکی از پرطرفدارترینهاست.
مشخصات ردمی k50 از نظر نرمافزار
با توجه به این که ردمی k50 به تازگی وارد بازار شده، نرمافزار آن کاملاً به روز است. این گوشی از نسخه 12 اندروید و رابط کاربری انحصاری MIUI 13 استفاده میکند که اگر تجربه استفاده از نسخههای پیشین آن را نداشته باشید، ممکن است چند ساعتی طول بکشد تا به آن عادت کنید. در کل رابط کاربری MIUI عملکرد رضایتبخشی دارد و پشتیبانی نرمافزاری آن نیز شاید به خوبی اپل یا سامسونگ نباشد، اما قطعاً میتواند رضایت شما را جلب کند و با توجه به امکاناتی که دارد، کار کردن با آن واقعاً لذتبخش است.
مشخصات گوشی شیائومی k50 از نظر سخت افزار
از نظر سخت افزاری، ردمی k50 یکی از قویترین گوشیهای امسال است و حتی برخی از وبسایتهای معتبر مدعی شدند این گوشی از 98 درصد گوشیهای ساخته شده تا امروز، قدرت بیشتری دارد. در بطن گوشی k50 از تراشه جدید شرکت مدیاتک یعنی Dimensity 8100 استفاده شده که فناوری ساخت 5 نانومتری آن به مصرف کمتر باتری و در نتیجه دیرتر داغ شدن گوشی کمک زیادی میکند. در واقع همانطور که احتمالاً میدانید لیتوگرافی یا همان فناوری ساخت تراشهها در کاهش یا افزایش گرما و عملکرد چیپست تاثیرگذار است و هرچه تراشه نازکتر باشد، دستگاه تحت فشار کمتری قرار میگیرد و در نتیجه دادهها را بهتر تحلیل میکند و گرم شدن گوشی نیز به حداقل میرسد که این فرآیند خود باعث مصرف بهینهتر و عمر بیشتر باتری میشود.
چیپست Dimensity 8100 که یکی از اصلیترین رقیبهای تراشه معروف Snapdragon 8 Gen1 محسوب میشود، توانسته امتیاز بسیار بالایی در بنچمارک آنتوتو کسب کند. همچنین CPU تراشهی گوشی شیائومی k50 هشت هستهایست که شامل 4 هسته Cortex-A78 با فرکانس 2.85 گیگاهرتز و 4 هسته Cortex-A55 با فرکانس 2 گیگاهرتز میشود. اگر اهل گیم و بازی کردن هستید و کنجکاوید بدانید بازیهای گرافیکی مثل Call Of Duty یا Asphalt با بالاترین تنظیمات و فریمریت روی شیائومی k50 اجرا میشود یا خیر، باید بگوییم با خیال راحت هر بازی یا برنامهای که دوست دارید را میتوانید روی این گوشی اجرا کنید و بعید است حتی تا 2 سال آینده بازی یا اپلیکیشنی ساخته شود که بتواند قدرت ردمی k50 را به چالش بکشد.
ناگفته نماند این چیپست از اینترنت پرسرعت 5G نیز پشتیبانی میکند که برای اجرای بهتر بازیهای آنلاین حسابی به کمک شما میآید. بیشک گوشی شیائومی k50 میتواند یک انتخاب بسیار عالی برای گیمرها باشد. پردازنده گرافیکی نیز Mali-G610 بوده که سرعت بالایی در پردازش دادههای گرافیکی دارد و مکمل مناسبی برای تراشههای شرکت مدیاتک محسوب میشود. ردمی k50 در دو نسخه با رم 8 گیگابایتی و یک ورژن با رم 12 گیگابایتی عرضه شده است.
طراحی گوشی k50
در ساخت ردمی k50 متریال باکیفیتی بکار رفته است. پنل جلو و پشت از شیشه ساخته شده تا علاوه بر زیبایی بیشتر این گوشی، حس خوبی هنگام دست گرفتن آن به کاربر القاء شود. سنسور اثر انگشت نیز روی کلید پاور تعبیه شده که نسبت به نسخههای اپتیکالی که در میان ردههای شیائومی شاهد هستیم، سرعت و عملکرد بهتری دارد. همچنین گواهی IP53 نیز برای گوشی k50 شیائومی گرفته شده تا در برابر پاشش آب و گرد و غبار ایمن سازی شود.
متاسفانه خبری از جک 3.5 میلیمتری موسیقی نیست، اما اسپیکرهای استریو در گوشی شیائومی k50 دیده میشود. دوربین سلفی نیز در حالتی هول پانچ قرار گرفته تا فضای زیادی از نمایشگر نگیرد و نمای جلوی ردمی k50 زیبا بماند. وزن 201 گرمی و همینطور قطر 8.5 میلیمتری از این گوشی، یک مدل نسبتاً خوش دست ساخته است.
گوشی k50 شیائومی در چهار رنگ آبی، مشکی، طوسی و سبز عرضه شده و تنوع رنگی مناسبی دارد.
نمایشگر شیائومی k50
گوشی شیائومی k50 در بخش نمایشگر نیز عملکرد کمنظیری داشته و از یک پنل 6.67 اینچی OLED استفاده کرده که روشنایی بسیار بالایی دارد و حتی زیر نور مستقیم آفتاب به سادگی میتوانید با آن کار کنید. همچنین با پشتیبانی از قابلیتهای روز دنیا مثل دالبی ویژن و +HDR10 کیفیت بینظیری را به شما هدیه میدهد. نمایشگر شیائومی ردمی k50 رزولوشن و وضوح تصویر فوقالعادهای دارد و تراکم پیکسلی 526 پیکسل در هر اینچ آن، نشان میدهد این صفحه نمایش در حد یک پرچمدار واقعیست.
فیلم دیدن با گوشی شیائومی k50 به حدی لذت بخش است که میتواند ساعتها شما را سرگرم کند. البته از رفرش ریت 120 هرتزی آن نیز نباید به سادگی گذشت که پیمایش در صفحات وب و به خصوص بازی کردن را برای شما روانتر از همیشه میکند.
همانطور که میدانید یکی از دغدغههای اصلی کاربران گوشیهای لمسی آسیب دیدن نمایشگر است که تعمیر آن، میتواند هزینه هنگفتی را به همراه داشته باشد. خوشبختانه ردمی k50 از بهترین و مقاومترین محافظها یعنی گوریلاگلس ویکتس استفاده کرده که بیشتر آن را در گوشیهای پرچمدار میبینیم. با این پوشش محافظتی حتی در صورت زمین خوردن گوشی ردمی k50 ، بعیدست آسیب جدی و خاصی به نمایشگر شما وارد شود و میتوانید با خیال راحت و بدون گلس از گوشی خود استفاده کنید.
باتری گوشی k50 شیائومی
کاربران این روزها به باتری اهمیت ویژهای میدهند و یکی از اولویتهای هر فردی برای خرید گوشی، باتری خوب است. البته با توجه به این موضوع که تقریباً همه کارها الکترونیکی شده و تقریباً عموم مردم کارهای خود و همهی برنامهریزیها را با موبایل انجام میدهند، طبیعیست که حوصله و وقت شارژ کردن مداوم گوشی خود را نداشته باشند یا حتی ممکن است در بیرون از خانه تا ساعتها به برق یا پاوربانک دسترسی نداشته باشند. در نتیجه مصرف شارژ بهینه و همینطور سریع شارژ شدن گوشی، یک فاکتور مهم در جذب کاربران و ترغیب آنها برای خرید گوشی ردمی k50 به حساب میآید. کارشناسان شیائومی این موضوع را به خوبی درک کردند و همیشه به باتری اهمیت ویژهای دادند و یکی از نقاط قوت اصلی ردمی k50 نیز باتری آنست.
ردمی در این قسمت سنگ تمام گذاشته و از یک باتری حجیم 5500 میلیآمپری برای گوشی redmi k50 استفاده کرده که مصرف بهینه و مناسبی دارد و در استفادههای معمول به راحتی تا یک روز و نیم میتواند پاسخگوی شما باشد. حتی اگر ساعتها با ردمی کی ۵۰ بازی کنید، باز هم باتری تقریباً تا یک روز دوام میآورد. البته به شما پیشنهاد میکنیم از رفرش ریت 120 هرتزی نمایشگر استفاده نکنید و تا جایی که کار شما با مشکل مواجه نشود، به نرخ نوسازی استاندارد 60 هرتزی بسنده کنید تا شارژ کمتری مصرف شود و در نتیجه بتوانید ساعتهای بیشتری با گوشی خود کار کنید.
از طرفی داشتن یک باتری با ظرفیت 5500 میلیآمپری خوشحال کننده است و از طرفی دیگر ممکنست این نگرانی را به وجود بیاورد که ساعتها شما را برای فول شارژ شدن معطل خواهد کرد. البته خبر خوب اینست که کارشناسان شیائومی به این موضوع فکر کردهاند و شیائومی k50 را به فست شارژ فوق سریع 67 واتی مجهز کردند. البته در برخی نسخهها ممکن است سری فست شارژ در جعبه نباشد و مجبور باشید آن را جداگانه خریداری کنید که پیشنهاد میکنیم در صورت موجود نبودن در جعبه، حتماً آن را تهیه کنید، چرا که تنها در نیم ساعت میتواند این باتری غول پیکر را حدود 80 درصد شارژ کند. در واقع ردمی k50 یک پکیج عالی را در اختیار کاربران قرار میدهد و با خرید آن، مطمئناً دغدغه باتری و شارژ را نخواهید داشت و اگر اولویت شما باتری حجیم و فست شارژ است، خرید گوشی k50 میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما باشد.
دوربین ردمی k50
همانطور که میدانید برخی میانردهها تمرکز خود را بر روی تقویت یک قسمت خاص مثل سخت افزار یا دوربین میگذارند و برای پایین آوردن قیمت نهایی محصول، مجبور هستند در قسمتهای دیگر از قطعات گرانقیمت استفاده نکنند. به گوشیهایی که تمرکز خود را روی سخت افزار میگذارند معمولاً مناسب گیم یا قدرت محور میگویند و این مدل ها روی قسمت دوربین کمترین تمرکز را دارند، زیرا که گیمرها به دوربین قوی یا عکاسی علاقهای ندارند و اولویت اصلی آنها مواردیست که به عملکرد گوشی در بازی کردن مربوط است. ردمی k50 نیز گیم محور است و هر چه قدر در نمایشگر، باتری و سخت افزار خوب کار کرده، در دوربین صرفه جویی کرده و سه لنز نسبتاً معمولی را بکار گرفته تا قیمت گوشی شیائومی k50 را تا جای ممکن پایین بیاورد. البته کیفیت و عملکرد نسبتاً خوبی از دوربین شیائومی ردمی k50 شاهد هستیم.
همانطور که گفتیم شاید ضعیفترین قسمت گوشی شیائومی k50 دوربین آن باشد. هرچند کیفیت لنز اصلی به واسطه پردازش بسیار عالی تراشه دایمنسیتی بسیار خوب است و توانایی رقابت با سنسورهای 64 مگاپیکسلی را دارد و در شرایط نوری مناسب عکسهای شارپ و پرجزئیاتی ثبت میکند. این مدل از ترکیب دوربینهای سهگانهی واید 48 مگاپیکسلی، اولتراواید 8 مگاپیکسلی و ماکرو 2 مگاپیکسلی استفاده کرده تا تنوع مناسبی را در اختیار عکاسان قرار دهد. سنسور اولتراواید برای گرفتن عکسهای فوق عریض عملکرد نسبتاً خوبی دارد و لنز ماکرو نیز شاید بهترین نباشد، اما کار شما را راه میاندازد. همچنین لنز اصلی ردمی k50 ، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K را نیز دارد.
ناگفته نماند دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی redmi k50 برای تولید محتوا در شبکههای اجتماعی عالیست و میتوانید عکسهای سلفی جذابی با آن ثبت کنید. در کل مشخصات ردمی k50 در قسمت دوربین قابل قبول بوده و شما را ناامید نمیکند.
بررسی ارزش خرید ردمی k50
محصولات شیائومی و سری K خط تولید ردمی، این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده و با توجه به قیمت و قدرت بینظیرش، این محبوبیت کاملاً منطقی و طبیعیست. اگر ردمی k50 را با هم قیمتهای خودش مقایسه کنید، به سادگی متوجه ارزش خرید بالای آن میشوید. در واقع این مدل یک پکیج عالی برای گیمرهاست و در همه زمینهها عالی عمل کرده است و با توجه به قیمت گوشی k50 شیائومی بعیدست در گزینههای خرید شما جا نداشته باشد. البته اگر عکاسی برای شما در اولویت باشد، با قیمت ردمی k50 گزینههای بهتری را میتوانید خریداری کنید. این مدل به یک نمایشگر بینظیر با تراکم پیکسلی فوقالعاده و رفرش ریت 120 هرتزی مجهز شده که فیلم دیدن و وبگردی را برای شما لذت بخشتر از همیشه میکند. همچنین تراشه Dimensity 8100 که یکی از بهترین چیپستهای مدیاتک و گوشیهای هوشمند است در این مدل بکار رفته تا در اجرای هیچگونه بازی یا برنامهای با مشکل مواجه نشوید.
در آخر باید به باتری حجیم 5500 میلیآمپری با فست شارژ عالی 67 واتی ردمی k50 اشاره کرد که آن را تبدیل به یکی از بهترینهای 2022 میکند. ارزش خرید این گوشی زمانی بالاتر میرود که متوجه میشوید k50 شیائومی قیمت 340 یورویی دارد. نظر شما درمورد این مدل چیست؟ آیا اگر قصد خرید یک موبایل هوشمند در این بازه قیمتی را داشته باشید، گوشی شیائومی ردمی k50 را انتخاب میکنید یا به نظر شما ارزش خرید آن نسبت به قیمتش پایین است؟ با این که کارشناسان معتقدند این گوشی یکی از بهترینهای سال 2022 است، باز هم همه موارد به اولویتها و بودجه شما برمیگردد، هرچند اگر دنبال یک مدل همه فن حریف و قدرتمند برای بازی هستید، میتواند انتخاب بینظیری برای شما باشد.
مزایا ردمی k50 :
- صفحه نمایش فوق العاده با روشنایی بالا
- رفرش ریت 120 هرتزی تصویر
- رزولوشن بالای نمایشگر
- محافظ گوریلاگلس ویکتس
- اسپیکرهای استریو
- سخت افزار قدرتمند
- باتری حجیم 5500 میلیآمپری
- فست شارژ 67 واتی
- پشتیبانی از اینترنت پرسرعت 5G
معایب گوشی شیائومی k50 :
- عدم پشتیبانی از جک 3.5 میلی متری هدفون
- دوربین نه چندان قوی
اطلاعات کلی | |
برند | شیائومی |
GPU (گرافیک) | Mali-G610 |
سیم کارت | 2 سیم کارت 5G |
دوربین | 48 مگاپیکسل (سه گانه) |
اندازه | 8.5 × 76.2 ×163.1میلی متر |
وزن | 201 گرم |
جنس بدنه | پنل جلو شیشهای (گوریلا گلس ویکتوس)، پنل پشت شیشهای |
حافظه | 128/256 گیگابایت حافظه داخلی -8/12 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2022, March 17 |
سال تولید | 2022 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | Octa-core (4x2.85 GHz Cortex-A78 & 4x2.0 GHz Cortex-A55) |
سازنده چیپست | MediaTek |
چیپست | MediaTek Dimensity 8100 (5 nm) |
سرعت | 2.85 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هستهای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 12 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.67 اینچ |
نوع صفحه نمایش | OLED, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1200 nits (peak) |
رزولوشن | 3200 × 1440پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~86.4% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~526 |
چند لمسی | |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 8/12 گیگابایت |
حافظه داخلی | 128/256 گیگابایت |
درگاه حافظه | |
دوربین | |
دوربین اصلی | 48 مگاپیکسل (سه گانه) |
رزولوشن | 3200 × 1440 پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلم برداری 4K با سرعت 30 فریم در ثانیه, فیلم برداری Full HD با سرعت 30/60/120 فریم در ثانیه, فیلم برداری HD با سرعت 960 فریم در ثانیه, gyro-EIS |
فلش | فلش دوگانه (dual-tone) LED |
دوربین دوم | 20 مگاپیسکل (لنز واید) |
امکانات | HDR ، پانوراما، فلش دوگانه (dual-tone) LED |
سنسور | |
سنسور ها | اثر انگشت (ساخته شده در کنار)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب نما، طیف رنگی |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / CDMA / HSPA / CDMA2000 / LTE / 5G |
باندهای 4G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 4G |
باندهای 3G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 3G |
باندهای 2G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 2G |
EDGE | |
GPRS | |
نوع زنگ | |
نوع هشدار | Vibration; MP3, WAV ringtones |
بلندگو | |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
GPS (مکان یاب) | A-GPS. Up to tri-band: GLONASS (1), BDS (3), GALILEO (2), QZSS (2), NavIC |
رادیو | |
بلوتوث | 5.3, A2DP, LE |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 2.0, USB On-The-Go |
امکانات | |
ارسال پیام | SMS , MMS , Email , Push Mail , IM |
تکنولوژی مرورگر | HTML5 |
جاوا | |
سایر | NFC - مجهز به قابلیت شارژسریع 67 وات و Quick Charge 3+، پشتیبانی از فرمت های تصویری divx/xvid/mp4/h.264-پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac- ویرایش عکس و فیلم-قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف- محافظ گوریلاگلس ویکتوس- پشتیبانی از رابط کاربری MIUI 13-پشتیبانی از نرخ تازه سازی 120 هرتزی- دارای گواهینامه IP53، مقاوم در برابر گرد و غبار و پاشش آب |
باتری | |
باتری | لیتیوم پلیمری 5500 میلی آمپر(غیر قابل تعویض توسط کاربر) |