گوشی موبایل شیائومی Poco X3 NFC ظرفیت 64 رم 6 گیگابایت
نقد و بررسی گوشی پوکو X3 نسخه NFC ظرفیت 64 گیگ
برند پوکو که اکنون مستقل شده است در تاریخ 8 سپتامبر 2020 از مدل پرطرفدار خود یعنی پوکو X3 رونمایی کرد. پوکو ایکس تری در واقع نسل جدید گوشیهای گیمینگ اقتصادیست که توانسته فروش چشمگیری داشته باشد و میتوان از آن به عنوان آغازکننده دوره محبوبیت پوکو نام برد. در ادامه به بررسی ویژگیها و قیمت گوشی پوکو x3 میپردازیم. اگر شما هم درباره مشخصات این گوشی کنجکاو هستید، تا انتها با ما همراه باشید.
اگر بخواهیم پوکو X3 را به طور خلاصه توصیف کنیم میتوان گفت که از چندین نظر یکی از بهترینهای بازارست و میتوانید روی آن به عنوان یک گزینه خوشقیمت و کاربردی حساب کنید؛ چرا که مشخصاتی که این برند برای آن در نظر گرفته در کنار برچسب قیمتی که دارد افراد زیادی را تحتتاثیر قرار خواهد داد، به عنوان مثال یک گزینه ایدهآل برای کسانی محسوب میشود که گیمر هستند ولی نمیخواهند که برای خرید یک گوشی زیاد هزینه کنند. تراشه اسنپدراگون کارش را به خوبی در این گوشی انجام میدهد. علاوه بر این، نمایشگر پوکو ایکس تری هم با نرخنوسازی 120 هرتزی عملکرد بسیار روانی را از خود به نمایش خواهد گذاشت که در کمتر گوشی با این قیمت میتوان یافت. در کنار همه آنچه که گفته شد باتری نیز تکمیلکننده این ترکیب عالی برای بازیست…
نمایشگر بزرگ در کنار اسپیکرهای عالی آن هم از دیگر مشخصاتیست که علاوه بر گیمرها علاقمندان به تماشای فیلم را هم تحتتاثیر قرار خواهد داد. در ادامه قسمتهای مختلف پوکو ایکس 3 را بیشتر توضیح خواهیم داد تا درک بهتری نسبت به این گوشی داشته باشید…
ویدئو بررسی پوکو X3 را تماشا کنید:
قیمت گوشی پوکو x3
قیمت پوکو x3 در بازار جهانی حدود 250 دلار است، البته این مبلغ برای نسخه پایه با حافظه داخلی 64 و رم 6 گیگابایتی در نظر گرفته شده و اگر قصد خرید ورژنهایی با حافظه داخلی یا رم بالاتر دارید، قیمت گوشی Poco X3 تا حدود 400 دلار میتواند بالا برود. گرچه این قیمت مربوط به زمان عرضه این گوشیست و اکنون با گذشت حدود 2 سال از عرضه آن، شما با قیمتی به مراتب کمتر میتوانید این مدل را خریداری کنید و جالب است بدانید هنوز هم نسخه پلمپ پوکو X3 NFC در ایران موجود است.
قیمت گوشی پوکو ایکس تری با توجه به سخت افزار و امکانات خوبی که دارد، یکی از نقاط قوت اصلی این گوشی محسوب میشود که موجب فروش بسیار بالای آن در مارکت جهانی و همینطور ایران شده است. هرجا اسم پوکو در میان باشد، قطعاً گوشی پوکو x3 یکی از نمادهای معرفی آن و شاید موفقترین تولید این برند باشد. به نظر شما این گوشی هنوز هم ارزش خرید دارد یا ترجیح میدهید به سراغ برندهای دیگر یا نسل جدید پوکو بروید؟ تحقیقات انجام شده نشان میدهد، Poco X3 همچنان فروش خوبی در بازار دارد و با وجود قدیمی شدن، هنوز هم برای کاربران جذاب است.
مشخصات پوکو X3 از نظر نرم افزار
پوکو X3 به صورت پیش فرض با رابط کاربری MIUI 12 و اندروید 10 عرضه شده است که قابلیت آپدیت آن نسخه سیستم عامل و رابط کاربری را نیز در اختیار دارید. برند پوکو در زمان عرضهی این مدل هنوز مستقل نشده بود، اما با این حال با نصب Poco Launcher بر روی محصولاتش، خود را نسبت به خط تولیدهای دیگر شیائومی متمایز کرد و تجربه متفاوتی را برای کاربرانش رقم زد.
این رابط کاربری به صورت استاندارد از کشوی برنامه و باز طراحی چارچوب انیمیشن بهره میبرد و عملکرد روانتر و ملموستری از خود به نمایش میگذارد. همچنین تغییر سبک و سفارشی سازی جامعی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. از قابلیتهای جالب دیگر پوکو لانچر میتوان به دسته بندی خودکار برنامهها اشاره کرد.
مشخصات پوکو ایکس تری از نظر سخت افزار
در بطن پوکو X3 تراشهی اسنپدراگون 732G شرکت کوالکام بکار رفته که طی فرآیند 8 نانومتری ساخته شده و جدیدترین تراشهی میانردهی شرکت کوالکام در سال 2020 به شمار میرفت. این چیپست از یک پردازندهی 8 هستهای بهره میبرد که دو هستهی آن از نوع Kryo 470 Gold با فرکانس 2.3 گیگاهرتز و شش هستهی دیگر آن از نوع Kryo 470 Silver با فرکانس 1.8 گیگاهرتز هستند. پردازندهی گرافیکی Adreno 618 وظیفه تجزیه و تحلیل دادههای گرافیکی پوکو ایکس تری را بر عهده دارد. پوکو ایکس تری در نسخههای 6/64 و 6/128 و 8/128 گیگابایتی در اختیار کاربران قرار گرفته و برای افزایش حافظهی ذخیره سازی امکان استفاده از کارت حافظهی microSD نیز فراهم شده است.
پوکو ایکس تری در مقایسه با گوشیهای همکلاس خود، قدرت بسیار خوبی دارد. اگر قصد مقایسه تراشههای هم رده را داشته باشیم، باید بگوییم چیپست اسنپدراگون 732G بسیار قدرتمندتر از تراشههایی مثل اسنپدراگون 665 و اگزینوس Exynos 9611 است که در رقبای برجسته این گوشی بکار رفته، گرچه این مهمترین زاویهی عملکرد Poco X3 NFC نیست و در بسیاری از زمینههای نیز عملکرد رضایت بخشی از این گوشی شاهد هستیم. قدرت پردازشی این تراشه برای بازی عالیست و میتوان گوشی پوکو x3 را بهترین مدل اقتصادی گیمینگ درنظر گرفت.
گرچه علاوه بر تراشه قوی، ویژگیهای بینظیر دیگری مثل صفحه نمایش بزرگ و اسپیکرهای استریویی عالی در تجربه بهتر گیمینگ این گوشی، نقشی کلیدی ایفا میکنند. این مدل بازی Fortnite را بهتر از گوشیهای دیگر در کلاس خود اجرا میکند. شما میتوانید این گیم جذاب را به صورت روان با گرافیک متوسط و سرعت 25 فریم در ثانیه اجرا کنید.
همانطور که میدانید Fortnite در میان بازیهای اندرویدی بسیار پرطرفدار است و بسیاری از گوشیهای اقتصادی قادر به اجرای آن نیستند. ناگفته نماند بازیهای دیگر نیز با گوشی شیائومی پوکو X3 خیلی خوب اجرا میشوند و با استفاده از نرخ نوسازی 120 هرتزی، میتوانید سریعترین پیمایش اندرویدی در این کلاس را تجربه کنید.
طراحی Poco X3
طراحی پوکو X3 در نگاه اول جذاب به نظر میرسد، اما تا متریال، وزن و حسی که دست گرفتن آن به شما میدهد را بررسی نکنیم، نمیتوان در این مورد با قاطعیت نظری داد. این گوشی پنل پشتی را از پلاستیک ساخته، اما با استفاده از فریم آلومینیومی سعی کرده حس بهتری را به کاربر انتقال دهد. روی پنل عقب پوکو X3 شاهد قرارگیری یک ماژول بزرگ دوربین و لوگوی POCO هستیم که جلوهای متفاوت به آن میبخشد. این مدل از گواهینامه مقاومت در برابر مایعات IP53 بهره میبرد که به معنای این است که این گوشی پوکو در مقابل پاشش آب مقاوم است؛ اما نمیتوان آن را یک گوشی ضدآب مطمئن دانست و نباید انتظار عملکردی در حد پرچمداران داشته باشید.
در میانهی پنل پشتی از بافتی متفاوت و طرح دار استفاده شده که جلوهی زیبایی به پوکو ایکس تری بخشیده است. ماژول دوربین نیز طراحی غیرمعمول و خاصی دارد و لنزها در ماژولی ترکیبی از اشکال هندسی قرار گرفتند. نهایتاً باید گفت ظاهر این گوشی نظر هر کاربر با هر سلیقهای را جلب میکند و در زمان 2020 یکی از طراحیهای متفاوت و جوان پسند قلمداد میشد.
سنسور اثرانگشت پوکو ایکس تری با کلید پاور ادغام شده و در لبهی سمت راست قرار دارد. این گوشی نقاط قوت بسیاری نظیر بهرهگیری از جک 3.5 میلیمتری هدفون، NFC، بلوتوث 5.1 و وایفای 5 دارد که آن را به گزینهی مناسبی در میان گوشیهای میانرده تبدیل میکند. پوکو X3 در رنگهای آبی و خاکستری روانه بازار شده و طراحی آن مورد استقبال کاربران قرار گرفته است.
اسپیکر و کیفیت صدا گوشی پوکو x3
پوکو X3 در زمان عرضه خود یعنی حدود 2 سال پیش، با اسپیکرهای دوگانه استریو روانه بازار شد که کیفیت آن در این بازه قیمتی یکی از بهترینهاست و یکی از نقاط قوت این گوشی محسوب میشود. بلندی صدا در پوکو ایکس تری بسیار خوب است و هنگامی که صدا را نزدیک به 80 درصد زیاد کنید، گوشی اندکی شروع به لرزش میکند که قدرت بالای اسپیکرها را نشان میدهد. همچنین موتور ویبرهی قدرتمندی برای این مدل در نظر گرفته شده است. با پوکو ایکس تری میتوانید هنگام انجام امور روزمره از شنیدن پادکستها با بهترین کیفیت لذت ببرید و موسیقی مورد علاقه خود را با صدای واضح پخش کنید.
نمایشگر گوشی Poco X3
شاید با دیدن پنل IPS LCD فکر کنید این نمایشگر نه تنها جذاب نیست، بلکه اصلاً به درد گیم نمیخورد، اما زود قضاوت نکنید و بهترست ابتدا با مشخصات این نمایشگر آشنا شوید. در واقع موقع عرضه مشخصات گوشی پوکو X3 ، نمایشگر به عنوان یکی از نقاط قوت اصلی آن برای گیمرها معرفی شد و توجهات زیادی را به خود جلب کرد. صفحه نمایش 6.67 اینچی این گوشی شاید AMOLED نباشد، اما رزولوشن +Full HD و تراکم پیکسلی بالایی دارد که نتیجه آن وضوحی تصویری عالیست که برای تماشای فیلم ایدهآل است. البته نقطه قوت اصلی این نمایشگر، به رفرش ریت عالی 120 هرتزی آن برمیگردد که شاید در گوشیهای امسال امری عادی شده باشد، اما در زمان عرضه این گوشی، در کمتر مدل میانردهای نرخ نوسازی 120 هرتزی استفاده میشد. این رفرش ریت به وب گردی و بازی کردن شما کمک بسیاری میکند و دیگر خبری از کند بودن و لگ زدن نیست.
البته در تصاویر ثابت این نرخ به 50 هرتز میرسد و برای بازی نیز بین 60 تا 120 هرتز متغیر و قابل تنظیم است. ناگفته نماند دیگر نقطه قوت این نمایشگر، نرخ 240 هرتزی تاچ سمپلینگ آن و پشتیبانی از قابلیت HDR10 است. این صفحه نمایش گیمینگ مشکلاتی نیز دارد که بهترست به آنها هم اشارهای داشته باشیم. یکی از مشکلات مربوط به محو شدگی سوژههای متحرک روی نمایشکر است که مربوط به تاخیر در پاسخگویی پنل بوده که بیشتر در اسکرول کردن صفحات وب ممکن است آن را مشاهده کنید. همچنین روشنایی حداکثر به 450 نیت میرسد که در زیر نور آفتاب اندکی کار کردن با گوشی را سخت میکند.
در کل روشنایی و کنتراست این نمایشگر میتوانست بهتر باشد. گرچه با توجه به سال عرضه و کلاس قیمت گوشی شیائومی پوکو X3 ۱۲۸ گیگ ، نمایشگر آن نمره قبولی را میگیرد. دوربین سلفی نیز در حالتی هول پانچ قرار گرفته تا فضای کمی را از صفحه نمایش بگیرد و زیبایی نمای جلو پوکو ایکس تری را خراب نکند. در اطراف لنز هول پانچ یک لایه هاله سیاه وجود دارد گه در اکثر گوشیهای میان رده آن را مشاهده میکنیم و کاملاً طبیعیست. ناگفته نماند نمایشگر پوکو ایکس تری با گوریلاگلس 5 پوشانده شده تا در برابر خط و خش و ضربه نیز تا حد زیادی مقاوم شود.
باتری Poco X3 NFC
برندهایی مانند پوکو برای گوشیهای مقرون به صرفهی خود باتریهای بزرگی در نظر میگیرند تا کاربران مشکلی از بابت تأمین انرژی دستگاه خود نداشته باشند و این امر تبدیل به یک عادت و اولویت، هم برای سازندهها و هم برای کابران شده است.
بهرهمندی از نرخنوسازی 120 هرتزی در کنار نمایشگر بزرگ پوکو X3 ، یک باتری حجیم و قدرتمند میطلبد. این گوشی به یک باتری 5160 میلیآمپری مجهز شده که به خوبی پاسخگوی نیازهای کاربران است. این گوشی میتواند به مدت دو روز بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد. طول عمر باتری گوشی X3 یکی از بهترینهاست و حتی اگر ساعتها با آن بازی کنید، بازهم شما را ناامید نمیکند.
البته ناگفته نماند استفاده از رفرش ریت 120 هرتزی تأثیر بسیار زیادی در عمر باتری دارد و در این حالت ماندگاری باتری کاهش مییابد و بهترست فقط در مواقع لزوم از آن استفاده کنید.
طبق تستهای انجام شده، پوکو ایکس تری در شرایط استاندارد و در مدت زمان 90 دقیقه تماشای فیلم با حداکثر روشنایی و حالت 60 هرتز، 15 درصد مصرف باتری و در حالت 120 هرتز، 17 درصد کاهش باتری دارد. ناگفته نماند که پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 33 واتی آن، امکان شارژ کامل باتری را در مدت زمان 65 دقیقه فراهم میکند و در نیم ساعت نیز حدود 62 درصد از حجم باتری شارژ میشود.
از پوکو X3 با این قابلیتهای عالی و مشخصات گیمینگ، باتری قدرتمندی انتظار میرفت که خوشبختانه کارشناسان پوکو نیز توجه ویژهای به این موضوع داشتند.
دوربین پوکو X3
دوربین یکی از مهمترین نکاتی است که کاربر هنگام خرید گوشی به آن توجه میکند. ماژول دوربین پوکو ایکس تری چهارگانه است و از ترکیب لنز واید 64 مگاپیکسلی، لنز اولتراواید 13 مگاپیکسلی، لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی و لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی تشکیل شده است. این مدل از فیلمبرداری اسلوموشن با دو کیفیت فول اچ دی و 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند. دوربین سلفی ایکس تری 20 مگاپیسکسلیست و از قابلیت عکسبرداری پانوراما، HDR و فیلمبرداری با کیفیت فول اچ دی با سرعت 30 فریم بر ثانیه نیز برخوردارست. در ادامه به عملکرد هر لنز به صورت جداگانه خواهیم پرداخت.
دوربین اصلی پوکو X3 NFC
سنسور لنز اصلی 64 مگاپیکسلی و از نوع Sony IMX682 بوده تا کیفیتی ایدهآل برای کاربران فراهم شود. تصاویری ثبت شده با این گوشی در نور روز، کنتراست و وضوح خوبی دارند و همچنین جزئیات را به خوبی نمایش میدهند.
مشاهده سایز واقعی عکس
دوربین اصلی از قابلیت لرزش گیر بیبهره است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) استفاده میکند، اما گسترهی دینامیکی و شارپنس مطلوبی دارد و خروجی نهایی رضایتبخش است.
مشاهده سایز واقعی عکس
حالت شب قیمت گوشی پوکو X3
تصویر زیر با حالت شب دوربین اصلی پوکو X3 گرفته شده و همانطور که میبینید روشنایی تصویر کافی و مناسب است و جزئیات قابل قبولی نمایش داده میشود، اما اگر روی عکسها زوم کنید، شاهد اقت کیفیت هستید و نویز زیادی در آنها به چشم میخورد.
مشاهده سایز واقعی عکس
سنسور تشخیص عمق Poco X3 NFC
در عکسهای Poco X3 nfc با سنسور تشخیص عمق، عکاسی به درستی انجام شده و با تشخیص درست سوژه مورد نظر، بک گراند به زیبایی هرچه تمامتر مات شده است و دقت بسیار خوبی را از این سنسور شاهد هستیم که در عکسهای بوکه حسابی به کار شما میآید.
مشاهده سایز واقعی عکس
لنز ماکرو پوکو X3
عکاسی با لنز ماکرو همیشه هیجانانگیز بوده، چرا که به شما اجازه میدهد که تصویر نمای نزدیک شگفت انگیزی از سوژههای خود بگیرید و جزئیات فراوانی را در یک قاب کوچک به تصویر بکشید. جزئیات در لنز ماکرو پوکو X3 نیز بسیار خوب است و کافیست فاصله مناسب از سوژه را پیدا کنید و هنگام عکسبرداری دست شما نلرزد. البته این سنسور تا حد زیادی وابسته به نور است و حتماً باید شرایط نوری مناسبی را برای آن فراهم کنید.
مشاهده سایز واقعی عکس
سنسور اولتراواید گوشی Poco X3
دوربین اولتراواید پوکو X3 ساخت شرکت SK Hynix است و گشودگی دیافراگمی برابر با f/2.2 و زاویهی دید عریض ۱۱۹ درجه دارد که برای گرفتن عکسهای فوق عریض مناسب است. البته کیفیت و شارپنس نسبت به لنز اصلی پایینترست و باید شرایط نوری خیلی خوبی داشته باشید تا بتوان با این سنسور عکس قابلقبولی ثبت کرد.
متاسفانه لنز اولتراواید از Night Mode پشتیبانی نمیکند و تصاویر ثبت شده با آن بسیار تاریک است و نویز تصایر زیاد بوده و جزئیات بسیار کمی در آن دیده میشود و بهترست برای عکاسی در شب، تنها از لنز اصلی بهره ببرید.
مشاهده سایز واقعی عکس
کیفیت فیلم برداری گوشی پوکو x3
در بخش فیلمبرداری همانطور که اشاره کردیم، کیفیت 4K تنها با نرخ 30 فریم بر ثانیه در دسترس است و در غیر این صورت باید کیفیت را روی 1080 پیکسل تنظیم کنید. به لطف وجود لرزشگیر دیجیتال، کیفیت فیلمها در این گوشی واقعاً خوب است و لرزش دست شما تا حد زیادی گرفته میشود. البته نباید دوربین پوکو X3 را با پرچمداران مقایسه کنید، اما در کلاس قیمتی خود و نسبت به سال عرضه، باید به کیفیت فیلمبرداری پوکو نمره قبولی داد.
دوربین سلفی پوکو X3
به جرات میتوان گفت که برای برخی کاربرها کیفیت دوربین سلفی حتی از چندگانه بودن دوربین اصلی هم مهمتر است، تصاویر سلفی گرفته شده با دوربین سلفی پوکو X3 ، بافت و رنگ پوست را به درستی نشان میدهد و با کمک نرم افزار مشکلات پوست شما را برطرف میسازد. به صورت کلی تصاویر از شارپنس و وضوح خوبی برخوردارند و برای اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی مناسب هستند.
مشاهده سایز واقعی عکس
بررسی ارزش خرید پوکو X3
پوکو X3 هنوز هم یکی از گوشیهای پرطرفدار بازار محسوب میشود و با خواندن این نقد و بررسی احتمالاً متوجه شدید که چرا این گوشی در رده محبوبترینها قرار گرفته است. اگر این گوشی را به عنوان یکی از گزینههای خود در نظر گرفتید، بهترست بدانید که قیمت گوشی شیائومی Poco X3 NFC 128 ، نسبت به مشخصاتش بسیار مقرون به صرفه است و با این که اندکی قدیمی شده، اما قابلیت بروز رسانی نرم افزاری دارد. از جمله امکانات خوب این گوشی میتوان به لنز چهارگانه 64 مگاپیکسلی ،باتری و نمایشگری ایدهآل اشاره کرد. ازاینرو خرید پوکو X3 برای هر کاربری با هر نیازی میتواند عالی و کاربردی باشد. از نظر قدرت پردازنده هم این گوشی با قدرت خوبی که دارد، برای گیمرها یک گزینه ایدهآل و ارزان است.
ما پیشنهاد میکنیم که اگر جزء این دسته از افراد هستید، حتماً پوکو ایکس تری بخرید:
اگر گیمر هستید
آیا میخواهید بازیهایی مانند Fortnite و ARK: Survival Evolved را بازی کنید؟ Poco X3 بهترین چیزی است که در حال حاضر میتوانید تهیه کنید. این گوشی قدرتی دارد که اکثر گوشیهای ارزان قیمت فاقد آن هستند، به علاوه بلندگوهای استریو خوب و صفحهنمایش بزرگ هم لذت بازی کردن را دوچندان میکند.
اگر عمر باتری برایتان مهم است
اگر میخواهید گوشی شما یک روز کامل دوام بیاورد، حتی اگر تعداد زیادی ویدیو ببینید یا زمان زیادی را صرف پیمایش در اینستاگرام کنید، این مدل انتخاب خوبی است. poco x3 یک باتری بزرگ 5160 میلیآمپر ساعتی دارد و فرقی نمیکند که از نرختازهسازی بالا صفحه استفاده کنید یا خیر، در هر صورت دوام باتری خوبی به شما ارائه میدهد. مسلماً، بسیاری از گوشیهای این کلاس از نظر عمر باتری خوب هستند، اما عملکرد این گوشی باز هم قابلتوجه است.
اگر مشخصات عالی نسبت به قیمت میخواهید
جذابیت اصلی poco x3 در قیمت آن است، در واقع در ازای مبلغ معقول، یک گوشی با امکانات زیادی را دریافت میکنید. برجستهترین ویژگی آن صفحه نمایش 120 هرتزی و پردازنده اسنپدراگون 732G است که تقریباً هر گوشی دیگری که در زمان بررسی قیمت موجود بود را شکست میدهد.
به طور کلی میتوان گفت که اگر به دنبال یک میانرده تمام عیار هستید، این مدل میتواند برای شما یک انتخاب منطقی و اقتصادی باشد. با توجه به مشخصاتی که گفته شد، شما ارزش خرید پوکو X3 را چه قدر میدانید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مزایا پوکو X3
- دوربین سه گانه 64 مگاپیکسلی
- باتری حجیم 5160 میلیآمپری
- وضوح عالی نمایشگر
- استفاده از گوریلاپلس 5 برای صفحه نمایش
- رفرش ریت 120 هرتزی
- فست شارژ 33 واتی
- سخت افزار قدرتمند
- فریم آلومینیومی
- طراحی زیبا
معایب پوکو ایکس تری
- وزن نسبتاً زیاد
- عدم پشتیبانی از شبکه 5G
- لنز اولتراواید نسبتاً ضعیف
سوالات متداول
قیمت پوکو ایکس 3 شیائومی چقدرست؟
قیمت شیائومی پوکو ایکس 3 نسبت به امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد، بسیار مناسب است؛ قیمت جهانی این گوشی در حدود 200 دلار بوده و شما میتوانید برای اطلاع از قیمت روز آن از سایت فروشگاهی 19کالا به عنوان یک مرجع موبایل معتبر کمک بگیرید.
آیا شیائومی Poco X3 بدنه مقامی دارد و ضد آب ساخته شده است؟
بله، پنل جلویی این گوشی از شیشه گوریلاگلس 5 ساخته شده و نمایشگر آن نیز با همین پوشش، محافظت میشود و این یعنی اگر گوشی شما از ارتفاع یک متری با زمین برخورد کند، آسیبی به آن وارد نمیشود، فریم نیز آلومینیومی است و پنل پشتی از پلیکربنات ساخته شده است و در مورد ضد آب بودن آن باید گفت که تنها در برابر قطرات آب مقام است و در عمق آب دوام نمیآورد.
شیائومی پوکو ایکس 3 واسه بازی خوبه؟
بله، خط تولید پوکو شیائومی مسئول ساخت گوشیهای گیمینگ و اقتصادی است و این گوشی با توجه به پوکو بودن، مناسب بازی با موبایل است. از طرفی تراشهی استفاده شده در این گوشی یعنی اسنپدارگون 732G آمریکایی مناسب اجرای بازیهای سنگین و گرافیکی است.
اطلاعات کلی | |
برند | شیائومی |
مدل | Xiaomi Poco X3 NFC M2007J20CG |
GPU (گرافیک) | Adreno 618 |
سیم کارت | دو سیم کارت 4G |
دوربین | 64 مگاپیکسل(چهارگانه) |
اندازه | 9.4 × 76.8 ×165.3 میلی متر |
وزن | 215 گرم |
جنس بدنه | فریم آلومینیومی، پنل عقب پلاستیکی، پنل جلو شیشه ای (گوریلاگلس 5) |
حافظه | 64 گیگابایت حافظه داخلی-6 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2020, September 07 |
سال تولید | 2020 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | (Octa-core (2x2.3 GHz Kryo 470 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 470 Silver |
سازنده چیپست | Qualcomm |
چیپست | (Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm |
سرعت | 2.3 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هسته ای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 10 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.67 اینچ |
نوع صفحه نمایش | IPS LCD لمسی خازنی ، 16 میلیون رنگ |
رزولوشن | 2400 × 1080 پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~84.6% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~395 |
چند لمسی | |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 6 گیگابایت |
حافظه داخلی | 64 گیگابایت |
درگاه حافظه | پشتیبانی از microSDXC ( استفاده از درگاه سیم کارت دوم) |
دوربین | |
دوربین اصلی | 64 مگاپیکسل(چهارگانه) |
رزولوشن | 2400 × 1080 پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلمبرداری Full HD با سرعت 30/120 فریم در ثانیه، فیلم برداری 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه، فیلمبرداری HD با سرعت 960 فریم در ثانیه; gyro-EIS |
فلش | فلش LED (دوگانه) |
دوربین دوم | 20 مگاپیکسل |
امکانات | HDR، پانوراما |
سنسور | |
سنسور ها | سنسور اثر انگشت-شتاب سنج(حسگر حرکتی)-حسگر مجاورتی-ژیروسکوپ-قطب نما |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / HSPA /LTE-A |
باندهای 4G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 4G |
باندهای 3G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 3G |
باندهای 2G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 2G |
EDGE | |
GPRS | |
نوع زنگ | |
نوع هشدار | Vibration; MP3، WAV ringtones |
بلندگو | |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
GPS (مکان یاب) | A-GPS به همراه GLONASS, BDS |
رادیو | رادیو FM |
بلوتوث | 5.1, A2DP, LE |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 2.0, USB On-The-Go |
امکانات | |
ارسال پیام | SMS , MMS , Email , Push Mail , IM |
تکنولوژی مرورگر | HTML5 |
جاوا | |
سایر | NFC- دارای محافظ گوریلاگلس 5-پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع 33 واتی -دارای صدای 24-bit/192kHz- پشتیبانی از فرمت های تصویری divx/xvid/mp4/h.264- پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac- ویرایش عکس و فیلم- قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف، مجهز به رابط کاربری MIUI 12- دارای پوشش ضد آب (گواهینامه IP53) |
باتری | |
باتری | باتری لیتیوم پلیمری 5160 میلی آمپری (غیر قابل تعویض توسط کاربر) |