گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro 4G ظرفیت 64 رم 6 گیگابایت
نقد و بررسی نوت ۱۱ پرو ظرفیت 64GB رم 6 گیگابایت
ردمی نوت ۱۱ پرو در تاریخ 26 ژانویه 2022 معرفی شد و با امکانات و قابلیتهای شگفتانگیزش طرفداران این برند را به وجد آورد و آنها را از همیشه راضیتر کرد. از ویژگیهای گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو میتوان به نمایشگر فوقالعاده، دوربین 108 مگاپیکسلی، تراشه خوب و باتری بزرگ با فست شارژ 67 واتی اشاره کرد که نوت ۱۱ پرو را به یک گوشی همهفنحریف تبدیل کرده و یک رقیب جدی برای گوشیهای اندرویدی بازار به شمار میآید. با ما همراه باشید تا به بررسی قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو بپردازیم و اطلاعاتی کاملی از عملکرد قابلیتهای مختلف آن در اختیار شما قرار دهیم…
ویدیو نقد و بررسی نوت ۱۱ پرو
قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو
قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو نشان میدهد که این شرکت برای حقوق مشتریان ارزش زیادی قائل است، اولین قیمت ردمی نوت ۱۱ پرو که اعلام شده در حدود 270 یورو است که در مقابل امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد، نه تنها منصفانه و منطقی به نظر میرسد، بلکه بسیار مناسب هم است.
همانطور که گفتیم قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو هم در محدوده بسیار مناسبی قرار دارد و این مدل را به یکی از پرفروشترینهای دنیای میانرده تبدیل کرده و شکی نیست که با درنظر داشتن قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو این گوشی شیائومی هم از نظر قیمت و هم از نظر مشخصات، کاربران زیادی را برای خرید وسوسه میکند.
نظر شما در قیمت گوشی شیائومی نوت 11 پرو چیست؟ ارزش خرید آن را چطور ارزیابی میکنید؟ در ادامه به نقد و بررسی جامع این مدل میپردازیم و آن را به طور کامل ارزیابی میکنیم تا دید بهتری نسبت به ردمی نوت ۱۱ پرو پیدا کنید.
مشخصات نوت ۱۱ پرو از نظر نرمافزار
ردمی نوت ۱۱ پرو هم مانند تمامی گوشیهای جدید شیائومی رابط کاربری اختصاصی این شرکت یعنی MIUI 13 که بر طبق اندروید 11 است را اجرا میکند و احتمال میرود تا دو الی سه سال آینده تمام بروزرسانیهای مربوط به رابط کاربری و اندروید را دریافت کند و اگر انتخاب شما نوت ۱۱ پرو باشد، اندروید 13 را نیز با آن تجربه خواهید کرد و دو سال و حتی بیشتر تمامی پچهای امنیتی از طرف شرکت شیائومی برای شما ارسال خواهد شد.
بد نیست بدانید هر سال شیائومی در عرضه نسخههای جدید سعی میکند که ایرادات نرمافزاری نسخههای پیشین را رفع کند و انتظار داریم که شیائومی نوت ۱۱ پرو به نسبت سایر مدلها، باگهای نرمافزاری کمتری داشته باشد و تجربه کاربری بهتری را در اختیارتان بگذارد.
فراموش نکنید که در حال حاضر شیائومی یکی از مجهزترین رابطهای کاربری اندروید را دارد و کافیست چند روزی با آن کار کنید و از امکانات آن در مدیریت زندگی خود استفاده کنید، برای مثال نرمافزار شیائومی به شما اجازه میدهد کارهای روزانه خود را به بهترین شکل مدیریت کنید و همزمان و بدون مشکل از چندین برنامه استفاده کنید، به طورکلی نرمافزار شیائومی نوت ۱۱ پرو برای انجام کارهای چند وظیفهای به بهترین نحو ساخته شده و محیط نرمافزاری نوت ۱۱ پرو علاوهبر سادگی، بسیار کاربرپسند است.
در گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو MIUI 13 با پیگیری میزان استفاده پردازنده و رم و تعلیق هرگونه کار غیر ضروری، منابع را آزاد میکند و عملکرد روانتری ارائه دهد. شیائومی وعده افزایش راندمان پسزمینه را تا 40 درصد نسبت به نسخه قبلی داده است. فضای ذخیرهسازی همان چیزی است که برای گوشیهای هوشمند از جمله شیائومی نوت ۱۱ پرو بسیار مهم به نظر میرسد. شیائومی میگوید که در اکثر گوشیها، به دلیل مدیریت ناکارآمد حافظه، عملکرد ذخیرهسازی در ۳۶ ماه به نصف کاهش مییابد و با استفاده از MIUI 13 به ما 60٪ راندمان بهتر نسبت به MIUI 12 و رقبای مختلف ارائه میدهد. بنابراین، افت عملکرد ذخیره سازی در 36 ماه باید فقط 5٪ باشد که این قابل توجه به نظر میرسد.
همچنین یک نوار کناری هوشمند برای انجام مولتی تسکهای روانتر با برنامههای پاپ آپ، حریم خصوصی با تعدادی ویژگی بهبود یافته که برخی از آنها منحصر به فرد است، در این سری درنظر گرفته شد. اکنون نگاهی دقیقتر به MIUI 13 در گوشی نوت ۱۱پرو میاندازیم.
گوشی ردمی نوت ۱۱ پرو از صفحه نمایش همیشه روشن پشتیبانی میکند. نور کنارههای صفحه نمایش در MIUI 13 که افکت اعلان نام دارد، میتواند هم با نمایشگر همیشه روشن هم بدون آن کار کند. اساساً، این یک نسخه شیکتر از LED اعلان است که از لبههای نمایشگر استفاده میکند. در Note 11 Pro شما میتوانید سبک ساعت قفل صفحه را نیز انتخاب کنید.
یکی از راههای باز کردن قفل صفحه از طریق اسکنر اثر انگشت نصب شده در کنار ردمی نوت 11 پرو است که راهاندازی بسیار آسان و سریعی و دقت بالایی دارد. میتوانید روش باز کردن قفل را روی «لمس» یا «فشار» تنظیم کنید. قفل 2 بعدی Face Unlock نیز با اینکه امنیت کمتری از اثر انگشت دارد، گزینه دیگر برای امنیت شیائومی نوت 11 پرو است.
MIUI 13 با ارائه صفحهای از برنامهها، به طور خودکار برنامههای شما را با دستهبندی کردن سازماندهی میکند. اولین مورد All است که همه برنامهها را شامل میشود. سپس ارتباطات، سرگرمی، عکاسی، ابزار، جدید و کسبوکار از دیگر تبهای این قابلیت است. شما میتوانید در نوت۱۱پرو این دستهها را ویرایش کرده یا حتی اگر این قابلیت مورد علاقه شما نیست آنها را به طور کلی غیرفعال کنید.
MIUI همچنین یک برنامه امنیتی ارائه میدهد که برای پیدا کردن بدافزار احتمالی گوشی نوت 11 پرو را اسکن میکند، با مدیریت مصرف داده و بررسی رفتار باتری کار را برای کاربر آسان میکند. همچنین میتواند مجوزهای برنامههای نصبشده شما را مدیریت، رفتار باتری برنامههای انتخابشده را تعریف و محدودیتهایی را برای برخی برنامهها اعمال کند.
مشخصات گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو از نظر سخت افزار
امسال هم شیائومی به خاطر پایبندی به سیاستهای قیمتگذاری به جای تراشههای آمریکایی به سمت تراشههای تایوانی روی آورده تا مجبور نباشد قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو را نسبت به پارسال تا حد زیادی افزایش دهد و همین موضوع باعث شده از جانب طرفداران خود مورد انتقاد قرار بگیرد. البته چیپستهای مدیاتک نوت 11 پرو نیز سابقه بسیار خوبی داشتند و ایراد خاصی نمیتوان به آن وارد کرد.
تراشهی تایوانی Helio G96 مدیاتک بار پردازشی ردمی نوت ۱۱ پرو را به دوش میکشد که با فرآیند 12 نانومتری تولید شده و همانطور که از نامش بر میآید. این تراشه از پردازندهی گرافیکی Mali-G57 MC2 برای رندرکردن دادههای گرافیکی استفاده میکند و درکل عملکرد قابلقبولی دارد. نتایج بنچمارکهای رایج برای نوت 11 پرو را در زیر میبینید:
با توجه به نتیجه تستهای گیگبنچ، امتیاز عملکرد پردازنده مانند نسل قبلی است و بهبودی قابل توجهای در اینجا وجود ندارد. همچنین، در مقایسه با مدل 5 جی و پردازنده Dimensity 920 که در نسخه چینی بکار رفته، نیز کمی کندتر به نظر میرسد. امتیازات پردازنده گرافیکی، اگرچه با توجه به قیمت ردمی نوت ۱۱ پرو بعنوان یک گوشی هوشمند میانرده کافی در نظر گرفته میشود، اما با این حال به نسبت خیلی از رقبا که از چیپستهای جدیدتر و قدرتمندتر استفاده میکنند، پایین است.
>به طور کلی باید گفت که ترکیب سختافزار و نرمافزار شیائومی نوت ۱۱ پرو عملکرد خوبی را به اجرا میگذارد و این گوشی را برای کارهای روزمره ایدهآل میکند. ضمناً این میانردهی جدید و قدرتمند شیائومی از نظر رم و حافظهی داخلی در نسخههای 64/6، 128/6 و 256/8 و گیگابایتی وارد بازار شده و حداقل حافظه داخلی در نظر گرفته شده برای ردمی نوت 11 پرو شصت و چهار گیگابایت است.
تراشه | مدیاتک هلیو G96 |
امتیاز کلی | 60 |
لیتوگرافی | 12nm |
امتیاز در بنچمارک انتوتو | 321873 |
امتیاز در بنچمارک گیکبنچ : تکهسته / چندهسته | 512 / 1738 |
امتیاز در بنچمارک ۳DMark | پایداری: %99 گرافیک: 6fps امتیاز: 1135 |
GPU | Mali-G57 MC2 |
امتیاز عملکرد تراشه در گیم | 29 |
مودم ۵G | – |
طراحی note 11 pro
به جرات میتوان گفت شیائومی یکی از خوش سلیقهترین و البته سخاوتمندترین سازندگان در بخش طراحی است. طراحی پلاستیکی که شرکت چینی برای شیائومی نوت ۱۱ پرو در نطر گرفته، چیزی از ارزشهای آن را کم نکرده و همچنان حس یک کالای لوکس در زمانی که گوشی را در دستتان میگیرد، حس خواهید کرد، این در کنار بدنه مقاوم و باکیفیت گوشی، ارزش خرید گوشی نوت ۱۱ پرو را بالا برده است. بیرون زدگی لنز اصلی در نوت 11 پرو بیشتر از بقیه لنزها طراحی شده که ظاهری متفاوت را به بخش پشتی گوشی بخشیده است.
هرچند که طراحی امسال ردمی نوت ۱۱ پرو به سال گذشته شباهت دارد، ولی تغییراتی که در آن صورت گرفته از این گوشی یک مدل لوکس ساخته که اگر آن را در دست کسی ببینید محال است متوجه میانرده بودن آن شوید. ردمی نوت 11 پرو در سه رنگ سفید، طوسی و آبی عرضه شده است. ناگفته نماند رنگ آبی شیائومی نوت 11 پرو که به اسم آبی ستارهای معرفی شده کمی خاصتر به نظر میرسد.
گفتنی است که نوت 11 پرو از IP53 برخوردارست که به معنای مقاومت در برابر پاشش قطرات آب و نفوذ گرد و غبارست و پنل پشت آن شیشهای و نمایشگر آن توسط کورنینگ گوریلاگلس نسل پنجم محافظت میشود که تا حد زیادی در برابر خط و خش و سقوط از ارتفاع از نمایشگر محافظت میکند. در مجموع با اینکه وزن شیائومی نوت 11 پرو به 202 گرم میرسد، اما خوش دست ساخته شده و در دست لیز نمیخورد و کارکردن با آن لذتبخش است.
همچنین نوت 11 پرو به جک 3.5 میلیمتری هدفون مجهزست و با دو اسپیکری که در قسمت بالایی و پایینی قرار گرفته از صدای استریو نیز پشتیبانی میکند تا این گوشی از نظر کیفیت صدا نیز به یکی از بهترینها تبدیل شود. کافیست با گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو موزیک پلی کنید تا از حجم صدای بلند و رسای آن نهایت لذت را ببرید.
اگر هم در مورد سنسور اثر انگشت ردمی نوت ۱۱ پرو کنجکاو هستید، بد نیست بدانید جایگاه آن تغییری نکرده و همچنان در لبه کناری گوشی و روی کلید پاور تعبیه شده و علاوهبر دسترسی سادهای که در اختیار کاربر قرار میدهد، به شدت سریع بوده و قفل نمایشگر را در کسری از ثانیه باز میکند، البته به منظور ارتقاء امنیت میتوانید از تشخیص چهره (که توسط نرمافزار گوشی نوت ۱۱ پرو ارائه میشود) هم کمک بگیرید و این امکان نیز به اندازه کافی سریع و کاربردی است و رضایت خاطر شما را از نوت۱۱پرو جلب خواهد کرد.
کمپانی یک بلندگو در بالای شیائومی نوت ۱۱ پرو قرار داده و دارای دو خروجی صدا، یکی در بالای گوشی و دیگری در جلو آن درست بالای صفحه نمایش است. حاشیههای نمایشگر از نظر اندازه کاملاً معقول هستند. طراحی جدید در پشت بهطوری است که note 11 pro و همچنین سایر گوشیهای این سری را به راحتی قابل تشخیص میکند.
البته طراحی دوربین چهارگانه نیز به جذابیت این گوشی افزوده است. قسمت بالای نوت ۱۱ پرو دارای بلندگو، جک 3.5 میلیمتری، بلستر IR و یکی از میکروفونها است. میکروفون دیگر (اصلی) به همراه پورت USB-C، بلندگوی دیگر و سینی سیم کارت/میکرو اس دی در پایین قرار دارد. کلیدهای صدا در سمت راست قرار دارند و کلید پاور/قفل نیز محل قرارگیری اسکنر اثر انگشت قابل مشاهده است.
نمایشگر شیائومی نوت ۱۱ پرو
با وجود همهی قابلیتهای کاربردی نوت۱۱پرو جدید، احتمالاً جذابترین ویژگی که در نوت ۱۱ پرو میتوان یافت، نمایشگر آنست. این دومین سالی است که شیائومی به جای پنل LCD از نمایشگر AMOLED کمک میگیرد و به نظر میرسد پنلی که امسال از آن استفاده کرده حتی نسبت به سال گذشته کیفیت بهتری دارد.
نوت 11 پرو به یک پنل امولد 6.67 اینچی با رفرش ریت 120 هرتزی مجهز شده، نرخ نوسازی بالای صفحهنمایش باعث میشود تا سرعت پیمایش در طول رابط کاربری و همینطور سرعت انیمیشنها تا حد زیادی افزایش یابد، این قابلیت همچنین در بازیهایی که از نرخ نوسازی بالا پشتیبانی میکنند نیز بسیار کاربردی بوده و برای گیمرها یک آپشن فوقالعاده به شمار میرود.
پیک روشنایی نمایشگر نیز تا 1200 نیت اندازهگیری شده و این یعنی شیائومی نوت ۱۱ پرو یک نمایشگر فوقالعاده روشن دارد که حتی زیر نور بسیار زیاد آفتاب هم میتوان بدون دشواری با نمایشگر کار کرد، هچنین از محتوای HDR10 پشتیبانی میکند، رزولوشن تصویر نمایشگر به 2400× 1080 پیکسل میرسد و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ را ارائه میدهد و فرقی ندارد از گوشی برای تماشای ویدئو، مطالعه کتاب الکترونیکی، شرکت در کلاسهای آنلاین یا حتی بازی کردن استفاده کنید، در هر صورت پنل نمایشگر ردمی نوت ۱۱ پرو یک انتخاب درست و مناسب است.
همانطور که پیش از این اشاره کردیم به منظور محافظت از نمایشگر نوت ۱۱ پرو شیائومی از یک پوشش محافظتی گوریلاگلس 5 استفاده شده که مانع از ایجاد خط و خش روی نمایشگر شده و حتی از آن در مقابل پرت شدن از ارتفاع یک متری مراقبت میکند با این حال بهترست همیشه از گوشی در برابر صدمات این چنینی جلوگیری کنید، زیرا با افتادن گوشی نوت۱۱پرو از دست شاید برای نمایشگر مشکل خاصی پیش نیاید، اما در نظر داشته باشید به مرور و با زمین خوردنهای متوالی از طول عمر قطعات داخلی ردمی نوت ۱۱ پرو کاسته میشود و آسیبهای جبران ناپذیری به آن وارد میکند.
بطور کلی نمایشگر شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو گزینهای فوقالعاده برای تماشای محتواهای ویدئویی است و با توجه به پشتیبانی از نرخ نوسازی 120 هرتزی، میتوان گفت که یک نمایشگر ایدهآل برای بازی کردن است.
صفحهنمایش گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو درست مانند نسل قبلی و نسخه استاندارد، از فضای رنگی گسترده DCI-P3 پشتیبانی میکند. تنظیمات نمایشگر سه مدل رنگ مختلف Vivid (پیشفرض، DCI-P3)، اشباع (DCI-P3 با تقویت اشباع) و استاندارد (sRGB) را ارائه میدهد که امکان تغییر دمای رنگ برای هر حالت وجود دارد.
بررسی کیفیت اسپیکر گوشی ردمی نوت ۱۱ پرو
نوت ۱۱ پرو شیائومی مانند نسخه 5G دارای دو بلندگوی متقارن است که در پنل پشتی در بالا و پایین قرار گرفتهاند. اسپیکر بالای نمایشگر دارای دو خروجی است که یکی در جلو و دیگری در سمت بالا طراحی شده است.
از نظر بلندی صدا، اسپیکرهای بالایی صدای کمتری به نسبت بلندگوی پایینی دارند، اما به لطف تنظیم عالی شیائومی هنگام گوش دادن و یا تماشای محتوای چند رسانهای در جهت عمودی یا افقی، صدا فوقالعاده متعادل و غنی است. به طور کلی در بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو از نظر بلندی صدا، درست مانند نسل قبلی و نسخه فایو جی، این گوشی امتیاز بسیار خوبی را کسب کرده است.
از نظر کیفیت صدا هم میتوان آن را تقریباً مشابه نسل قبلی توصیف کرد. با این حال، ما میتوانیم تنهای متوسط و بالا را بشنویم و مقداری بیس جزئی نیز در دسترس است. بنابراین، میتوان گفت کیفیت صدا چیزی متوسط رو بالا است. همچنین، در نوت ۱۱ پرو برخلاف نسخه 5G، هیچ بهبودی در Dolby Atmos وجود ندارد.
باتری ردمی نوت ۱۱ پرو
باتری ردمی نوت ۱۱ پرو ظرفیتی برابر 5000 میلیآمپر دارد که با توجه به کم مصرف بودن تراشه، برای استفادهی روزانه کافی به نظر میرسد. بعلاوه این میانردهی جدید شیائومی از فست شارژ 67 واتی پشتیبانی میکند که در عمل میتوان با سرعتی فوقالعاده آن را شارژ کرد.
برای درک بهتر از عملکرد بینظیر باتری Note 11 Pro کافیست یک بار آن را شارژ کنید، از صبح بدون وفقه شروع بکار کنید، در شبکههای اجتماعی چرخ بزنید، ویدئو ببیند، بازی کنید، تماس بگیرید، پیامک بزنید و …. در انتها شب خواهید دید که همچنان درصدی شارژ برایتان باقی میماند و در این شرایط کافیست نوت ۱۱ پرو را به شارژ بزنید تا تنها در 15 دقیقه تا 51 درصد شارژ شود. البته این ادعاییست که کارشناسان شیائومی دارند و بستگی به میزان روشن بودن نمایشگر هم دارد.
شارژ کامل هم تنها به 48 دقیقه زمان نیاز دارد که برای یک گوشی هوشمند میان رده با این قیمت پایین بسیار سریع است. در ردمی نوت ۱۱ پرو شارژ بیسیم وجود ندارد. شارژ سیمی معکوس نیز در دسترس نیست که البته برای یک گوشی میانرده انتظار هم نمیرود که از آپشنهای خاص پرچمداران استفاده شود.
دوربین نوت ۱۱ پرو
دوربینهای 108 مگاپیکسلی شیائومی به شدت معروف شدهاند و اگر این شرکت از لنز 108 مگاپیکسل استفاده نمیکرد جای تعجب داشت، نوت 11 پرو دوربینی 4گانه دارد که شامل لنزهای واید 108 مگاپیکسلی، اولتراواید 8، سنسور ماکرو و تشخیص عمق 2 مگاپیکسلیست. Note 11 Pro برای گرفتن انواع عکس مناسب بوده و تقریباً همه لنزهای آن کیفیت قابل قبولی دارند.
لنز اولتراواید ردمی نوت ۱۱ پرو نیز همانطور که گفتیم 8 مگاپیکسلیست و میتواند فضایی در حدود 120 درجه را پوشش دهد و این یعنی شما میتوانید فضای بیشتری را در تصویر خود جای دهید، لنز اصلی 108 مگاپیکسلی هم در تمامی شرایطهای نوری بهترین عملکرد را از خود به نمایش میگذارد پس فرقی ندارد در نور روز عکاسی کنید، در هوای ابری و یا شب هنگام، در هرصورت لنز 108 مگاپیکسلی ردمی نوت 11 پرو نوردهی را به درستی انجام میدهد و خروجی نهایی تصویر شما علاوهبر اینکه روشنایی کافی دارد، واضح و شارپ است و حداقل میزان نویز را دارد.
از نظر ارائه رنگ هم با کمی اغراق، رنگها را اشباع و سچوره به نمایش درمیآورد و به تصاویر رنگ و لعاب خاصی میدهد، البته این مورد سلیقهای بوده و بعضی کاربرها از آن لذت میبرند و برخی دیگر ترجیح میدهند که تصاویر با رنگهای نرمال و طبیعی ثبت شوند. حتی با وجود منصفانه بودن قیمت گوشی شیائومی این برند در قسمت دوربین هیچوقت کمکاری نکرده است.
عکس ردمی نوت ۱۱ پرو با دوربین سلفی
دوربین سلفی نوت 11 پرو یک لنز واید 16 مگاپیکسلیست که در یک پانچ-هول کوچک در بالای نمایشگر جای گرفته و میتواند موقع عکاسی سلفی بافت صورت را حفظ کند و تصاویر طبیعی و زیبایی از چهره بگیرد. این لنز حتی برای گرفتن سلفیهای چند نفره و دوستانه نیز مناسب است و میتواند افراد بیشتری را در یک قاب جای دهد.
مشاهده سایز واقعی عکس
به طور کلی دوربین ردمی نوت 11 پرو مجموعهای کامل برای عکاسی حرفهای با موبایل است و شاید تنها نقص آن پشتیبانی نکردن از کیفیت 4K برای فیلمبرداری باشد. در ادامه کیفیت فیلمبرداری با گوشی نوت ۱۱ پرو را بررسی میکنیم.
این گوشی با دوربینهای اصلی، فوق عریض و سلفی خود از فیلم برداری Full HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی آن به فیلم برداری HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه محدود شده است. سری قبلی با استفاده از چیپست Snapdragon 732G فیلمبرداری 4K را ارائه میداد، این در حالی است که همانطور که گفته شد Helio G96 از چنین وضوحی پشتیبانی نمیکند.
شاید با گفتن این موضوع بعضی از کاربران در مورد لزوم فیلمبرداری 4K در گوشیهای دارای صفحه نمایش Full HD تردید پیدا کنند، اما تجربه ما نشان میدهد که ویدیوهای 4K زمانی که با وضوح Full HD نمایش داده میشوند، چه روی گوشی، چه تبلت، لپ تاپ و یا تلویزیون بسیار بهتر به نظر میرسند.
تثبیتکننده الکترونیکی در همه دوربینها به جز ماکرو موجودست و به خوبی کار میکند. ویدیوهای 1080p از دوربین اصلی خوب و باکیفیت هستند، جزئیات کافیست و وضوح خوبی را هم به نمایش میگذارد. به علاوه رنگها دوست داشتنی هستند، کنتراست بالاست و محدوده دینامیکی هم کاملاً متعادل و به اندازه است.
بررسی ارزش خرید نوت ۱۱ پرو
بررسی نوت ۱۱ پرو از نظر مشخصات فنی نشان از قدرتمند بودن این مدل داشته و میتوان میانردهی جدید شیائومی را یک مدل همهفنحریف دانست که همهی انتظارات هر کاربری را برطرف میکند و با توجه به برچسب قیمتی منصفانهای که برای آن در نظر گرفته شده، همانطور که گفتیم قیمت ردمی نوت ۱۱ پرو چیزی در حدود 270 یورو اعلام شده که با توجه به قیمت گوشی باید گفت که ارزش خرید بسیار بالایی دارد و شما در قبال هزینه پرداختی، امکانات بسیار بیشتری را دریافت خواهید کرد.
مزایا نوت ۱۱ پرو
- صفحه نمایش فوقالعاده با نرخ رفرش 120 هرتز
- دوربین 108 مگاپیکسلی ردمی نوت ۱۱ پرو
- استفاده از اسپیکرهای استریو
- پشتیبانی از جک 3.5 میلیمتری هدفون
- پشتیبانی از فست شارژ 67 واتی
- Redmi Note 11 Pro قیمت مناسبی دارد.
معایب گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو
- پشتیبانی نکردن از اینترنت 5G
- تراشه نه چندان قدرتمند
اطلاعات کلی | |
برند | شیائومی |
GPU (گرافیک) | Mali-G57 MC2 |
سیم کارت | 2 سیم کارت 4G |
دوربین | 108 مگاپیکسل (چهار گانه) |
اندازه | 8.1 × 76.1 × 164.2 میلی متر |
وزن | 202 گرم |
جنس بدنه | پنل جلو شیشه ای (محافظت با گوریلا گلس 5)، پنل پشت شیشه ای |
حافظه | 64 گیگابایت حافظه داخلی-6 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2022, January 26 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | Octa-core (2x2.05 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) |
سازنده چیپست | MediaTek |
چیپست | Mediatek Helio G96 |
سرعت | 2.05 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هسته ای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 11 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.67 اینچ |
نوع صفحه نمایش | Super AMOLED, 120Hz, HDR10, 700 nits, 1200 nits (peak) |
رزولوشن | 2400× 1080 پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~86.0% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~395 |
چند لمسی | |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 6 گیگابایت |
حافظه داخلی | 64 گیگابایت |
درگاه حافظه | پشتیبانی از microSDXC (از اسلات سیم کارت مشترک استفاده می کند) |
دوربین | |
دوربین اصلی | 108 مگاپیکسل (چهارگانه) |
رزولوشن | 2400 ×1080پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلمبرداری Full HD با سرعت 30 فریم در ثانیه |
فلش | LED |
دوربین دوم | 16 مگاپیکسل |
امکانات | LED flash, HDR, panorama |
سنسور | |
سنسور ها | اثر انگشت (ساخته شده در کنار)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب نما |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / HSPA / LTE |
باندهای 4G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 4G |
باندهای 3G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 3G |
باندهای 2G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 2G |
EDGE | |
GPRS | |
نوع زنگ | |
نوع هشدار | Vibration; MP3, WAV ringtones |
بلندگو | |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
GPS (مکان یاب) | A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO |
رادیو | نامشخص |
بلوتوث | 5.1, A2DP, LE |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 2.0, USB On-The-Go |
امکانات | |
ارسال پیام | SMS , MMS , Email , Push Mail , IM |
تکنولوژی مرورگر | HTML 5 |
جاوا | |
سایر | NFC (بسته به بازار هدف) - پشتیبانی از فرمت های تصویری XviD/MP4/H.265 - پشتیبانی از فرمت های صوتی MP3/WAV/eAAC+/Flac -ویرایش عکس و فیلم-قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف،پشتیبانی از رابط کاربری MIUI 13- قابلیت شارژ سریع باتری 67 واتی-دارای محافظ گوریلاگلس 5- مجهز به Quick Charge 3+- دارای گواهینامه IP53 محافظت در برابر گرد و غبار و پاشش آب- پشتیبانی از نرخ نوسازی 120 هرتزی- |
باتری | |
باتری | لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپر(غیر قابل تعویض توسط کاربر) |