گوشی شیائومی 14 Ultra ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
مشخصات شیائومی ۱۴ اولترا
شیائومی ۱۴ اولترا یک گوشی دوربین محورست که توانسته جایگاه خوبی را در بازار موبایل بدست آورد. با در نظر گرفتن مشخصات شیائومی 14 اولترا میتوان به جرئت گفت که این مدل رقیب قدرتمندی برای دیگر پرچمداران بازارست. در ادامه خواهیم گفت که عملکرد این مدل به چه صورت است و آیا این مشخصات، قیمت شیائومی ۱۴ اولترا را توجیه میکند؟
نکته: گوشیهای 5G در ایران ممکن است بدلیل تحریم یا به دلایل فنی قابلیت 5جی را پشتیبانی نکنند و پشتیبانی از این قابلیت قطعی نیست.
قیمت شیائومی ۱۴ اولترا
مناسب بودن قیمت گوشی شیائومی در کنار امکاناتی که ارائه میدهد، برگ برنده این برند تاکنون بوده است. عرضهی Xiaomi 14 Ultra به این کمپانی چینی قدرت بزرگی داده تا با برندهای قدرتمند دیگر به رقابت بپردازد و یکی از بزرگترین سلاحهای مبارزهی این گوشی سیستم دوربین عالی آن است.
مسلماً دوست دارید بدانید که قیمت گوشی شیائومی ۱۴ اولترا را چقدر تعیین کردهاند. در بازار کلی، قیمت این محصول حدود 1500 یورو اعلام شده که البته نسخههای مختلف آن قیمتهای متفاوتی خواهند داشت و باید ببینیم که این نرخ در بازار ایران به چه صورت خواهد بود…
اگر قصد خرید گوشی دارید و میخواهید از قیمت روز گوشی مطلع شوید، با سایت فروشگاه اینترنتی 19کالا، مرجع موبایل ایران، همراه باشید.
مشخصات شیائومی ۱۴ اولترا از نظر نرم افزار
گوشی می ۱۴ اولترا با رابط کاربری جدید شیائومی، یعنی HyperOS، عرضه شده که تجربهی استفاده از گوشی را میتواند به دنیای تازهتری ببرد. اگرچه، این رابط کاربری از نظر ظاهری، شباهتهای زیادی به سیستمعامل iOS و گوگل دارد، اما از نظر عملکرد، کاملاً برای محصولات شیائومی بهینه شده است.
لازم به ذکرست که شیائومی در مدت 7 سال، مشغول توسعهی این رابط کاربری بوده و حالا با عرضهی پرچمداران جدید خود، آن را عرضه کرده است.
یکی از قابلیتهای این رابط کاربری، HyperConnect است که به شیائومی۱۴اولترا اجازه میدهد تا به سرعت به سایر دستگاههای این برند متصل شده و در کسری از ثانیه اطلاعات خود را رد و بدل کند. در ضمن، این رابط کاربری، سازگاری خوبی با هوش مصنوعی دارد و شیائومی وعدهی امنیت کامل آن را هم به کاربران داده است.
مشخصات شیائومی 14 اولترا از نظر سخت افزار
با توجه به قیمت گوشی شیائومی 14 اولترا و ردهای که این محصول در آن قرار میگیرد، کاملاً انتظار داشتیم که این شرکت چینی به سراغ بهترین تراشه کوالکام برود تا دستگاه مذکور از رقیبان خود عقب نماند.
سخت است مشخصهی پیشرفتهای در دنیای گوشیها را پیدا کنیم که تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 از عهدهی انجام آن برنیاید و خوشحال کننده است که قدرت گوشی شیائومی 14 اولترا را همین چیپست تامین میکند. پیش از این عملکرد اسنپدراگون 8 نسل 3 در دستگاههای دیگر تحت تاثیرمان قرار داده است.
مهمترین ارتقایی که این چیپست به آن دست یافته، سازگاری با یک سری قابلیتهای هوش مصنوعی است. البته میدانیم که بیشتر از همه چیز دوست دارید در مورد قدرت عملکرد شیائومی ۱۴ اولترا بدانید.
عموم گوشیهایی که با این تراشه عرضه شدند، توانستند امتیازی حول رقم 2 میلیون را در تست آنتوتو بدست آورند که یعنی اگر گیمر هستید یا به دنبال دستگاهی قدرتمند هستید، شیائومی 14 اولترا یکی از بهترین انتخابها برای شما خواهد بود.
تراشه | اسنپدراگون 8 نسل 3 |
امتیاز کلی | 98 |
لیتوگرافی | 4nm |
امتیاز در بنچمارک انتوتو | 2065012 |
امتیاز در بنچمارک گیکبنچ : تکهسته / چندهسته | 2172 / 7257 |
امتیاز در بنچمارک ۳DMark | پایداری: %51 گرافیک: 98fps امتیاز: 16526 |
GPU | Adreno 750 |
امتیاز عملکرد تراشه در گیم | 100 |
مودم ۵G | دارد |
در واقع، هیچ عنوان بازی نیست که این محصول نتواند به خوبی آن را اجرا کند. حتی دیدن رم 16 گیگابایت هم در مشخصات، یکی از موضوعات وسوسهکننده برای خرید این مدل به حساب میآید.
طراحی Xiaomi 14 Ultra
اول از همه، بیشترین چیزی که توجهات را به سمت این محصول میکشاند، ماژول بزرگ دایرهای شکل آنست که در بدنهی پشتی خودنمایی میکند. شاید این موضوع مطابق با سلیقهی عموم کاربران نباشد، اما فراموش نکنید که دوربین، سلاح اصلی این گوشی بوده و شیائومی با انتخاب این طراحی خواسته اعلام کند که کاربران علاوه بر یک گوشی، یک دوربین حرفهای را نیز به خانهی خود میبرند.
با این حال، نمیتوان این موضوع را هم فراموش کرد که همین بزرگ بودن ماژول دردسرهایی را هم به همراه دارد. به عنوان مثال، یکی از آنها برخورد دست به سنسورها هنگام حمل گوشی است. هر چند توصیهی ما به شما که قرارست این محصول جذاب در عکاسی را انتخاب کنید، استفاده از یک محافظ لنز است.
اطراف دوربین، یعنی همان پنل پشتی، شاهد روکش چرم بسیار باکیفیتی هستیم که اگر نظر ما را بخواهید، کاملاً شیک به نظر میرسد و حتی در بسیاری از مواقع از پنلهای شیشهای که لکهی اثر انگشت را زیاد جذب میکنند هم ظاهر بهتری دارد. البته این گوشی در دو نسخه عرضه شده که یکی از آنها شیشه و دیگری چرم است.
یکی از نقاط قوت طراحی این مدل نسبت به نسل قبلی آن، تختتر شدن نمایشگر و قاب پشتی است. البته در نظر داشته باشید که همچنان کمی شیب در لبهی نمایشگر و پنل پشتی مشهود است، اما نه آنقدر که این صفحهنمایش را در دستهی پنلهای کرو یا خمیده قرار دهد.
مطابق با دیگر پرچمداران، این مدل هم از گواهی ضدآب محبوب IP68 بهره برده که اثبات میکند، دستگاه مذکور تا عمق یک و نیم متری به مدت 30 دقیقه (البته در صورت ضربه ندیدن) در برابر آب مقاوم است. این بار برای محافظ صفحهنمایش به جای شیشههای گوریلاگلس، شاهد شیشه شیلد انحصاری شیائومی هستیم که مقاومت خوبی را در برابر خط و خش از خود نشان میدهد.
اگر بخواهیم خیلی ریزبینانهتر طراحی را زیر سؤال ببریم، این گوشی چندان خوش دست نیست، چراکه وزنی حدود 220 گرم دارد که کمی سنگین است و سنسور دوربین هم هنگام در دست گرفتن آن، به صورت ناخواسته لمس میشود.
نمایشگر گوشی شیائومی 14 اولترا
برای توصیف نمایشگر شاید بهترین صفتی که میتوانیم بکار ببریم، “عالی” است. این پنل اولد توانایی پشتیبانی از رزولوشن 1440 پیکسل را دارد و از نظر محتوا هم میتواند تمام فرمتهای اچ دی ار، اعم از: HDR10+، HLG و دالبیویژن را پشتیبانی کند.
یکی از قابلیتهای خوب این صفحه، فنآوری LTPO است که کمک میکند نمایشگر بتواند علاوه بر سوئیچ کردن بین نرخهای 120، 90 و 60 هرتز، به 1 هرتز هم کاهش پیدا کند. هنگامی صفحه نمایش همیشه روشن را فعال میکنید، این نرخ نوسازی 1 هرتزی، کمک میکند تا شارژ باتریتان خالی نشود. در ضمن، این صفحهنمایش به سرعت خود را با محتوای پخششده تطبیق میدهد تا بهترین نرخ نوسازی را متناسب با استفادهی شما انتخاب کند.
حداکثر روشنایی 3000 نیت، مشخصهای نیست که به راحتی در هر محصولی ببینیم، حتی در پرچمداران، پس اگر بگوییم این نکته هم مزایای خرید شیائومی 14 اولترا است، اشتباه نکردهایم. چه در آفتابیترین روز در نقاط جنوبی کشور و چه در برفیترین روز سال، نمایشگر روشنایی بالایی دارد و به راحتی میتوانید محتوای داخل آن را مشاهده کنید.
باتری گوشی شیائومی ۱۴ اولترا
مطابق با انتظار، شیائومی به سراغ یک باتری 5000 میلیآمپر ساعتی رفته که خوشبختانه از فستشارژ 90 واتی پشتیبانی میکند. تخمین زده میشود که 0 تا 100 باتری ۱۴ اولترا شیائومی در مدت زمان 33 دقیقه پر شود که برای یک محصول پرچمدار واقعاً قابل تقدیر است.
البته این محصول در بخش باتری از مشخصات خوب دیگری هم بهره برده و مشخصاتی چون فستشارژ بیسیم 80 واتی و بیسیم معکوس 10 وات را در مشخصات آن شاهد هستیم. در مجموع، هم ماندگاری شارژ و هم سرعت شارژ شدن شیائومی ۱۴اولترا همگی میتوانند رضایت کاربر را به خود جلب کنند.
دوربین شیائومی ۱۴ اولترا
ستاره مشخصات در این گوشی، دوربین است و به می ۱۴ اولترا این شانس را داده که بتواند در دستهی بهترین مدلها از نظر دوربین قرار بگیرد. شیائومی برای دوربین اصلی این گوشی به سراغ سنسور جدیدتر با دیافراگم وسیعتری رفته، اما اندازهی سنسور آن همان 1 اینچ است.
قبل از شروع، باید بگوییم که اگر شما نسل قبلی این مدل را دارید در برخی از بخشها فرق چندانی بین عملکرد آنها وجود ندارد. با این حال، در این بخش به یک سری ارتقاهای این دوربین و عملکرد کلی آن اشاره خواهیم داشت که اگر قصد شما انتخاب شیائومی 14 اولتراست، با آگاهی بیشتری تصمیم بگیرید.
دیافراگم متغیر دوربین اصلی (بین f/1.6 تا f/4.0) کمک میکند تا مانند یک عکاس حرفهای عکاسی کنید. در واقع، خروجیهای این دوربین اکثراً ظاهر خوبی دارند. همچنان در این محصول هم شاهد قدرتنمایی لایکا هستیم که در بخش پردازش رنگ تاثیرات خود را اعمال میکند.
اگر خروجیهای این دوربین را با نسل قبلی کنار هم بگذارید و روی هر کدام زوم کنید، میبینید که نسل جدید در ثبت جزئیات کمی بهتر عمل کرده است. هر چند کم پیش میآید کاربری بخواهد روی تصاویر زوم کند تا جزئیات را پیدا کند. ناگفته نماند در عکاسی شب هم تفاوت زیادی بین خروجیهای این نسل با مدل قبلی خود وجود ندارد.
بیایید به این موضوع بپردازیم که این دستگاه چه قابلیتهای جدیدی را همراه خود دارد:
دوربین ماکرو
هر دو دوربین تلهفوتو اینبار میتوانند برای عکاسی ماکرو وارد عمل شوند و در ضمن، با آنها میتوانید تصاویر منحصر به فردی را ثبت کنید. در تصویر زیر، مقایسهی عملکرد دو دوربین از فاصلهی 75 میلیمتری را میبینید.
اولترا زوم
این ویژگی با کمک هوش مصنوعی، کیفیت عکس را در زوم ارتقا میدهد. البته در نظر داشته باشید که برخی از کارشناسان معتقدند که این قابلیت تصاویر را غیرواقعیتر نشان میدهد، اما حقیقتاً اگر به دید بهتر کردن کیفیت به آن نگاه کنیم، کار این قابلیت خوب است.
اولترا زوم در شیائومی۱۴ اولترا در زوم 30 برابر، به صورت خودکار فعال میشود و البته کاربران اختیار غیرفعال کردن آن را هم دارند. هر چند باید این نکته را هم مد نظر داشته باشید که در نور کم این ویژگی قابل استفاده نیست.
افزایش عمق فوکوس
این ویژگی که بیشتر در زمان عکاسی از غذا کاربرد دارد، کمک میکند تا تصاویر عمیقتر و شارپتری را ثبت کنید.
عکاسی پرو
علاوه بر این سه ویژگی جدید، دوربین گوشی شیائومی ۱۴ اولترا خدمات بهتری را برای عکاسی پرو ارائه میکند. این بار کاربران میتوانند تنظیماتی که برای حالت پرو انتخاب کرده بودند را ذخیره کنند تا در موقعیت مشابه دوباره آن را بکار گیرند.
فیملبرداری
امکان فیملبرداری 8K در سرعت 30 فریم در ثانیه با سنسورهای پشتی وجود دارد و این بار سرعت 120 فریم در ثانیه هم به فیملبرداری 4K اضافه شده است. یکی دیگر از قابلیتهایی که در بخش دوربین شیائومی اولترا ۱۴ دوست داریم، Master Cinema است که کمک میکند کاربران فیلمهای حرفهایتر با ظاهر بهتری را ضبط کنند.
ارزش خرید شیائومی ۱۴ اولترا
شیائومی ۱۴ اولترا یکی از بهترین پرچمداران بازار محسوب میشود که برای دیگر برندهای اندروید به یک رقیب بزرگ تبدیل شده است.
مشخصات شیائومی ۱۴ اولترا از نظر دوربین یکی از همان مواردی است که عاشقان عکاسی را به سمت خود میکشاند و همانطور که در بالا دیدید، شیائومی قابلیتهای جالب و جدیدی را به این بخش اضافه کرده است. دومین موردی که ارزش خرید این مدل را نشان میدهد نمایشگر است، به طوریکه بهترین مشخصات ممکن در این بخش دیده میشود و صفحهنمایش میتواند هر نوع محتوای باکیفیتی را پخش کند.
سختافزار هم که یکی از مهمترین مشخصات هر گوشی به حساب میآید، در این محصول هم به آن توجه ویژهای شده است. اسنپدراگون 8 نسل 3 از عهدهی انجام هر کاری برمیآید و از جدیدترین تکنولوژیهای دنیای موبایل هم پشتیبانی میکند.
سؤالات و نظرات خود در مورد این محصول و همچنین قیمت شیائومی 14 اولترا را میتوانید در بخش نظرات با تیم19کالا در میان بگذارید.
مزایا شیائومی ۱۴ اولترا :
- پشتیبانی نمایشگر از فنآوری LTPO
- داشتن گواهی IP68
- حداکثر روشنایی 3000 نیت
- پشتیبانی از پخش فرمتهای HDR و دالبیویژن
- تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3
- اضافه شدن سرعت 120 فریم/ثانیه به فیلمبرداری 4K
- فست شارژ 90 واتی
- سنسور دوربین فوق العاده با قابلیتهای جدید
- ظاهر شیک
معایب شیائومی 14 اولترا :
- شیائومی ۱۴ اولترا قیمت بالایی دارد
- سنگین بودن
اطلاعات کلی | |
برند | شیائومی |
GPU (گرافیک) | Adreno 750 |
سیم کارت | دو سیم کارت 5G |
دوربین | 50 مگاپیکسل (واید) به همراه multi-directional PDAF, Laser AF, OIS
50 مگاپیکسل (پریسکوپ تله فوتو) با زوم 5 برابری اپتیکال و Dual-Pixel PDAF, OIS 50 مگاپیکسل (تله فوتو) با زوم 3.2 برابری اپتیکال و Dual-Pixel PDAF, OIS 50 مگاپیکسل (اولتراواید) به همراه Dual-Pixel PDAF TOF 3D, (depth) |
اندازه | 161.4x 75.3 x 9.2 میلی متر |
وزن | 219 گرم یا 224 گرم یا 229.5 گرم |
جنس بدنه | پنل جلو شیشه ای(Shield Glass) ، پنل پشتی چرم مصنوعی یا شیشه، فریم تیتانیوم گرید 5 یا آلیاژ آلومینیوم |
حافظه | 256/512 گیگابایت، یک ترابایت حافظه داخلی- 12/16 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2024, February 22 |
سال تولید | 2024 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | Octa-core (1x3.3 GHz Cortex-X4 & 3x3.2 GHz Cortex-A720 & 2x3.0 GHz Cortex-A720 & 2x2.3 GHz Cortex-A520) |
سازنده چیپست | Qualcomm |
چیپست | Qualcomm SM8650-AB Snapdragon 8 Gen 3 (4 nm) |
سرعت | 3.3 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هستهای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 14, HyperOS |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.73 اینچ |
نوع صفحه نمایش | LTPO AMOLED, 68B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1000 nits (typ), 3000 nits (peak) |
رزولوشن | 3200× 1440پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~89.6% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~522 |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 12/16 گیگابایت |
حافظه داخلی | 256 رم 12 گیگابایت، 512 رم 16 گیگابایت، 1 ترابایت با رم 16 گیگابایت |
درگاه حافظه | |
دوربین | |
دوربین اصلی | 50 مگاپیکسل (واید) به همراه multi-directional PDAF, Laser AF, OIS |
کیفیت فیلمبرداری | قابلیت فیلمبرداری 8K با سرعت 24/30 فریم بر ثانیه ,قابلیت فیلمبرداری 4K با سرعت 30/60/24/120 فریم بر ثانیه , قابلیت فیلمبرداری Full HD با سرعت 1920/30/60/120/240/960 فریم بر ثانیه، gyro-EIS, Dolby Vision HDR 10-bit rec. (4K@60fps, 1080p) |
فلش | Dual-LED dual-tone flash |
دوربین دوم | 32 مگاپیکسل (واید) |
امکانات | Leica lenses, Dual-LED flash, HDR, panorama, 67mm filter ring holder (optional) |
سنسور | |
سنسور ها | حسگر اثر انگشت (under display, optical) -قطب نما- شتاب سنج(حسگر حرکتی) - حسگر مجاورت(مجازی)-ژیروسکوپ-فشارسنج- طیف رنگ |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G |
نوع زنگ | |
بلندگو | دوگانه (استریو)
24-bit/192kHz Hi-Res audio |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7, tri-band, Wi-Fi Direct |
GPS (مکان یاب) | GPS (L1+L5), GLONASS (L1), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC (L5) |
رادیو | |
بلوتوث | 5.4, A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive, LHDC |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 3.2 Gen 2, DisplayPort, OTG |
امکانات | |
سایر | NFC-مجهز به صدای 24-bit/192kHz-پشتیبانی از فرمتهای تصویری divx/xvid/mp4/h.264-پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac- ویرایش عکس و فیلم- قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف-پشتیبانی از رابط کاربری HyperOS، دالبی ویژن- Shield Glass جهت محافظت از صفحه نمایش، فریم تیتانیوم گرید 5 |
باتری | |
باتری | لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپر گلوبال به همراه فست شارژ 90 واتی
شارژ وایرلس 80 واتی شارژ معکوس 10 واتی |