گوشی موبایل سامسونگ گلکسی Z Fold2 LTE ظرفیت 256 گیگابایت رم 12GB
نقد و بررسی زد فولد ۲
طبق روال هر سال، برند سامسونگ یک گوشی تاشوی دیگر تحت عنوان گلکسی زد فولد 2 را به بازار عرضه کرده است. این بار طراحی آن نسبت به نسل پیشین پیشرفتهای قابلتوجهی دارد و ظاهر و لمس آن حس شگفتانگیزی را به کاربر القاء میکند. زد فولد ۲ که یکی از برترین نسخههای حال حاضر صنعت موبایل خصوصاً از این برند کرهای است، بدون شک بسیار مورد توجه قرار خواهد گرفت. در ادامه ابتدا به قیمت گوشی z fold 2 پرداخته سپس به مشخصات گوشی زد فولد ۲ اشاره خواهیم کرد.
در ویدئو هم شما میتوانید از نزدیک با طراحی سامسونگ زد فولد ۲ آشنا شوید:
گوشی z fold 2 نسل سوم گوشیهای تاشوی سامسونگ محسوب میشود که به طور قطع بیانگر آنست که این کمپانی از فاکتور نمایشگر تاشو صرف نظر نمیکند. با عرضه زد فولد ۲ اکنون به راحتی میتوان گفت که تاشوها دیگر محصولی انتزاعی نیستند و با توجه به تغییر نام، آنها کتگوری خاص خود را در نمونه کارهای سامسونگ یعنی Galaxy Z خواهند داشت و رفته رفته به یک خط تولید اصلی تبدیل خواهند شد.
قیمت گوشی z fold 2
سامسونگ z fold 2 یک گوشی شگفتانگیز با مشخصات منحصربهفردیست که از قابلیتهای مهندسی مدرن و آینده نگرانهای ساخته شده است. همان طور که گفته شد قیمت گوشی سامسونگ زد فولد ۲ تقریباً 1500 دلار در نظر گرفته شده که شاید بهای بالایی برآورد شود؛ اما ارزش صرف این هزینه را دارد. در ادامه قیمت گوشی سامسونگ z fold 2 را به نسبت امکانات آن مورد بررسی قرار خواهیم داد. شاید سامسونگ z fold 2 قیمت زیادی داشته باشد؛ اما در مقابل علاوه بر اینکه قابلیتهای پرچمداران را در اختیار شما قرار میدهد یک گوشی منحصربهفرد از نظر طراحی را هم دریافت خواهید کرد. نظر شما در مورد قیمت گوشی z fold 2 چیست آیا سامسونگ میتوانست قیمت کمتری را برای این گوشی منحصربهفرد خود در نظر بگیرد و یا به نسبت سایر گوشیهای منعطف galaxy z fold 2 قیمت منطقی دارد؟
بررسی مشخصات زد فولد ۲
ابتدا خلاصهای از گوشی z fold 2 را بیان خواهیم کرد سپس به طور مفصل و با جزئیات کامل به بررسی زد فولد ۲ خواهیم پرداخت. آنچه که در مشخصات سامسونگ z fold 2 چشمگیرتر از بقیه به نظر میرسد همان نمایشگر منعطف آن است. سامسونگ سعی کرده گلکسی زد فولد 2 بسیار کاربردیتر از نسخه قبلی باشد از طرفی مقاومت آن را هم به نحو قابلتوجهی بالا برده است. بررسی مشخصات گوشی زد فولد ۲ از نظر بدنه هم نشان میدهد که گوشی زد فولد ۲ به نسبت سایر مدلهای منعطف ساخته شده تا به امروز، مقاومت قابلتوجهی دارد؛ اما در بررسی مشخصات گوشی زد فولد ۲ از نظر دوربینها شما متوجه عدم وجود سنسورهایی با رزولوشنهای نجومی خواهید شد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که تراشه قدرتمند آن در کیفیت نهایی عکسها بیتأثیر نخواهد بود. با بررسی مشخصات سامسونگ زد فولد ۲ به طور مفصل در ادامه با جزئیات بیشتری آشنا خواهید شد.
در ادامه به سایر مشخصات گوشی سامسونگ z fold 2 خواهیم پرداخت.
زد فولد ۲ از نظر اتصالات بسیار قوی طراحی شده؛ یک اتصال سریع USB 3.0 در پشت درگاه Type-C آن قرار دارد. از آنجا که DeX یکی از موارد موجود در گوشی z fold 2 است، میتوانید اطمینان داشته باشید که از ویدئو و حالت میزبان USB هم پشتیبانی میکند. علاوهبراین، از شارژ سیمی 25 واتی، شارژ بیسیم 11 واتی و همچنین شارژ بیسیم معکوس نیز تا 4.5 وات هم برخوردارست.
galaxy z fold 2 از سایر امکانات پرچمداران مدرن نظیر پشتیبانی از Wi Fi 802.11 a، بلوتوث 5.0، LE ،aptX HD و ANT+ و NFC هم پشتیبانی میکند، ازاینرو سامسونگ فولد 2 را میتوان یک ترکیب کامل از امکانات کاربردی در نظر گرفت.
مشخصات زد فولد ۲ از نظر نرم افزار
galaxy z fold 2 اساساً آخرین نسخهی رابط کاربری One UI 2.5 سامسونگ را در جوار سیستم عامل اندروید 10 اجرا میکند. این دنیای نرمافزاری کاملاً برای طرفداران و کاربران سامسونگ آشناست و حس آشنای همیشگی را به آنها القا میکند. بخش قابل توجه این است که تعداد زیادی کد اضافی در پشت صحنه اجرا میشود تا فاکتور فرم منحصر به فرد زد فولد ۲ و تنظیم صفحه نمایش دوگانه آن را تسهیل کند، علاوهبراین، گزینههای سفارشی سازیهای متعددی نیز برای کاربریهای متنوع برای آن در نظر گرفته شده است.
مشخصات سامسونگ زد فولد ۲ از نظر سخت افزار
زد فولد ۲ به عنوان پرچمدار سامسونگ بدون در نظر گرفتن منطقهای که گوشی را در آن خریداری میکنید، از تراشهی برتر کنونی شرکت کوالکام، اسنپدراگون 865 پلاس استفاده میکند، برای این گوشی نسخهای با تراشهی اگزینوس در نظر گرفته نشده است.
علامت مثبت در پایان SD865 تصدیق میکند که کوالکام از هسته اصلی Kryo 585 با فرکانس 3.0 گیگاهرتز استفاده کرده است. فراتر از آن، این تراشه همچنین دارای سه هستهی بزرگ Kryo 585، با حداکثر فرکانس 2.42 گیگاهرتز و نهایتاً چهار هستهی «کوچکتر» از همان هسته، با فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز محدود شده است. سامسونگ زد فولد ۲ برای تجزیه و تحلیل دادههای گرافیکی نیز از پردازندهی Adreno 650 بهره گیری میکند.
زد فولد ۲ در نسخههای 12/256 و 12/512 گیگابایتی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت و متأسفانه از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی نمیکند. در مجموع گوشی z fold 2 عملکرد بینظیر و روانی در اجرای عملکردهای چند وظیفهای و بازیهای سنگین با گرافیک بالا نیز دارد.
طراحی و ساخت z fold 2
اگرچه از نظر ظاهری چندان به چشم نمیآید، اما بیشتر تغییرات z fold 2 نسبت به مدل قبلی خود در عناصر طراحی اعمال شده که یا تغییر کرده یا اصلاح شده است. بیایید ابتدا این نقد و بررسی را از قسمت لولا شروع کنیم، زیرا یک نکته برجسته به شمار میرود. حتی از نقطه نظر کاملاً تصویری، به راحتی میتوان فهمید که زد فولد ۲ هنگام تاشدگی فاصله کمتری نسبت به نسل قبل دارد. این امر از طریق اعمال استراتژی مهندسی هم روی لولا و همچنین پیشرفت در فنآوری صفحه نمایش تاشو حاصل شده که منحنی r محکمتری را امکان پذیر میکند.
این مکانیزم تقریباً به اندازه مکانیکی که فنآوری کنونی اجازه میدهد، بسته است. شکاف هوا، اگرچه قطعاً بسیار کمتر است، اما واقعیتیست که کاربران باید با آن زندگی کنند و نباید نادیده گرفته شود.
مکانیزم لولا در زد فولد ۲ به طور گسترده ارتقاء یافته است. نحوه کارکرد لولای قدیمی در گوشی پیشین شامل دو حالت کاملاً بسته و کاملاً باز است. لولا فشار لازم برای حرکات غیر خطی و تغییر حالت را ندارد، اما با استفاده از الاستیکهای پیشرفته و طراحی نوین لولای موجود در گوشی سامسونگ z fold 2 حرکتی کاملاً خطی را با کششی ثابت در محدوده کامل خود فراهم کرده که از آن به عنوان «یک شگفتی پیشرفته مهندسی» یاد میشود.
سامسونگ از قابلیت ذکر شده با نام « Flex mode » یاد میکند. حالت Flex و Flex View، مجموعهای از قابلیتها را برای ارتقاءUI و UX برای افزایش بهرهوری از فرم تاشوی گوشی سامسونگ z fold 2 را در بر میگیرد. از طرفی هم در طراحی سامسونگ زد فولد ۲ تلاش شده تا بتوان دو نیمه گوشی را در یک زاویه نسبت به یکدیگر پایدار نگه داشته تا بتواند روی سطح صاف به صورت نیمه باز بایستد؛ شاهکاری که در Galaxy Fold پیشین تقریباً غیرممکن یا حداقل بسیار غیرطبیعی بود.
در گلکسی زد فولد 2 اساساً تعداد زیادی از برنامههای پشتیبانی شده، هم از طرف سامسونگ و هم از اشخاص ثالث، مانند Google Duo، دارای انواع UI خاص برای Flex View هستند که به طور معمول کنترلها را از محتوای دو نیمه نمایشگر جدا میکنند، به نوعی آنها را نیمه مستقل کرده و هر دو نمایشگر به صورت جداگانه عمل میکنند. علاوه بر این، در این حالت میتوان از هر دو دوربین عقب و جلو در حالت Flex در شرایطی مانند تماس ویدیویی و گرفتن عکس سلفی استفاده کرد.
سامسونگ فولد 2 ظاهری زاویه دارتر با خطوط ملموستر در مقایسه با شکل کلی منحنی گلکسی فولد نسل قبل دارد که به وضوح منعکس کنندهی زبان طراحی رایج و کلی سامسونگ است. این نسخه دارای پالت رنگ محدودی است که فقط شامل مشکی و برنز میشود؛ البته رنگ برنز هنوز به طور جهانی مورد پسند قرار نگرفته است.
به عنوان یک پاداش، سامسونگ به شما امکان میدهد رنگ لولا را در مدلهای Unlocked سامسونگ زد فولد ۲ سفارشی کنید. آپشنهای رنگی هم شامل مشکی، نقرهای، طلایی، قرمز و آبی است. این گوشی تاشوی سامسونگ مظهر ثبات و استحکام است و طرح جدید لولا در هیچ جهتی خم نیست. حتی هنگام باز بودن، هرگز احساس نمیشود که می توان زد فولد ۲ را به راحتی خم کرد، بپیچاند یا ضربه محکم و ناگهانی به آن وارد کرد. قطعاً سنگین بودن بدنه 282 گرمی از این نظر کمک میکند. اگرچه، باید توجه داشت که توزیع وزن با در نظر گرفتن تمام پیچیدگیهای مهندسی، به طرز شگفت آوری انجام میشود. نیمه سمت چپ (نمایشگر خارجی) کمی سنگینتر از سمت راست است، اما این امر چندان نمود ندارد.
نمایشگر خارجی 6.23 اینچی زد فولد ۲ در پوششی از آخرین مدل Corning Gorilla Glass Victus جای گرفته، در حالی که صفحه پشتی، در اطراف ماژول دوربین اصلی، از Gorilla Glass 6 با یک پوشش مات زیبا ساخته شده است. اساساً این گوشی از یک لایه ی محافظت عالی در قسمت بیرونی بهره برده است.
گلکسی زد فولد 2 از نمایشگر 7.6 اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X بهرهمند شده که در آن از مواد شیشهای بیشتری جهت مقاومت بیشتر استفاده شده است. در بالای هر دو نمایشگر گلکسی z fold 2 یک لایه محافظ نرم وجود دارد که یکی دیگر از این عناصر جدا ناپذیر پنل نیست، بلکه فقط برای محافظت بیشتر بکار رفته است که مستعد ایجاد خراش و بریدگیست.
کلید پاور و سنسور اثرانگشت در سامسونگ زد فولد ۲ با یکدیگر ادغام شده و همراه با راکرهای تنظیم صدا در حاشیه سمت راست دسترسی خوبی دارد و بازخورد لمسی عالی ارائه میدهند. سنسور اثر انگشت بسیار دقیق و بسیار سریع بوده و عملکرد بهتری نسبت به سنسورهای زیر نمایشگر که در سایر پرچمداران استفاده میشود، نیز دارد. اسپیکرهای استریو عملکرد قدرتمندی دارند و در حاشیههای بالا و پایین آن جای گرفتهاند. همچنین فقط یک شیار سیم کارت نانو در سامسونگ زد فولد ۲ وجود داردکه در لبهی گوشی تعبیه شده است.
نمایشگر گوشی z fold 2
نمایشگر گوشی z fold 2 هم از داخل و هم از خارج بزرگتر شده و نرخ نوسازی نمایشگر اصلی 120 هرتز و نمایشگر خارجی نیز 60 هرتزست. بزرگتر بودن نمایشگر به مراتب باعث ایجاد چین خوردگی کمی در حین کار با گوشی میشود که اعوجاج تصویر در امتداد چین هنوز در برخی از زوایا وجود دارد. دریافتیم که هر دو صفحه نمایش در زد فولد ۲ از نظر روشنایی در میان سایر پرچمداران بسیار مناسب هستند. در واقع، با توجه به اختلافات بین این دو نمایشگر، به ویژه ماهیت عجیب صفحه اصلی واقعاً چشمگیر هستند.
در حالت دستی، پنل بزرگتر و تاشو 7.6 اینچی با روشنایی461 نیت در مقایسه با صفحه پوشش 425 نیت توانست کمی روشنتر میشود، اما با این وجود کاملاً نزدیک هستند. به عبارتی کاربردیتر، هر دو پنل کاملاً قابل استفاده در فضای باز، حتی در زیر تابش مستقیم آفتاب هستند. هر نمایشگر دارای حسگر نور محیط مختص خود بوده که در زیر صفحه پنهان شده است. نسبت کنتراست، به لطف شگفتیهای فناوری OLED و عمق رنگ سیاه در هر دو صفحه عالیست.
هر دو نمایشگر تصاویر را شارپ به نمایش میگذارند. نمایشگر 7.6 اینچی رزولوشن 1768 × 2208 پیکسل و تراکم پیکسلی 373 اینچی را ارائه میدهد. از سویی دیگر، نمایشگر خارجی از رزولوشن 816 × 2260 پیکسل و نسبت تصویر 25:9 برخوردارست. این نمایشگر مانند هر پرچمدار اخیر سامسونگ، سامسونگ زد فولد ۲ دارای پشتیبانی از HDR10 پلاس بوده، اما فقط نمایشگر اصلی از این قابلیت بهره برده است.
باتری گوشی زد فولد ۲
گوشی زد فولد ۲ یک باتری 4500 میلی آمپر ساعت را در خود جای داده است یا به عبارت دقیقتر، دو باتری جداگانه که تقریباً مجموع این ظرفیت را دارند. این ظرفیت برای یک گوشی با یک پنل عظیم 7.6 اینچی با نرخ تازه سازی 120 هرتز چندان قدرتمند عمل نمیکند و نباید انتظار زیادی از آن داشت.
شارژ کردن باتری آن به صورت سیمی 25 واتی و بی سیم 11واتی انجام می شود. این گوشی در عرض نیم ساعت 30 درصد، و در مدت زمان یک ساعت 57 درصد شارژ میشود؛ برای شارژ کامل باتری آن به دو ساعت زمان نیاز داریم. زد فولد ۲ از قابلیت شارژ بیسیم معکوس 4.5 واتی هم پشتیبانی میکند، اما در صورتی که حداقل 30 درصد شارژ باتری باقی مانده باشد.
دوربین زد فولد ۲
این غول کرهای در قسمت دوربین از بهترین لنزهای حال حاضر خود استفاده نکرده است. در واقع سامسونگ از لنزهای بکار رفته در گوشیهای دیگر سامسونگ برای ساخت ماژول زد فولد ۲ دوربین بهره گرفته است. ماژول سه گانه گلکسی z fold 2 از یک لنز اصلی 12 مگاپیکسلی، لنز تله فوتو 12 مگاپیکسلی و لنز اولتراواید 12 مگاپیکسلی تشکیل شده و دو دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی نیز دارد.
لنز اصلی 12 مگاپیکسلی در سامسونگ زد فولد ۲ عملکردی مشابه گلکسی S20 دارد؛ تصاویری که در نور کافی با این دوربین گرفته می شوند کیفیت بسیار خوبی دارند و شارپنس و ارائه رنگ فوق العادهای از خود به نمایش میگذارند. برخورداری از دو زاویه دید متفاوت برای دوربین سلفی یکی از نقاط قوت این نسخه قلمداد میشود.
ضبط ویدئو در سامسونگ زد فولد ۲ با کیفیت 4K امکانپذیرست. در واقع 4k یکی از بهترین وضوح ضبط فیلم محسوب میشود که تمام لنزهای این گوشی، حتی سلفی های 10 مگاپیکسلی از آن پشتیبانی میکنند. لنزهای اصلی و تله فوتو این کیفیت را با سرعت 60 فریم بر ثانیه و لنز اولترا واید با سرعت 30 فریم بر ثانیه ثبت میکنند.
سامسونگ از بهترین لنزها برای ثبت عکس در محیطهای کم نور استفاده میکند؛ به عبارتی دیگر در این زمینه بالغ شده است مخصوصاً اگر صحبت از یک گوشی قدرتمند مثل زد فولد ۲ در میان باشد. تصاویری که با دوربین این گوشی در محیط کم نور ثبت میشود کیفیت و شارپنس بسیار خوبی داشته، نویز بسیار کمی دارند و جزئیات را به خوبی نشان میدهند. همچنین حالت شب نیز در شرایط کم نور همیشه منجر به عکسهای واضحتر میشود.
بررسی ارزش خرید سامسونگ زد فولد ۲
z fold 2 قیمت به نسبت سایر مدلهایی که در این کلاس گوشی در بازار هستند قیمت کمی ندارد؛ حال آیا با تمام مواردی که گفته شد شما میتوانید خود را متقاعد کنید که خرید زد فولد ۲ را در برنامه خود قرار دهید! از نظر پردازنده خرید گلکسی زد فولد ۲ میتواند منطقی باشد به این دلیل که همانطور که گفته شد به یکی از قویترین تراشههای موجود در بازار مجهز شده؛ اما اگر به دنبال یک دوربین هستید که عملکرد خارقالعادهای داشته باشد به جای خرید گوشی زد فولد ۲ میتوانید پرچمداران دیگری را در برنامه خود قرار دهید. از نظر باتری هم به نسبت قیمتی که سامسونگ برای آن در نظر گرفته سامسونگ زد فولد ۲ خرید خیلی چشمگیری نمیتواند باشد به این دلیل که آپشنهایی با قیمت کمتر و باتری قویتری هم در اکنون در بازار موبایل وجود دارد؛ اما اگر عاشق تجربه جدیدترین تکنولوژیهای روز هستید خرید گوشی z fold 2 میتواند همان چیزی باشد که شما به دنبال آن هستید.
مزایا زد فولد ۲
- اصلاح طراحی برای عملکرد بهتر لولا نسبت به نسخه قبل
- بخورداری از نمایشگر بزرگتر
- کیفیت قابل توجه دوربین
- طراحی ضد گرد و خاک
- پشتیبانی نمایشگر از نرخ 120 هرتزی
- محافظ گوریلاکس ویکتس
معایب سامسونگ زد فولد ۲
- پشتیبانی از یک سیم کارت
- قیمت به نسبت بالا در مقایسه با سایر گوشیهای معمولی
اطلاعات کلی | |
برند | سامسونگ |
مدل | Samsung Galaxy Z Fold2 LTE SM-F916B |
GPU (گرافیک) | Adreno 650 |
سیم کارت | تک سیم کارت 4G |
دوربین | 12 مگاپیکسل(سه گانه) |
اندازه | ابعاد تا نشده: 6.9 × 128.2×159.2 میلی متر ابعاد تا شده: 16.8× 68×159.2 میلی متر |
وزن | 282 گرم |
جنس بدنه | فریم آلومینیومی، پنل جلو شیشه ای (folded)، پنلو جلو پلاستیکی (unfolded)، پنل عقب شیشه ای |
حافظه | 256 گیگابایت حافظه داخلی -12 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2020, August 05 |
سال تولید | 2020 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | (Octa-core (1x3.09 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585 |
سازنده چیپست | Qualcomm |
چیپست | (+Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm |
سرعت | 3.09 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هسته ای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 10.0 قابل ارتقا به Android 11 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 7.6 اینچ |
نوع صفحه نمایش | Foldable Dynamic AMOLED 2X |
رزولوشن | 2208 ×1768 پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~88.6% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~373 |
چند لمسی | |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 12 گیگابایت |
حافظه داخلی | 256 گیگابایت |
درگاه حافظه | |
دوربین | |
دوربین اصلی | 12 مگاپیکسل(سه گانه) |
رزولوشن | 2208 ×1768 پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلم برداری 4K با سرعت 60 فریم در ثانیه,فیلم برداری FULL HD با سرعت 60/240 فریم در ثانیه (gyro-EIS),فیلم برداری HD با سرعت 960 فریم در ثانیهgyro-EIS),+HDR10) |
فلش | LED |
دوربین دوم | 10مگاپیکسل |
امکانات | HDR, پانوراما |
سنسور | |
سنسور ها | حسگر اثر انگشت (side-mounted)-شتاب سنج(حسگر حرکتی) -حسگر مجاورتی-فشار سنج-ژیرسکوپ -قطب نما |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE-A (7CA) Cat20 2000/200 Mbps |
باندهای 4G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 4G |
باندهای 3G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 3G |
باندهای 2G | پشتیبانی کامل از اپراتورهای 2G |
EDGE | |
GPRS | |
نوع زنگ | |
نوع هشدار | Vibration; MP3, WAV ringtones |
بلندگو | |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
GPS (مکان یاب) | A-GPS به همراه GLONASS, GALILEO, BDS |
رادیو | |
بلوتوث | 5.0, A2DP, LE, aptX HD |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 3.2 |
امکانات | |
ارسال پیام | SMS ,MMS ,Email ,Push Mail ,IM |
تکنولوژی مرورگر | HTML5 |
جاوا | |
سایر | NFC Tuned by AKG شارژ سریع باتری 25 واتی شارژ سریع بی سیم 11 واتی شارژ معکوس بی سیم 4.5 واتی ویرایش عکس و فیلم پشتیبانی از eSIM پشتیبانی از Samsung Pay برای پرداخت با استفاده از کارتهای اعتباری Visa و MasterCard قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف مجهز به رابط کاربری One UI 3.0 دارای محافظ Gorilla Glass Victus پشتیبانی از فرمت های تصویری divx/xvid/mp4/h.264 پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac |
باتری | |
باتری | لیتیوم پلیمری 4500 میلی آمپر(غیر قابل تعویض توسط کاربر) |