گوشی سامسونگ Galaxy A34 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
مشخصات گوشی A34 ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
گوشی A34 در واقع یکی از میانردههای پرطرفدار این برند است که سال 2022 توانست سهم قابلقبولی از فروش سامسونگ را به خود اختصاص دهد. گوشی سامسونگ A34 به چیپست Dimensity 1080 مجهزست و مشخصات جالب توجهی دارد که نگاه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است. اگر شما هم درمورد ویژگیها و محدوده قیمت گوشی A34 کنجکاو هستید، تا انتهای این مقاله با ما در فروشگاه اینترنتی 19کالا همراه باشید.
نکته: گوشیهای 5G در ایران ممکن است بدلیل تحریم یا به دلایل فنی قابلیت 5جی را پشتیبانی نکنند و پشتیبانی از این قابلیت قطعی نیست.
ویدئو گوشی A34
قیمت گوشی A34
شاید شما هم مثل ما انتظار یک مدل خوش قیمت و مناسب را داشتید و خوشبختانه سامسونگ خلاف وعده عمل نکرده و قیمت سامسونگ A34 را منصفانه تعیین کرده است. در بازارهای جهانی قیمت گوشیA34 حدود 240 دلار اعلام شده که نسبت به مشخصات و نرم افزار بروزش ارزش خرید بالایی دارد. گرچه این مدل در 3 نسخه عرضه شده و قیمت در ورژنهایی با رم 8 گیگابایتی به مراتب بالاتر است. با این حال به شما پیشنهاد میکنیم اندکی بیشتر هزینه کنید و یکی از مدلهای رم 8 گیگابایتی را تهیه کنید تا خیالتان برای مولتی تسکینگ و دیگر کارها کاملاً آسوده باشد و تا چند سال بدون دغدغه بتوانید از سامسونگ A34 استفاده کنید.
سامسونگ همچنان پرطرفدارترین برند اندرویدی در ایران است و از آن جایی که A34 سامسونگ نماینده سری جدید A است مسلماً مورد استقبال قرار میگیرد و تا پایان سال فروش خوبی را رقم خواهد زد. متاسفانه در ایران هزینههای جانبی بسیاری برای واردات و رجیستری وجود دارد ک باعث شده قیمتA34 نیز بالاتر از ارزش دلاری آن برود.
گرچه ما مثل همیشه در تیم 19 کالا سعی کردیم سامسونگA34 را با گارانتی و کمترین قیمت بازار برای شما موجود کنیم تا خریدی مطمئن و بی دردسر را تجربه کنید، اما به واسطه نوسانات ارز توصیه میکنیم قبل از خرید حتماً قیمت گوشی سامسونگ را بصورت روزانه از همین سایت چک نمایید. به نظر شما این گوشی میتواند موفقیتهای نسخههای گذشته خود را تکرار کند؟ ادامه مطلب را بخوانید و بگویید با توجه به قیمت گوشی سامسونگ A34 شما ارزش خرید آن را چه قدر میدانید؟
مشخصات گوشی A34 از نظر نرم افزار
A 34 مثل همهی مدلهای گلکسی از رابط کاربری انحصاری One UI استفاده میکند که با توجه به تاریخ عرضه این مدل طبیعتاً به صورت پیش فرض با نسخه 5.1 این رابط کاربری عرضه میشود. طبق نظرسنجی اخیر سامسونگ از کاربرانش، اکثریت از این رابط کاربری رضایت داشتند که باید آن را مدیون سادگی و در عین حال زیبایی بصری آن دانست. همچنین گوشی سامسونگ A۳۴ با اندروید 13 در دسترس عموم قرار میگیرد و طبق وعدههای کارشناسان کرهای حداقل تا 3 سال بروزرسانی نرم افزاری و تا 4 سال پکیج امنیتی برای آن ارائه خواهد شد و شما میتوانید تا اندروید 16 را روی این مدل تجربه کنید.
در این مدل شما همان UX عمومی و حتی بیشتر ویژگیهای سری Galaxy S را دریافت میکنید که دیدن آن در دستگاههای میانرده عالی است. در تنظیمات این گوشی میتوانید از بین چند سبک ساعت از نمایشگر همیشه روشن، استایل مورد علاقهیتان را انتخاب کنید. همچنین، AoD (نمایشگر همیشه روشن) میتواند همیشه خاموش، همیشه روشن یا بصورت زمانبندی و برنامهریزیشده باشد و فقط زمانی که اعلانهای جدید در دسترس است نشان داده شود، یا میتوانید طوری آن را تنظیم کنید که پس از ضربه به مدت 10 ثانیه روشن بماند.
برای اکثر افراد، حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر احتمالاً روش اصلی باز کردن قفل خواهد بود، اما همچنان میتوانید به جای آن یا در کنار آن از قفل با استفاده از چهره نیز استفاده کنید که البته عموماً امنیت کمتری دارد.
مشخصات گوشی سامسونگ A34 از نظر سخت افزار
ظاهرا سامسونگ در حال آماده شدن برای کنار گذاشتن چیپست انحصاری اگزینوس، نه فقط در پرچمدارانش بلکه در میانردههای خود است. طبق لیست Geekbench و همان طور که انتظار داشتیم، گوشی A34 با تراشه پردازنده مدیاتک Dimensity 1080 به همراه 6 گیگابایت رم (برای نسخه پایه) وارد بازار شده است. البته نسخههایی با رم 8 گیگابایت و حافظه داخلی 128/256 گیگابایت نیز برای گوشی سامسونگA34 در نظر گرفته شده است و همانطور که اشاره کردیم بهترست به سراغ این ورژنها بروید.
تراشه Dimensity 1080 از جدیدترین تولیدات مدیاتک محسوب میشود و با این که از لحاظ لیتوگرافی با پرچمداران فاصله اندکی دارد و 6 نانومتری است، اما کارشناسان تایوانی معتقدند این تراشه قدرت زیادی دارد و نباید آن را دست کم بگیرید.
برای درک بهتر عملکرد این چیپست و سخت افزار آ۳۴ سامسونگ تصمیم گرفتیم رقیبی مناسب از خانواده اگزینوس برای آن در نظر بگیریم و نیم نگاهی به تستها و نمرات آن در بنچمارک آنتوتو و گیگبنچ داشته باشیم. همانطور که میدانید نسخه سال گذشته این گوشی با تراشه اگزینوس 1280 عرضه شد که میتواند گزینه مناسبی برای رقابت با دایمنسیتی 1080 باشد.
ابتدا به سراغ بنچمارک آنتوتو آ ۳۴ برویم که کاربران ایرانی با آن آشنایی بیشتری دارند؛ در این تست تراشه دایمنسیتی توانست نسبت به اگزینوس حدود 30 درصد عملکرد بهتری را ثبت کند و امتیاز بالاتری را به خود اختصاص دهد. در Geekbench نیز مطابق انتظار، هم در تست تک هستهای و هم در تست چند هستهای، اگزینوس از رقیب خود شکست خورد و به طور میانگین 15 درصد عملکرد ضعیفتری را ارائه میدهد. در آخر باید گفت که این چیپست به خوبی با سخت افزار سازگار شده و هیچگونه باگ محسوسی در آن دیده نمیشود. در جدول زیر میتوانید مشخصات و امتیازات کلی تراشه این گوشی را مشاهده کنید:
تراشه | دایمنسیتی 1080 |
امتیاز کلی | 56 |
لیتوگرافی | 6nm |
امتیاز در بنچمارک انتوتو | 473710 |
امتیاز در بنچمارک گیکبنچ : تکهسته / چندهسته | 812 / 2284 |
GPU | Mali-G68 MC4 |
امتیاز عملکرد تراشه در گیم | 42 |
مودم ۵G | ✔️ |
از سایر مزیتهای تراشه دایمنسیتی 1080 نیز میتوان به توانایی پشتیبانی از رمهای DDR5 تا 16 گیگابایت اشاره کرد. همچنین این چیپست قدرت پردازش عکسهایی حتی تا 200 مگاپیکسل را نیز دارد که در نوع خود جالب است. گرچه سامسونگ برای یک میان رده در این کلاس قیمتی، چنین هزینهای نکرده و به همان لنز 48 مگاپیکسلی بسنده کرده است. تفاوت آشکاری در سایر بخشهای سختافزار ای ۳۴ نسبت به نسخه پیشین دیده نمیشود و تنها شاهد بلوتوث نسخه 5.2 هستیم.
طراحی سامسونگ A34
برای سامسونگ آ۳۴ ماژول دوربین در نظر گرفته نشده و احتمالاً اولین موردی که نظر شما را جلب خواهد کرد، قرار گیری لنزها در راستای یک خط عمودی است. هرچند نمیتوان آن را خلاقانه یا نوآورانه توصیف کرد؛ چرا که سبک جدیدی نیست و این حالت و طراحی مینیمال در نسلهای گذشته نیز استفاده شده بود.
این گوشی ارگونومی و ابعاد مناسبی دارد و از آنجایی که در ذهن بسیاری از مردم جا افتاده که مدلهای خوش دست و سبک بازار زیر 200 گرم وزن دارند، کارشناسان سامسونگ همه تلاش خود را کردند که وزن آن به 200 گرم نرسد تا بتوانند از نظر تبلیغاتی روی آن مانور دهند. گرچه حاصل تلاش آنها تنها 1 گرم تفاوت بیشتر نیست و این مدل نهایتاً با وزن 199 گرمی عرضه میشود.
سهلنز مجزای دوربین با کمی بیرونزدگی، سطح ناهموار و ظاهر نسبتاً متمایزی را ایجاد میکند. لبه لنزها نیز با پنل پشت هماهنگی رنگی دارند. در پایین پنل پشتی، لوگوی سامسونگ مقداری برجسته شده که توجه را به سمت جزئیات میبرد. قاب پلاستیکی میانی گوشی بسیار باکیفیت بوده و حاشیههای نمایشگر بهویژه قاب پایینی، در این نسل کمی باریکتر شدهاند. سمت راست قاب، دکمه پاور و دکمههای تنظیم صدا قرار گرفته و بالای A34 samsung نیز میکروفون ثانویه حذف نویز و اسلات سیمکارت دیده میشود.
مطابق انتظار گواهی ضدآب IP67 برای این مدل گرفته شده تا در برابر گرد و غبار و آب محافظت شود. البته پیشنهاد میکنیم با آن به استخر یا محیطهای عمیق نروید، چرا که فقط تا عمق 1 متر و آن هم تنها تا 30 دقیقه میتوانید روی ایمنی آن در برابر آب حساب باز کنید. هرچند نسبت به میانردههای برندهای رقیب، بازهم یک آپشن بزرگ محسوب میشود. همچنین سنسور اثر انگشت نیز به صورت اپتیکال در پایین صفحه قرار گرفته و سرعت و عملکردی کمنقص دارد و دقت بالای آن در تشخیص اثر انگشت شما، خیالتان را بابت امنیت گوشی سامسونگ A34 5g راحت میسازد.
سامسونگA34 در چهار رنگ جذاب نقرهای، گرافیتی،بنفش و آهکی وارد بازار شده است.
نمایشگر A34 سامسونگ
سامسونگ همیشه حساسیت بالایی روی نمایشگرهای گوشیهایش به خرج میدهد و حتی برای پایین آوردن قیمت نهایی محصولاتش، حاضر نیست کیفیت صفحه نمایش را پایین بیاورد. گلکسی A34 نیز از این قاعده مستثنی نیست و به یک پنل باکیفیت و جذاب Super AMOLED مجهز شده که توانایی پشتیبانی از نرخ نوسازی عالی 120 هزتزی را نیز دارد. تراکم پیکسلی رضایت بخش و وضوح بالای تصویر این نمایشگر 6.6 اینچی، باعث میشود از تماشای هر محتوایی روی آن لذت ببرید.
همچنین، دوربین نیز در ناچی U شکل و بسیار کوچک قرار گرفته تا حاشیههای اطراف صفحه نمایش به حداقل برسد و زیبایی پنل جلو حفظ شود. در خصوص روشنایی نمایشگر نیز مشخصات گوشی A34 گویای همه چیز است، چراکه حداکثر روشنایی آن میتواند به 1000 نیت هم برسد. این میزان روشنایی باعث میشود حتی زیر نور مستقیم آفتاب با مشکلی روبهرو نشوید و محتوا را به صورت واضح ببینید. همچنین سامسونگ برای محافظت از نمایشگر بر روی آن شیشه گوریلا گلس 5 را بکار برده که در رنج قیمت A34 یک امتیاز محسوب میشود.
درست است که با توجه به قیمت A34 مشصخات خوبی در بخش نمایشگر آن وجود دارد، اما بهتر است که شما یک نکته را در نظر بگیرید. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی تطبیقی پشتیبانی نمیکند. در واقع، منظور ما این است که اگر شما قصد دارید از نرخ نوسازی 120 هرتزی صفحه نمایش گوشی A۳۴ استفاده کنید، در حالتهای مختلف این سرعت رفرش تغییری نمیکند و نباید انتظار کم شدن نرخ نوسازی به صورت خودکار را داشته باشید. البته راه دیگری پیش روی شماست، به تنظیمات گوشی A34 سامسونگ بروید و نرخ نوسازی را به صورت دستی روی 60 هرتز تنظیم کنید تا به این صورت مصرف انرژی باتری را بهینهتر کنید. هر چند، به نظر ما تجربه بازی کردن، فیلم دیدن و در کل، کار کردن با گوشی، در حالتی که نرخ نوسازی روی 120 هرتز تنظیم شده، به مراتب جذابتر است.
باتری گوشیA34
گوشی A34 نیز مانند اکثر میانردههای اخیر سامسونگ به باتری حجیم 5000 میلیآمپری مجهز شده که در استفادههای معمول حتی تا 2 روز هم دوام میآورد. البته اگر اهل استفاده مداوم از اینترنت سیمکارت یا بازی و تماشای فیلم هستید، احتمالاً این طول عمر به یک روز کاهش مییابد. باتری با پشتیبانی از فست شارژ 25 واتی، در مدت زمان نسبتاً کمی فول شارژ میشود. گرچه نسبت به رقبای چینی شاید این فست شارژ زیاد به چشم نیاید، اما طول عمر باتری آنقدر خوب است که شما را راضی نگه دارد. در کل نمیتوان به باتری گوشیA34 ایراد خاصی گرفت، چرا که نسبت به قیمتش عملکردی خوب و معقول دارد. نتیجه تست باتری را میتوانید در جدول زیر ببینید.
وب گردی | 13:44 |
تماشا ویدئو | 17:53 |
بازی | 06:28 |
آماده به کار | 133 |
عمر معمول | 40:04 |
دوربین گوشی A34
اگر اهل عکاسی و عکس گرفتن باشید، احتمالاً به این بخش توجه ویژهای دارید و با دیدن دوربینهای سهگانه 48 مگاپیکسلی آ۳۴ اندکی دلسرد شوید. البته اگر بازی تبلیغاتی اعداد و ارقام مگاپیکسل دوربین را کنار بگذارید و عملکرد واقعی لنزهای این گوشی را ببینید، مسلماً دل گرم خواهید شد. چرا که به واسطه پردازش عالی تراشه دایمنسیتی 1080، عکسها نسبت به نسل گذشته کیفیت محسوسی داشتند و تصایری با جزئیات و کنتراست خوب را ثبت میکند که شاید از بسیاری از لنزهای 64 مگاپیکسلی نیز بهتر باشد. لرزشگیر اپتیکال گوشی A۳۴ نیز به شما در ثبت یک ویدئو باکیفیت کمک زیادی میکند.
ناگفته نماند دو لنز فرعی اولتراواید 8 مگاپیکسلی و ماکرو 5 مگاپیکسلی نیز در پکیج دوربین این گوشی تعبیه شده تا دست شما برای انواع عکاسی باز باشد. دوربین سلفی نیز 13 مگاپیکسلیست و برای گرفتن عکس و حتی تولید محتواهایی با کیفیت 4K مناسب است.
در کل عکسهای A34 در شرایط نوری مناسب، کیفیت خوبی دارند. اما با توجه به قیمت گوشی A۳۴ نباید از آن انتظار عکسهای عالی در شب و یا در شرایط نوری کم را داشته باشیم. با این وجود در شب و شرایط نوری کم، اگر آن را روی یک جای ثابت قرار دهید و المان متحرکی در کادر شما نباشد، میتوانید عکسهای بهتری ثبت کنید.
مشاهده سایز واقعی عکس
مانند بسیاری دیگر از گوشیهای سامسونگ، سلفی گلکسیA34 دارای یک گزینه برای تعیین عرض فریم است. هنگام عکاسی در ابعاد وسیعتر، سلفیها با رزولوشن 13 مگاپیکسلی ظاهر میشوند. عکسهای سلفی به دلیل داشتن جزئیات زیاد و رنگ و بافت پوست بینقص، عالی به نظر میرسند. کنتراست در این تصاویر بالاست و محدوده دینامیکی هم خوب به نطر میرسد.
ارزش خرید گوشی A34
اگر مطالب این صفحه را مطالعه کرده باشید، بیشک متوجه ارزش خرید بالای گوشی A34 سامسونگ شدید. این مدل یک پکیج نسبتاً کامل و ایدهآل را به شما هدیه میدهد و مشخصات آن در همهی زمینهها حرفی برای گفتن دارد. البته همه چیز به اولویتها و انتظارات شما از خرید گوشی برمیگردد، اما اگر اهل بازی کردن یا تماشای فیلم هستید و یک گوشی روان از برند سامسونگ میخواهید، مشخصات A34 میتواند شما را برای خرید وسوسه کند. گرچه اگر دوربین و عکاسی اولویت شماست، گزینههای بهتری نیز در این کلاس قیمتی وجود دارد، اما به هیچ وجه دوربین این گوشی را دست کم نگیرید. نظر شما درباره این مدل چیست؟ به نظرتان گوشی آ۳۴ در بازار ایران تا چه اندازه موفق خواهد بود؟
مزایا گوشی A34 :
- نمایشگر سوپرآمولد
- پشتیبانی از نرخ نوسازی 120 هرتزی
- سخت افزار قدرتمند
- باتری حجیم
- طراحی مینیمال و زیبا
- نرم افزار بروز
معایب گوشی سامسونگ A34 :
- دوربین میتوانست بهتر باشد.
- فست شارژ ضعیفتر نسبت به رقبای چینی
- گوشی A34 قیمت نسبتاً بالایی نسبت به مشخصاتش دارد
اطلاعات کلی | |
برند | سامسونگ |
مدل | Samsung galaxy a34 256/8gb A346E/DSN |
GPU (گرافیک) | Mali-G68 MC4 |
سیم کارت | دو سیم کارت 5G |
دوربین | 48 مگاپیکسل (واید) لنز اصلی با لرزشگیر اپتیکال و PDAF
8 مگاپیکسل (اولتراواید) زاویه دید 123 درجه 5 مگاپیکسل (ماکرو) |
اندازه | 161.3x 78.1x 8.2 میلی متر |
وزن | 199 گرم |
جنس بدنه | پنل جلو شیشه ای، فریم و پنل پشت پلاستیکی |
حافظه | 256 گیگابایت حافظه داخلی- 8 گیگابایت رم |
تاریخ معرفی | 2023, March 14 |
سال تولید | 2023 |
پردازنده (CPU) | |
CPU (پردازنده) | Octa-core (2x2.6 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) |
سازنده چیپست | Mediatek |
چیپست | Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm) |
سرعت | 2.6 گیگاهرتز |
تعداد هسته | 8 هستهای |
سیستم عامل | |
نوع سیستم عامل | اندروید |
نسخه | Android 13, One UI 5.1 |
صفحه نمایش | |
اندازه | 6.6 اینچ |
نوع صفحه نمایش | Super AMOLED, 120Hz |
رزولوشن | 2340 × 1080 پیکسل |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ~84.9% |
تراکم پیکسل در هر اینچ | ~390 |
مشخصات حافظه | |
حافظه RAM | 8 گیگابایت |
حافظه داخلی | 256 گیگابایت |
درگاه حافظه | پشتیبانی از microSDXC( مشترک با اسلات سیم کارت) |
دوربین | |
دوربین اصلی | 48 مگاپیکسل (واید) با لرزشگیر اپتیکال و PDAF |
رزولوشن | 2340 × 1080 پیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | فیلم برداری 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، فیلم برداری Full HD با سرعت 30/60 فریم در ثانیه، فیلم برداری HD با سرعت 480 فریم بر ثانیه |
فلش | LED |
دوربین دوم | 13 مگاپیکسل(واید)
با قدرت فیلمبرداری 4k@30fps |
امکانات | LED flash, panorama, HDR |
سنسور | |
سنسور ها | حسگر اثر انگشت (اپتیکال زیر نمایشگر)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما حسگر مجاورت مجازی |
شبکه | |
تکنولوژی | GSM / HSPA / LTE / 5G |
نوع زنگ | |
بلندگو | اسپیکر دوگانه( استریو) |
جک 3.5 میلیمتری | |
اینترنت و ارتباطات | |
وایرلس | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct |
GPS (مکان یاب) | A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS |
رادیو | |
بلوتوث | 5.3, A2DP, LE |
مادون قرمز | |
USB | USB Type-C 2.0, OTG |
امکانات | |
سایر | NFC (بسته به بازار هدف)- پشتیبانی از فرمت های تصویری MP4/WMV/H.264-پشتیبانی از فرمت های صوتی MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC-ویرایش عکس و فیلم -قابلیت نمایش فایلهای آفیس و پی دی اف-قابلیت شارژ سریع باتری 25 واتی- دارای گواهینامه IP67 مقاوم در برابر گرد و غبار/آب (تا 1 متر به مدت 30 دقیقه) |
باتری | |
باتری | لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپر( پشتیبانی از فست شارژ 25 واتی) |