بهترین گوشیهای دنیا با نمایشگر ۹۰ هرتز به بالا
سرعت تازه سازی صفحه نمایش مواردی چون پیمایش نرمتر، انیمیشنهای بهتر و امکان نمایش ۹۰ فریم در ثانیه را تضمین میکند. گوشیهای دارای نمایشگر ۹۰ هرتزی روند جدیدی در صنعت گوشیهای هوشمند محسوب میشوند. در هیچ زمانی به جز اکنون، این ویژگی به همان اندازه اهمیت پیدا نکرده است که دیگر جنبههای گوشی مانند وضوح صفحه نمایش، چیپست، دوربین، باتری و تنظیمات اهمیت داشته است. سرعت تجدید بالای ۹۰ هرتزی (یا بیشتر) به معنای پیمایش نرمتر و انیمیشنهای بسیار بهتر در مقایسه با نمایشگر با نرخ تازه سازی ۶۰ هرتز است، بنابراین تجربه کلی کاربر را بهبود میبخشد. صفحات ۹۰ هرتزی مدتی تنها در مانیتور و گوشی گیمینگ تنها استفاده میشدند اما هرگز در یک اسمارتفون مورد استفاده قرار نگرفتهاند. اگر OnePlus مدلی با صفحه نمایش ۹۰ هرتز را معرفی نکرده بود؛ کسی چه میداند شاید ما هنوز هم به رفرش کمتر عادت داشتیم.
بهترین گوشیهای دارای صفحه نمایش ۹۰ هرتز (یا نرخ تازه سازی بالاتر)
سری OnePlus 7T:
سری OnePlus 7T اعم از OnePlus 7T و OnePlus 7T Pro هر دو صفحه نمایش ۹۰هرتزی را در اختیار دارند.
nubia Red Magic 3s:
این گوشی نیز ۹۰ هرتزی بوده و با تمرکز بر بازی ساخته شده است.
ASUS ROG Phone 2:
این گوشی با محوریت بازی دارای صفحه نمایش نرخ تجدید ۱۲۰Hz است.
OnePlus 7 Pro:
OnePlus 7 Pro اولین گوشی هوشمند اصلی بود که از صفحه نمایش نرخ تجدید ۹۰Hz بهره برد.
سری Google Pixel 4series:
جدیدترین پرچمداران گوگل هم نرخ رفرش ۹۰ هرتزی دارند.
Realme X2 Pro:
ارزان ترین موبایل با نمایشگر ۹۰ هرتز
OPPO Reno Ace:
اولین گوشی هوشمند این برند با صفحه نمایش ۹۰ هرتز
Sharp Aquos R3:
این گوشی نمایشگر با سرعت رفرش ۱۲۰Hz دارد
Sharp Aquos Zero 2:
اگر نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز یا ۱۲۰ هرتز اتظار شما را برآورده نکند، Sharp Aquos Zero 2 می تواند بهترین انتخاب باشد زیرا ۲۴۰ هرتزی است
به شکل اجمالی در مورد این فناوری باید گفت که ۹۰ هرتز یا ۱۲۰ هرتز نرخ تجدیدپذیری هستند که با استفاده از آن تصویر دوباره روی صفحه نمایش رفرش یا تازهسازی میشود. نمایشگرهایی با سرعت تازه سازی ۹۰ هرتز ، تصاویر را ۹۰ بار در ثانیه ارائه میدهند، در حالی که سرعت تازه سازی ۱۲۰ هرتز تصاویر را با سرعت ۱۲۰ بار در ثانیه نمایش میدهد. هرچه سرعت تجدید بالاتر باشد، تاری حرکات کمتر و کیفیت تصویر نیز بهتر خواهد بود.
نرخ تازهسازی چه تاثیری در تجربه شما دارد؟
چنین نمایشگرها انیمیشن سیال را ارائه میدهند و با سرعت مناسب میتوانید در کشوی برنامه، تصاویر، صفحات وب و غیره پیمایش کنید. تنها اشکال در نرخ تازه سازی زیاد این است که باتری بیشتری مصرف میکند. علاوه بر این، در حالی که سرعت تجدید صفحه و Touch Refresh Rate با هم مرتبط هستند اما در یک گوشی این دو لزوماً یکسان نیستند. به عنوان مثال، سری آیفون ۱۱ اپل دارای سرعت تازه سازی ۶۰ هرتز و سرعت پاسخ لمسی ۱۲۰ هرتز است. قابل ذکر است که فقط برنامهها و فیلمهای سازگار در صفحه نمایش ۹۰ هرتز نسبت به صفحه نمایش ۶۰ هرتز نرم و روانتر خواهند شد. بنابراین، نرخ تازه کردن قطعاً ویژگی ای است که باید هنگام خرید گوشی در نظر داشته باشید.