مقایسه شیائومی black shark 4pro با مدل های راگ فون ۵ ، لنوو لژیون دوئل ۲ و رد مجیک ۶ + ویدئو
در این مقاله قصد داریم چهار ابرگوشی مخصوص گیم را به جنگ با یکدیگر بفرستیم، حتی اگر گیمر نیستید خواندن این مقاله و تماشای ویدئو موجود در صفحه را از دست ندهید، زیرا قرارست شما را با تکنولوژی فراتر از گوشیهای پرچمدار در سال ۲۰۲۱ آشنا کنیم.
ویدئو مقایسه شیائومی black shark 4pro با مدل های راگ فون ۵ ، لنوو لژیون دوئل ۲ و رد مجیک ۶
در آغاز از black shark.4pro به عنوان پیشتاز صنعت گوشیهای گیمینگ صحبت خواهیم کرد، ولی قبل از اینکه شروع کنیم بیایید سری به اینستاگرام 19kalamag بزنیم، جائیکه که ما تخفیفات سایت را اطلاع رسانی میکنیم، مسابقه به همراه جوایز نفیس برگزار میکنیم، مطالب جالب و ویدئوهای مقایسه را به اشتراک میگذاریم.
Xiaomi Black Shark۴Pro؛ قدرتمند و خوشقیمت
شیائومی در دنیای موبایل دستی در همه چیز دارد و خط تولید بلک شارک این کمپانی، گوشیهای گیمینگ محبوبی میسازد که جدیدترین آن black shark.4pro با قیمت استثنایی زیر ۵۰۰ دلار است. نمایشگر سوپرآمولد ۱۴۴ هرتزی و بکارگیری جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام یعنی اسنپدارگون ۸۸۸ 5G، تنوع حافظه رم ۸ ،۱۲ و ۱۶ گیگابایتی بارزترین ویژگیهای این گوشی است.
سوپر فست شارژ ۱۲۰ واتی شیائومی، سریعترین شارژدهی ممکن؛ ۱۰۰ درصد تنها در ۱۵ دقیقه
از آن عجیبتر سوپر فست شارژ ۱۲۰ واتیست که باتری ۴۵۰۰ میلیآمپری را فقط و فقط طی ۱۵ دقیقه ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ میکند، فقط در ۱۵ دقیقه! ماشههای فیزیکی دوگانه و متحرک قویتر، آپشنی است که به کوسههای سیاه امسال دادهاند و میتوانند سرعت العمل گیمینگ را بیشتر کنند، هرچند که همهی رقبا این قابلیت را به صورت لمسی بکار بردهاند، ولی شیائومی دوست داشته آن را به شکل پاپ-آپ طراحی کند. نمایشگر black shark.4pro نسبت به گوشیهای گیمینگ سال ۲۰۲۱ کمی کوچیکترست و با اینکه بالاترین نرخ نوسازی را ندارد، ولی مادامی که انگشت شما با نمایشگر برخورد کند، لمس با سرعت زیادی انجام میشود و همینطور روشنترین نمایشگر هم در بین گوشیهای گیمینگ دارد.
طراحی ناامید کننده بلک شارک نسل چهار
چیزی عجیبی که در مورد این گوشی وجود دارد این است که شیائومی امسال ظاهر گیمینگ گونه نسلهای قدیمی را به black shark.4pro نداده هرچند که این تصمیم ممکن است سیاست این شرکت برای عمومیتر جلوه دادن این گوشی هم باشد.
ZTE Nubia رد مجیک ۶ ؛ نمایشگر فوقسریع ۱۶۵ هرتزی
وقتی حرف از گوشیهای گیمینگ باشد، نوبیا یک برند جذاب است که قبل از قدرت فوقالعاده، جذب طراحی آن خواهید شد که با LEDهای RGB روی پنل پشتی حس گیمینگ بودن را به خوبی منتقل میکند؛ کنترلرهای لمسی که روی فریم این گوشی کار شده نیز بسیار سریع بوده و مناسب تیراندازی کردن است.
بالاترین نرخ نوسازی متعلق به رد مجیک ۶
به جرأت میتوان گفت که جذابترین بخش رد مجیک ۶ پرو نمایشگر آن است که در میان گوشیهای گیمینگ ۲۰۲۱ بالاترین نرخ نوسازی را دارد، رفرش ریت ۱۶۵ هرتزی این گوشی یعنی لمس و حرکت روی نمایشگر سریعتر از هر گوشی دیگریست، البته گیمها هنوز آنقدر پیشرفت نکردهاند و فریم ریت بالای ۶۰ هرتز در بازیها به سختی یافت میشود و در حال حاضر فقط بازی “Real Racing 3” است که از فریم ریت ۱۶۵ هرتزی پشتیبانی میکند.
فن فیزیکی کار شده، جالب توجهترین ویژگی رد مجیک ۶
یکی دیگر از باحالترین ویژگیهای گوشی نوبیا رد مجیک ۶، فن فیزیکی است که داخل آن کار شده و شما میتوانید از طریق منوی کنترل سریع آن را روشن و خاموش کنید تا موبایل حین بازی داغ نشود، فضای کاربری منو گیم این گوشی نیز دقیقاً مناسب با روحیات گیمرها طراحی شده و دسترسی سادهای برای آنها فراهم میکند. تراشه بازهم همان اسنپدارگون ۸۸۸ 5G است که ما در آخر مقاله عملکرد این چیپست را بر روی هر چهار گوشی بررسی میکنیم.
راگ فون ۵ ؛ نهایت طراحی و زیبایی
راگ فون یا همان Rog Phoneهای ایسوس نیز در دنیای گیمرها سرصدای زیادی راه انداختهاند و این گوشی آنقدر پیشرفته ساخته شده که با دیدن طراحی آن حس میکنید که در سال ۲۰۲۱ زندگی میکنید. ال ای دیهای RGB پنل پشتی این گوشی نیز حس گیمینگ بودن را منتقل میکند و کنترلرها که به صورت لمسی روی این گوشی کار شده، آنقدر جذاب هستند و که تنها با یکبار استفاده از آنها دیگر دوست ندارید از دکمههای لمسی روی نمایشگر استفاده کنید.
حجیمترین باتری و مقامترین نمایشگر متعلق به راگ فون ۵ ایسوس است
نمایشگر هم مانند بلک شارک، ۱۴۴ هرتزی است و ایسوس برای اینکه صفحهنمایش متفاوتتری داشته باشد روی آن گوریلاگلس Victus کار کرده و این یعنی اگر بارها و بارها گوشی از ارتفاع ۲ متری بیوفتد، محال است که به نمایشگر آن آسیبی وارد شود، یکی از قسمتهای که ایسوس در مورد آن حسابی مانور داره، رابطکاربری راگ فون ۵ است که دقیقاً مطابق با خواستهها و نیازهای یک گیمر حرفهای طراحی شده است. حجیمترین باتری نیز در این بررسی به راگ فون ۵ میرسد که از باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری استفاده کرده و به نظر ما رنگ سفید این گوشی یکی از بهترین طراحیهای گوشیهای گیمینگ امسال را دارد.
لنوو لژیون دوئل ۲ ؛ فن دوگانه و درگاه شارژ دوگانه
لنوو را همه با لپتاپهای آن میشناسند، ولی خب دستی هم در ساخت گوشیهای گیمینگ دارد و امسال آنقدر گوشی گیمینگ خود را عالی ساخته که به نظر ما لنوو لژیون دوئل ۲ نهایت تکنولوژی در سال ۲۰۲۱ است. وقتی برای اولین بار جعبه این گوشی را ببینید، حس میکنید که لپتاپ خریدهاید و آنقدر دیوانهکننده ساخته شده که دلمان نیامد جعبهگشایی آن را به شما نشان ندهیم، برای تماشا حتماً ویدئو موجود در صفحه راببینید.
دوربین پاپ-آپ عمودی، تجربه متفاوت از چت تصویری در بازی آنلاین
وقتی لنوو لژیون دوئل ۲ را از جعبه خارج میکند، فن کار شده روی آن اولین چیزیست که نگاهتان به آن خیره میشود و جالب است بدانید لنوو لژیون دوئل طراحی فن دوگانه در دنیای موبایل را به خودش اختصاص داده و کار جالبی که لنوو کرده، این است که یک دوربین پاپ-آپ روی لبه کناری گوشی تعبیه کرده که جان میدهد برای چت تصویری در بازیهای آنلاین و از آن جالبتر اینکه دو درگاه شارژ Type-Cدارد، یکی پایین گوشی و دیگری روی لبه کناری و این یعنی میتوانید باتری این گوشی را همزمان با دو شارژر طی نیم ساعت فول شارژ کنید! از این بهتر هم مگر وجود دارد؟
جمع بندی
امسال هر چهار گوشی گیمینگ این بررسی از تراشه پرچمدار شرکت آمریکایی کوالکام مدل اسنپدراگون ۸۸۸ 5G استفاده کردهاند، ولی عملکرد این چیپست تا حدی زیادی متأثر از این است که سازنده چطور گوشی خود را مهندسی کرده باشد. اگر امتیاز آنتوتو این چهار گوشی را کنار هم و در ویدئو موجود در همین صفحه ببینید، کاپ قهرمانی به شیائومی میرسد و عملکرد این تراشه در black shark.4pro به نسبت بهتر بوده که دلیلش آن هم تجربه بیشتر شیائومی در زمینهی بهینه سازی نرمافزاری و سختافزاری گوشی است.
بهترین طراحی، باتری و نمایشگر به کدام گوشی تعلق دارد؟
در قسمت باتری حجیمترین باتری متعلق به راگ فون ۵ است، ولی از نظر نسخه فست شارژ باز هم شیائومی همه را ناک اوت کرده است.
بزرگترین نمایشگر را نیز لنوو دارد، ولی سریعترین نرخ نوسازی به رد مجیک ۶ میرسد که امسال سنگ تمام گذاشته، از نظر قیمتی هم که شیائومی هیچ وقت به رقبا میدان نمیدهد و بهترین قیمت و بالاترین ارزش خرید را دارد.
در نهایت از نظر طراحی ایسوس، لنوو و نوبیا حرف اول را میزنند. هر سه آنقدر لوکس و گیمینگ طور ساخته شدهاند که به کاربر این حس را میدهند که این گوشیها قطعا خاص ۲۰۲۱ هستند، ولی طراحی شیائومی نسبت به نسلهای قبلی واقعاً چنگی به دل نمیزند.
اگر شما باشید، کدام یکی از این چهار گوشی را انتخاب میکنید؟ منتظر کامنتهای شما هستیم.
سوالات متداول
قدرتمندترین گوشی مخصوص گیمرها کدام مدلست؟
✔️ هر چهار مدل بررسی ما از تراشه شرکت امریکایی کوالکام مدل اسنپدارگون 888 5G استفاده کردهاند، اما همیشه عملکرد نهایی گوشی متأثر از بهینه سازیهای سختافزار و نرمافزاری است که شرکت سازنده اعمال میکند و شیائومی در این زمینه نسبت به رقبا موفقتر بوده است.
بهترین گوشی مخصوص گیمینگ کدام است؟
✔️ در این مقاله ما در قالب ویدئو به معرفی چهار مدل گوشی مخصوص گیمرهای حرفهای پرداختیم و بارزترین ویژگیها و امکانات آن را با یکدیگر مقایسه کردهایم که تماشای آن هم میتواند شما را با تکنولوژی روز دنیا در سال 2021 آشنا کند.
بهترین نمایشگر و باتری در گوشیهای مخصوص بازی متعلق به کدام برند است؟
✔️ ایسوس راگ فون 5 در این بررسی حجیمترین باتری را به خود اختصاص داده، اما فست شارژ 120 واتی شیائومی از همه سریعتر است و در عرض 15 دقیقه میتواند باتری 4500 میلیآمپر ساعتی خود را 0 تا 100 درصد شارژ کند، بهترین نمایشگر هم متعلق به ZTE نوبیا است که با نرخ نوسازی 165 هرتز، سریعتری نمایشگر را دارد.
گوشی های گیمینگ فقط و فقط برای بازی ساخته شدن و شما باید اینا رو به عنوان گوشی دوم خودتون استفاده کنید ، همچنین میتونید به جای گوشی گیمینگ کنسول بازی بخرید که در نتیجه بهتر هم هست
سلام پیش نمایش عالی اطلاعات عالی صدا عالی یعنی دیگه هیچی نمی خوای دم سازنده ویدیو گرم بهترین کلیپ گیمینگی بود که تا حالا دیدم فقط یه مشکلی هست می خوام تو تلگرام دنبالتون کنم میره تو تلگرام ولی سایت شمارو نمیاره سایتو بنویسید تا بصورت دستی وارد کنیم ممنون نفس
19kala.com
گوشی رد مجیک ۶ پرو توی ایران گیر میاد ؟ اگه آره لطف میکنین راهنمایی کنین
چرا هست الان ۲۹ ملیونه
نه خدایی مختصر و عالی بود
دقیقا چیزی که میخواستم بشنومو شنیدم
خیلی هم نظرم بود
شیائومی همیشه برندس
احتمالا برای این شیائومی رو طراحیش کمتر کار کرده که قیمتش بیاد پایین تا حداقل از نظر قیمت برتری داشته باشه نسبت به رقبا
متاسفانه در تست جری همه گوشی های گیمینگ مقاومت ضعیفی به نمایش گذاشتند ، اما گوشی گیمینگ شیاومی تو تست جری موفق عمل کرد
رد مجیکم توی تست جری موفق بود تازه از بلک شارکم بهتر بود
راگ فون ۵ حداکثر با رم ۱۸ آمده شما فکر کنم مدل ۱۶ گیگشو مقایسه کردین و اینکه مدل ۱۶ گیگشم حافظه ۵۱۲ موجوده
راگ فون خیلی عالی بود اما هر جور بخایم حساب کنیم اگه بلک شارک ۴ بیاد ایران حدود ۱۰ میلیون میشه که از همه ارزون تره و اینقدر خوبه که نمیشه نخرید.
در کل خیلی ممنون از ویدوی بسار عالی تون
من تبلت لنوو دارم و میلی هنگ میکنه و اصلا انتظار نداشتم که همچین چیزی از لنوو ببینم
همیشه بهترین همیشه برترین
توتست مقاومت و قدرت همیشه بلک شارک حرف اولو میزنه
لصفا جواب بدید مدرد مجیک ۶ پرو خریدم ولی رفتم داخل تنظیماتش تا 144Hz بود نه 165Hz چرا اخه مگه نگفتید ۱۴۴ Hz لطفا جواب بدید
۶پرو خریدی این ۶معمولیه
سلام
ممنون از ویدیو خفنتون
میشه بگید آقا هوآوی هم گوشی گیمینگ داره یا نه
فعلا نه دوست عزیز
Vaghean awli bood mersi
چقد راگ فون خفن بود!!!
گوشی لنوو چه طراحی جالبی داشت واقعا جذبش شدم!
راگفون عالیه خیلی خفن کار کرده این گوشیو بیشتر به ادم حس دسته بازی رو میده تا یک گوشی
بلک شارک قیافه خشنی داره…اما خیلی قدره..
فقط راگ فون
وااااای دم تیمتون گرم چه ویدئو خفنی ساختید…. ایول
ایول! اینا تو بازار ایران میان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام برخی از مدل هایی این گوشی ها بله در بازار ایران هم میاد مثلا بلک شارک سری های قبل در بازار ایران هم موجود بود
چرا راگ فون نمیاد ایران
هست ولی ۲۹ ملیونه حداقل
من گوشی رد مجیک ۶ پرو خریدم رفتم تو تنظیمات ولی144Hz پس چرا شما میگید که ۱۶۵ Hz
نسخه های پرو هر دو ۱۶۵ هسان
تر خدا جواب بده من میخاستم یه گوشی خوب داشته باشم مشکلم پول نیست میخاستم بدونم بین گوشی راگ فون و مجیک و بلک شارک کدوم کیفیت بیشتر وسرعت و هنگی کم دارند
راگ فون قوی تری از دو مورد دیگه هست اما هر سه جز گوشی ها قدرتمند گیمینگ هستند
بین رد مجیک ۶ پرو و بلک شارک ۴ پرو کدوم بهتره