بررسی شیائومی ۱۴ پرو؛ پرچمدار تیتانیومی شیائومی
نسخه پایه این پرچمداران خیلی خوب توانست کاربران را سورپرایز کند و باعث شده انتظارات از نسخه پرو نیز بالا برود. به همین دلیل قرارست در این مقاله با نگاهی دقیق به بررسی شیائومی ۱۴ پرو بپردازیم.
ویدئو بررسی گوشی Xiaomi 14 Pro
طراحی
متریال بکار رفته و فریم تیتانیومی اولین موردیست که توجه شما را به خود جلب میکند. البته به سفارش برخی کشورها فریم آلومینیومی شیائومی ۱۴ پرو نیز تولید شده که قیمت به نسبت کمتری دارد. درست است متریال لوکس این مدل قطعاً شما را شیفته خود خواهد کرد، اما ماژول بزرگ دوربین در پنل پشتی و وزن زیاد این گوشی ممکن است برای خیلی از کاربران خوشایند نباشد. گرچه این امر نیز به سلیقه شما برمیگردد.
پنل پشتی گوشی شیائومی نیز از شیشه ساخته شده تا حس و حال یک پرچمدار را به خوبی منتقل کند. ناگفته نماند شیائومی سعی کرده با طراحی فلت و خمیده کردن حاشیه نمایشگر، ارگونومی این مدل را بهبود دهد تا هنگام کار کردن با آن، بزرگی و وزن زیادش کمتر به چشم بیاید. بقیه موارد مثل سنسور اثر انگشت اپتیکال، گواهی IP68 و اسپیکرهای استریو نیز در این مدل کار شده که نکته جدیدی ندارد و تمامی پرچمداران اخیر همین مشخصات را ارائه میدهند.
نمایشگر
یکی از نقاط قوت اصلی این مدل نمایشگر آنست که اگر بهترین صفحهنمایش گوشیهای هوشمند نباشد، قطعاً جزء سه نمایشگر برتر تا امروز است. شیائومی برای این گوشی از پنل ۶.۷۳ اینچی LTPO OLED استفاده کرده که رزولوشنی برابر با ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل دارد و از نظر ارائه رنگ و کیفیت، سطح جدیدی از صفحه نمایش گوشیهای هوشمند به حساب میآید. البته این همهی داستان نیست و روشنایی ۳۰۰۰ نیتی و رفرش ریت متغیر ۱۲۰هرتزی را نیز به مشخصات این نمایشگر اضافه کنید تا بهتر متوجه شاهکار شیائومی شوید.
حساسیت به لمس فوقالعاده بالا این صفحه نمایش در بازیهای سنگین گرافیکی کاملاً به چشم میآید و اگر گیمر یا گرافیست حرفهای باشید، این صفحه نمایش برای شما ساخته شده و بعیدست بعد از تجربه آن، دیگر نمایشگری به چشمتان بیاید.
همچنین شیائومی مقاومت بالایی برای آن در نظر گرفته و با Xiaomi Longjing Glass آن را ایمنسازی کرده و طبق تستهایی که انجام دادیم، بعیدست دیگر نیازی به انداختن گلس ضد ضربه روی این گوشی داشته باشید.
ناگفته نماند این صفحه نمایش از تمامی قابلیتهای روز دنیا پشتیبانی میکند و حاشیههای کم آن، زیبایی آن را دوچندان کرده است.
سخت افزار
نسخه پرو نیز مانند بقیه گوشیهای این خانواده با سیستم عامل HyperOS عرضه شده که توضیحات مفصل آن را در مقالهای جداگانه برای شما آوردیم و حتماً نیم نگاهی به آن داشته باشید تا پیشرفت برنامهنویسان چینی را ببینید و متوجه تفاوتهای آن با رابط کاربری miui 14 بشوید.
این گوشی در سختافزار حرفهای زیادی برای گفتن دارد و قلب تپنده آن را تراشه Snapdragon 8 Gen3 تشکیل داده که قدرتی فرای تصور دارد و از آنجایی که بسیاری از کاربران شاید تجربه استفاده از آن را نداشته باشد، برای درک کردن قدرت این تراشه، تصمیم گرفتیم آن را با قدرتمندترین چیپست اپل یعنی A17 Pro مقایسه کنیم.
معتبرترین معیارهای مقایسه، بنچمارک آنتوتو و گیگ بنچ هستند که در هر دوی آنها تراشهها مبارزه نزدیکی دارند. در آنتوتو و امتیاز کلی این چیپست A17 Pro را شکست میدهد، اما در گیگبنچ با اختلافی جزئی از رقیب خود میبازد. گرچه در عملکرد هر دو چیپست به حدی قدرتمند و پیشرفته هستند که نمیتوانید متوجه تفاوت آنها شوید و بیشک هر دو تا چند سال توانایی برطرف کردن نیازهای هر گیمری را به بهترین شکل دارند.
در ویدئو به صورت تخصصی و حرفهای به سختافزار و امکاناتی که در اختیار شما قرار میگیرد، پرداختیم که توصیه میکنیم آن را مشاهده کنید. همچنین در تصویر زیر میتوانید امتیازات گیمینگ و آنتوتو این گوشی را با بهترین مدلهای حال حاضر بازار مقایسه کنید:
دوربین
در بخش دوربین نسخه پرو با شیائومی ۱۴ استاندارد تفاوتی ندارد و شاهد لنزهای سهگانه ۵۰ مگاپیکسلی هستیم. سنسور اصلی متعلق به شرکت نامآشنای لایکاست و طبق تستهایی که انجام دادیم، تقریباً در هر شرایط نوری و جوی کیفیتی فوقالعاده دارد که آن را مدیون دیافراگم تطبیقی و هوشمند بکار گرفته شده در آنست. از نظر داینامیک رنج، کنتراست و ثبت جزئیات هیچ ایرادی به لنز لایکا وارد نیست و مهندسین این شرکت تمامی انتظارات را برآورده کردند.
سنسور تله فوتو و اولتراواید نیز ساخت شرکت رقیب یعنی سامسونگ است و مطابق انتظار کنتراست و کنترل نویز کمنقصی دارد و جزئیات به بهترین نحو ثبت میشود.
در بخش فیلمبرداری نیز بالاترین فنآوری در دسترس شما قرار گرفته و میتوانید با کیفیت 8K و لرزشگیر خودکار بهترین فیلمها را ثبت کنید. همچنین پشتیبانی از فناوریهای HDR10 پلاس و دالبی ویژن نیز برای فیلمبرداری در نظر گرفته شده است.
دوربین سلفی نیز ۳۲ مگاپیکسلی بوده و برای تهیه محتوای ویدئویی کیفیتی عالی دارد و توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 4K را نیز دارد که برای بلاگرها قطعاً یک آپشن محسوب میشود.
در کل از نظر دوربین، این گوشی بیشک یکی از بهترینهای امسال است.
باتری
این گوشی از یک باتری با ظرفیت ۴۸۸۰ میلیآمپری تغذیه میکند که نسبت به نسل گذشته طول عمر بهتری دارد. البته این موضوع بیشتر از آن که به حجم باتری مرتبط باشد، به خاطر عملکرد بهینه تراشه و پنل کم مصرف LTPO OLED است.
این باتری از فستشارژ سیمی ۱۲۰ واتی و شارژر وایرلس ۵۰ واتی نیز پشتیبانی میکند و در کمترین زمان ممکن فولشارژ میشود.
ارزش خرید
در آخر باید بگوییم که این گوشی پکیجی کامل و عالی برای هر کاربریست و با خرید آن حداقل تا ۲ سال هیچ کمبودی حس نخواهید کرد. قیمت طلایی شیائومی نیز باعث شده این پرچمدار بیشتر از رقبا به چشم بیاید و انتظار میرود یکی از پرفروشترینهای امسال باشد.
نظر شما درباره قیمت گوشی و مشخصات این پرچمدار چیست؟ کدام ویژگی این گوشی برای شما جذابتر است؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانتان در ۱۹کالامگ به اشتراک بگذارید.
لطفاً ویدیو پرچم دار اصلی شیاومی که چهارده اولترا هستش رو بسازین پرچم دار قوی ترین گوشی شیاومی این نیست پرچم دار حال حاضر شیاومی ۱۴* اولترا هستش نه چهارده پرو
تا سال ۲۰۳۰ شیاومی هیچ رقیبی نخواهد داشت!
++
ارزش خرید بالایی داره به شرط اینکه تو ایران هم قی.مت آیفون پا.نزده و است بیست و چهار سامسونگ عرضه نشه چون قیمت جهانی این مدل خیلی ارزانتر از بقیه هست
اینجاست که باید گفت شیائومی غوغا به پا کرده
گوشی خوبی است قیم.ت..گوش.ی هم خوب است ۶۷۰ دلار عالی تشکر ۱۹ کالا…
دوربین ۵۰ واقعا مسخره کرده
چه ترکیب رنگ جالبی خااااکستری ونارنجی و چندین بار عنوان میشه این مدل میتونه بشه رقیب اپل !!!!!!۱ مگه داریم مگه میشه !!!
واقعا نسبت به قیمتش خیلی می ارزه
لایکا واقعا لنز های خیلی خوبی داره، مرسی ویدئو قشنگی بود.
شما کی موجود می کنید ؟
این گوشی نسبت به قیمت و امکاناتش بهترین گوشی امساله
چ سخت افزارش خفنههه