قیمت تبلت شیائومی ردمی پد اس ای
سبک زندگیعلم و دانش

دانشمندان از کشف دو داروی جدید برای ویروس کرونا خبر می‌دهند!

دانشمندان سراسر جهان شبانه روز در تلاشند تا انواع و اقسام راه‌های مبارزه با ویروس کرونا را بیایند. در واقع آنها با قرار دادن پاتوژن‌ها در معرض داروهای مختلف و ترکیبات جدید سعی دارند تا راهی برای جلوگیری از آلوده شدن سلول‌ها پیدا کنند.

در این آزمایشات ثابت شد که برخی از این داروها ناکارآمد هستند و یکی از بی‌تأثیرترین آنها، داروی «هیدروکسی کلروکین» بوده است. همچنین مشخص شد که برخی تا حدودی اثر بخش هستند که از جمله آنها می‌توان از «رمسدوویر»، «دگزامتازون» و رقیق‌کننده خون نیز نام برد. البته برخی داروها دیگر هنوز در حال آزمایش هستند و نتایج اثر بخشی آنها در ماه‌های آینده منتشر خواهد شد.

همانطور که در مقاله‌ی بدون علائم بودن برخی ناقلان ویروس کرونا اشاره شده است؛ تنها کشف واکسن برای پایان دادن به این بیماری همه گیر کافی نیست؛ روش‌های درمانی دیگر نیز می‌تواند عوارض و مرگ ‌و‌میر را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد و همچنین برای مبتلایان به این ویروس کمک بزرگی باشد.

دو داروی موثر در درمان ویروس کرونا!

دو داروی موثر در درمان ویروس کرونا

طی نتایج جدید به دست آمده، می‌توان گفت که احتمال دارد واکولین-۱ و آپیلیمود مانع از آلوده شدن سلول‌ها توسط کوید ۱۹ شوند. بر طبق اظهارات Harvard Medical School این دو دارو جدید نیستند، اما برای درمان این ویروس مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

واکولین-۱ و آپیلیمود سال‌ها پیش با هدف تنظیم آنزیم PIKfyve kinase ساخته شدند. این آنزیم در عملکرد ویروس کرونا نقش دارد، بنابراین احتمال می‌رود داروهای نام برده در درمان این ویروس تأثیرگذار باشند. محققان چند سال پیش دریافتند که این دو دارو شبیه بوده و درمان موثری برای ویروس ابولا هستند. با ظهور ویروس کرونا و پی بردن به این نکته که سینتیک ورود سلول در ویروس کوید ۱۹ و ابولا مشابه است، این مطالعات دوباره از سر گرفته شد.

مطالعات دیگر در زمینه‌ی درمان کوید ۱۹

براساس PNAS، مطالعات انجام شده در این زمینه بیانگر آن است که مهار کننده‌های آنزیم PIKfyve kinase می‌توانند از آلودگی توسط ویروس سارس و ابولا جلوگیری کنند.

در مقاله‌ای که در نشریه Nature منتشر شده است؛ فهرست اسامی ۱۲۰۰۰مولکول مورد تأیید FDA که مانع از باز تولید ویروس کرونا می‌شوند بیان شده که نام «آپیلیمود» هم نیز به چشم می‌خورد.

در آزمایش دیگری که توسط AI Therapeutics برای بررسی اثربخشی «آپیلیمود» در شرایط خود ایمنی انجام شده است، مشخص شد که این دارو اثربخشی ندارد. با این حال، آزمایشات نشان داد که این ترکیب حتی پس از مصرف با دوز بالا بیش از یک سال، عوارض جانبی قابل توجهی را به همراه ندارد.

فروش ویژه
تبلت Redmi Pad SE 8.7 4G ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۱,۹۹۹,۰۰۰ تومان
تبلت Redmi Pad SE 8.7 4G ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی سامسونگ Galaxy A06 ظرفیت 64 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۷,۳۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ Galaxy A06 ظرفیت ۶۴ رم ۴ گیگابایت
گوشی سامسونگ Galaxy A05s ظرفیت 64 رم 4 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی سامسونگ Galaxy A05s ظرفیت ۶۴ رم ۴ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro Max ظرفیت 256  گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۶۹,۶۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro Max ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت 128 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸۶,۱۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت 256 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۵۸,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی اپل مدل آیفون iPhone 16 Pro ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت

پس از کسب تأییدیه از FDA، آزمایشات مبنی بر اثربخشی این دارو از اواخر جولای سال جاری آغاز شده، این دارو بر روی ۱۴۰ بیمار مبتلا به کرونا آزمایش شده و میزان ایمنی، تحمل و اثربخشی آن در بیماران مورد بررسی قرار گرفته است که باید منتظر نتایج این آزمایش نیز باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید مقاله‌ی ارتباط گروه خونی و ویروس کرونا را نیز مطالعه کنید.

به نظر شما نتایج این آزمایشات می‌تواند امیدی تازه برای درمان این بیماری باشد؟ نظرات خود را با ۱۹کالامگ به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۳ از ۵
از مجموع ۲ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن