جدال Poco F4 با Poco F4 GT مدعیان گیم و بازی پوکو بر سر سرعت
در تست سرعت Poco F4 با Poco F4 GT و در جدال مدعیان گیم پوکو بر سر سرعت کدام یک برنده است؟ اگر کنجکاو هستید این مطلب میتواند به شما کمک کند.
مقایسه تست سرعت این دو مدل پوکو به صورت ویدئویی
چندی میشود که پوکو از سری ۴ میانردههای خوشقیمت و گیمینگ خود رونمایی کرده است. این گوشیها منحصراً برای گیم طراحی شدهاند و قدرت بسیار عالی را از خود نشان میدهند. در بازی یکی از مواردی که خیلی اهمیت دارد سرعت است. اینکه یک گوشی چگونه برنامههای مختلف را باز میکند، پیمایش بین تبها در آن به چه صورت است و یا اینکه برای مثال یک بازی سنگین را با چه سرعتی بارگذاری میکند همه و همه از جمله عواملی هستند که بر کیفیت بازی تأثیرگذارند.
زمانی که بحث سرعت به میان میآید، دو عامل دخیل هستند، یک اینکه دستگاه بهینهسازیهای نرمافزاری بسیار خوبی داشته باشد و دوم اینکه تراشه بکار رفته در آن قدرت لازم برای اجرای اپلیکیشنهای مختلف را داشته باشد و به اصطلاح در مالتی تسکینک کم نیاورد. حال بررسی میکنیم که هر یک از این گوشیها چه تراشهای دارند و از کدام نسخه نرمافزاری استفاده میکنند و در نهایت بررسی خواهیم کرد که هر کدام در هر یک از این موارد به چه صورت عمل کرده است.
در رابطه با نرمافزار میبایست گفت که هر دو از اندروید ۱۲ و پوسته سفارشی MIUI 13 استفاده کردهاند. گرچه به نظر میرسد که رابط کاربری پوکو اف ۴ از لانچر پوکو استفاده کرده، اما در کل این دو از نظر نرمافزاری تفاوت قابلتوجهی ندارند. اگر بخواهید بدانید که این گوشیها چه فرقی با هم دارند باید گفت که هم از نظر ابعاد و هم از نظر مشخصات دوربین و باتری متفاوت هستند، اما عمده تفاوت این دو به تراشهها بر میگردد.
کدام مدل پوکو قویترست
گوشی پوکو f4 gt از تراشه Snapdragon 8 Gen 1 استفاده کرده که بر اساس معماری ۴ نانومتری ساخته شده و بهینه سازیهای بسیار عالی را برای کاربران به ارمغان خواهد آورد. در مقابل، نسخه استاندارد سری ۴ میانردههای خوش قیمت پوکو نیز از تراشه Snapdragon 870 استفاده کرده و فرآیند ساخت آن نیز ۷ نانومتری است. هر دو تراشههای ساخت شرکت آمریکایی کوالکام هستند.
کیفیت ساخت و ارگونومی عالی این مدل به عنوان بهترین گوشی پوکو، بدون شک توجه شما را جلب خواهد کرد. این مدل با پنلهای گوریلاگلس و فریم آلومینیومی حس پرمیوم و خاصی را به شما القا میکند. همچنین تریگرهای فیزیکی و ظاهر گیمینگ و پر زرق و برق آن، هر گیمری را برای خرید وسوسه میکند. باتری ۴۷۰۰ میلیآمپری این مدل با فست شارژ ۱۲۰ واتی تنها در ۱۷ دقیقه فول شارژ میشود. ناگفته نماند دوربین سهگانه و ۶۴ مگاپیکسلی این گوشی نیز کیفیت بسیار خوبی دارد. اگر دنبال مشاوره خرید گوشی گیمینگ هستید، پیشنهاد ما به شما این است که در خرید این مدل شک نکنید.
همانطور که در تصاویر زیر مشاهده میکنید این دو موازی با هم در عملکردهای مختلف پیش رفتهاند و نمیتوان گفت که تفاوت فاحشی بین پوکو f4 و رقیبش وجود دارد؛ با این وجود کمی تفاوت منطقی به نظر میرسد.
امتیازی که بنچمارک آنتوتو به تراشه Snapdragon 870 داده تقریباً ۷۰۱۰۱۷ است، در حالیکه Snapdragon 8 Gen 1 امتیاز ۱۰۴۶۳۶۴ را به دست آورده است.
در نظر داشته باشید که این امتیاز ممکنست برخی جاها متفاوت باشد که طبیعی است به این دلیل که در رابطه با بنچمارک آنتوتو هیچ وقت نمیتوان گفت که اعداد و ارقام همیشه ثابت هستند.
همچنین این دو تراشه در بنچمارک 3DMark نیز به چالش کشیده شدهاند که به طور انحصاری بر ارزیابی گرافیک تمرکز دارد در تصویر زیر میتوانید عملکرد آن را ببینید.
اما همه این دادهها به صورت تئوری و بر اساس ابزارها به دست آمدهاند. اگر دوست دارید بدانید در ماراتون سرعت کدام یک از این دو برنده است ویدئویی که ابتدای متن قرار داده شده میتواند به مقدار زیادی به شما کمک کند.
نظر شما در باره این دو گوشی چیست؟ نظر خود را با ما به اشتراک گذارید.
جی تی سخت افزارش خیلی قوی تره
بله درسته