استفاده موتورولا از پردازندههای تازهنفس کوالکام و بازگشت به اکوسیستم پرچمداران
در اجلاس اسنپدراگون کوالکام در هاوایی، موتورولا متعهد به تولید گوشی موبایل سازگار با شبکه ۵G با پردازندههای تازه نفس اسنپدراگون ۸۶۵ و ۷۶۵ شد. گفته میشود استفاده موتورولا از پردازندههای تازهنفس کوالکام و بازگشت به اکوسیستم پرچمداران در سال ۲۰۲۰ هدف اصلی موتورولا خواهد بود.
استفاده موتورولا از پردازندههای تازهنفس کوالکام و بازگشت به اکوسیستم پرچمداران
گوشی تاشو Razr که به تازگی راهاندازی شده یکی از این موارد نخواهد بود، زیرا با چیپست میانرده اسنپدراگون ۷۱۰ اجرا میشود. همان طور که میدانید این گوشی مدتی است که در خط تولید قرار گرفته و قیمت آن، مطابق با کیفیت آن است. از این رو با افزودن ۵G به این گوشی، برچسب قیمت آن فراتر از ۱٫۵۰۰ دلار خواهد رفت. سرژیو بانیاک؛ رئیس موتورولا در طی یک سخنرانی کوتاه گفت: «۵G تمرکز اصلی کل سازمان لنوو است-از زیرساختهای شبکه گرفته تا دستگاههای شخصی، اولین شرکتی است که یک گوشی هوشمند ۵G و پیشنمایش یک کامپیوتر ۵G را راهاندازی میکند»
این شرکت قصد دارد از تراشههای پر قدرت اسنپدراگون ۷۶۵ و ۸۶۵ استفاده کرده و دوباره به جایگاه خودش در بازار میانردهها و پرچمداران برگردد.
موتورولا به عنوان یکی از تولیدکنندگان موبایل، تکنولوژیهای ۵G را در سال ۲۰۲۰ توسعه خواهد داد. این شرکت قصد دارد از تراشهای پر قدرت اسنپدراگون ۷۶۵ و ۸۶۵ استفاده کرده و دوباره به جایگاه خودش در بازار میانردهها و پرچمداران برگردد. این گفته تاثیرگذاری از مالک اصلی لونو خواهد بود. زیرا این شرکت به نحو قابتوجهی از اکوسیستم پرچمداران عقب کشیده است. آخرین گوشی که توسط این برند معرفی شده Moto Z2 Force بود که در سال ۲۰۱۷ به بازار عرضه شد. این گوشی تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ مجهز شده بود. Z3 در سال بعد تنها در بازار ایالات متحده عرضه شد و همان تراشه را به خدمت گرفت در حالی که این شرکت در Z4 پردازنده میانرده Snapdragon 675 را به خدمت گرفت.
بعد از عرضه موتو ریز با طراحی منحصر به فرد و شور و اشتیاق کاربران این برند، به نظر میرسد که این شرکت قصد دارد دوباره تولید پرچمداران خود را از سر گیرد. این احتمال نیز هست که این شرکت از پردازنده ۷۶۵ که از مودم یکپارچه ۵G برخوردار بوده استفاده کند. از این رو این این شرکت گوشیهای میارده ۵G، با قیمت پایینتری را تولید خواهد کرد.
بدون شک این تراشه فرصتی را در اختیار شرکتهای سازنده قرار داده تا گوشیهای ارزانتری را تولید کنند و آن دسته از کاربرانی که دوست دارند از شبکه ۵G بهرهبرده در حالی که نمیخواهند هزینه زیادی را صرف نکنند را به سمت خود جذب کنند.