مقایسه Mi CC9 Pro و Redmi Note 8 Pro؛ میانردههای جذاب شیائومی!
شیائومی این روزها به نامی پرآوازه در صنعت موبایل تبدیل شده است و در میان ۵ تولیدکننده برتر اسمارتفون قرار گرفته است. رونماییهای پی در پی این برندها از مدلهای جدید شاید کار را برای انتخاب و خرید گوشی سخت کند اما ما در ۱۹کالا با قابلیتهایی چون ابزار مقایسه آنلاین گوشی، نقد و بررسی و ویدئوهای اختصاصی سعی کردهایم در این امر به شما کمک کنیم تا علاوه بر انتخاب درست دست به خریدی مناسب بزنید. این بار دو گوشی محبوب شیائومی یعنی Mi CC9 Pro که با نام می نوت ۱۰ عرضه خواهد شد و Redmi Note 8 Pro را با هم مقایسه خواهیم کرد.
طراحی:
بدون شک شکل ظاهری گوشی یکی از مهمترین فاکتورها در خرید آن است. این دو گوشی هر دو از پرداختی جذاب برخوردار هستند و با دست گرفتن آنها متوجه کیفیت ساخت و خوش دست بودن آنها خواهید شد. در بخش پشتی Mi CC9 Pro شاهد حضور یک ماژول ۵ گانه دوربین در گوشه سمت چپ و به صورت عمودی هستید. اگر حسگر اثر انگشت را همراه با این چینش نمیبینید به این دلیل است که شیائومی تصمیم گرفته آن را به صورت درون صفحهای به خدمت بگیرد. چینش دوربین نوت ۸ پرو اما به صورت چهارگانه، عمودی و در وسط بوده و در امتداد این ماژول حسگر اثر انگشت فیزیکی قابل مشاهده است.
برای دوربین سلفی هر دوی این گوشیها یک ناچ قطرهای در نظر گرفته شده و تنها تفاوت، کوچکتر بودن آن در می سی سی ۹ پرو نسبت به نوت ۸ پرو است. در Redmi Note 8 Pro الایدی اعلانات در کنار دوربین سلفی قرار گرفته است.
چینش دکمههای کناری در هر دو گوشی مشترک بوده و میکروفن Noise Cancellation و IR blaster در هر دو مدل در لبه بالایی قرار گرفته است. همچنین هر دو مدل در لبه پایینی دارای اسپیکر، میکروفن، درگاه USB-C و جک ۳٫۵ میلی متری هدفون هستند که یگ گزینه ایدهآل برای مخاطبانی است که از هدفون و هنذفری سیمی استفاده میکنند.
خشاب سیم کارت در گوشی Mi CC9 Pro در سمت راست بدنه قرار گرفته و در نوت ۸ پرو درست در جهت مخالف یعنی سمت چپ تعبیه شده است. در کل طراحی هر دو مشابه است اما خم بودن لبه نمایشگر ممکن است برای عدهای خوشایند باشد گرچه بسیاری هم به دلیل لمس تصادفی نمایشگر به این نوع طراحی ایراد وارد میکنند.
صفحه نمایش:
ردمی نوت ۸ پرو نمایشگر IPS LCD را بهخدمتگرفته که رزولوشن آن ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل بوده و کیفیت تصویر FHD+ را داراست و اندازه آن نیز ۶٫۵۳ اینچ است. میزان کمی حاشیه را دارا بوده و دوربین سلفی نیز در بریدگی قطرهای شکل آن جای داده شده است. Xiaomi CC9 Pro از یک صفحه نمایش کمی منحنی جدید بهره میبرد که ظاهری عالی و جذاب به گوشی میبخشد. این صفحه نمایش دارای یک ناچ قطرهای شکل برای دوربین سلفی و اندازه آن ۶٫۴۷ اینچی AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل با وضوح کامل HD + و نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹است.
تصاویر در هر دو گوشی به صورت زنده و پویا به نمایش در میآیند و رنگها شارپ هستند با این تفاوت که کیفیت رنگها در می سی سی ۹ پرو بخاطر آمولد بودن صفحه نمایش و عمق رنگ مشکی چشمگیرترست.
صدا:
هر دو گوشی دارای اسپیکر تکی هستند و باید گفت که شیائومی از بهترین اسپیکرهای مارکت در این دو سود جسته است. تنها ایراد این است که وقتی میزان صدا را از ۸۰ درصد بالاتر میبریم مقداری نویز به گوش میرسد. در بخش صدا، همانگونه که قبلاً هم اشاره شد یکی از نقاط قوت این دو مدل گوشی شیائومی برخورداری از جک هدفون ۳٫۵ است که کار برای استفاده مستقیم از هندزفری و هدفون سیمی بدون نیاز به دانگل راحت میکند.
سخت افزار و نرم افزار:
در Redmi Note 8 Pro از تراشه Helio G90T بهره گرفته شده که این تراشه از تکنولوژی HyperEngine پشتیبانی میکند که قابلیتهای زیادی از جمله بهینهسازی عملکرد گیمینگ و عملکرد بهتر دوربینها و… را برای آن به ارمغان خواهد آورد. پردازنده گرافیکی نیز در اینجا Mali-G76MC4 است. در مقابل دیگر گوشی شیائومی از چیپست هشت هسته ای Snapdragon 730G بهره میبرد. این محصول با سه تنظیم حافظه رم و ذخیره سازی همراه است: ۶ گیگابایت + ۶۴ گیگابایت ، ۸ گیگابایت + ۱۲۸ گیگابایت و ۱۲ گیگابایت + ۲۵۶ گیگابایت UFS
در مورد امتیاز این دو در بنچمارکهای مختلف در ویدئو صحبت شده اما بطور خلاصه باید گفت که Mi CC9 Pro در ورژن جدید انتوتو امتیاز ۲۵۷۳۴۹ را کسب کرده است در صورتی که امتیاز Note 8 Pro به صورت مشهود کمتر بوده و ۱۷۹۸۱۰ است.
از لحاظ نرم افزاری نیز هر دو مدل با اندروید پای اجرا میشوند و تنها تفاوتشان در رابط کاربری است که Mi CC9 Pro از نسخه به روزتر MIUI استفاده میکند. هنگام استفاده از این دو، چه برای کارهای عادی و روزمره و چه برای انجام بازی هیچ گونه لگ و تأخیری را مشاهده نخواهید کرد.
باتری:
باید گفت شیائومی در بخش باتری برای هر دو گوشی دست و دلبازی به خرج داده؛ ظرفیت باتری در Note 8 Pro 4500 میلی آمپر ساعت بوده و از فست شارژ ۱۸ واتی برخوردارست و در مقابل Mi CC9 Pro از باتری قدرتمندتری با ظرفیت ۵۲۶۰ میلیآمپر و فست شارژ ۳۰ واتی بهره میبرد.
برای تست این باتریها پخش یک ویدئو به حالت پرواز و با حداکثر صدا و روشنایی تصویر ۵۰ درصد آزمایش شده که Mi CC9 Pro تا ۲۳ و ۴۷ دقیقه و Note 8 Pro تا ۱۷ ساعت و ۱۰ دقیقه دوام آوردهاند. گرچه باید دید عملکرد این دو در عالم واقع چگونه است اما اگر به همین نتایج اکتفا کنیم، میتوان گفت Mi CC9 Pro با یک بار شارژ برای کاربری روزمره و عادی تا دو روز دوام خواهد داشت.
امنیت:
شیائومی در این بخش هم خست نداشته و مانند رقیبان که بین سنسور تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت تنها یکی را انتخاب میکنند؛ عمل نکرده و هر دو مورد را برای هر دو گوشی بکار برده است. تنها تفاوت این است که حسگر اثر انگشت در نوت ۸ پرو فیزیکی بوده و در بخش پشتی گوشی قرار دارد، در صورتی که در دیگر گوشی در زیر صفحه نمایش بوده و اصطلاحاً درون صفحهای است. سرعت حسگرها در هر دو گوشی خوب و قابل قبول بوده اما سنسور تشخیص چهره در Mi CC9 Pro به دلیل تفاوتهای نرم افزاری و یا تفاوت در سخت افزاری آن، عملکرد بهتری دارد.
دوربین:
Mi CC9 Pro در مجموعه دوربین لنز پنتا دارای یک سنسور اولیه حیرت انگیز ۱۰۸ مگاپیکسلی، زوم ترکیبی ۱۰ برابر، حسگر تشخیص عمق، لنز اولترا واید است.
ردمی نوت ۸ پرو دارای یک ماژول متشکل از ۴ سنسور ثبت تصویر بوده که در کنار دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی از یک لنز واید ۸ مگاپیکسلی، یک لنز تله فوتو ۲ مگاپیکسلی و یکی سنسور جدید ماکرو با اندازه ۲ مگاپیکسل دیگر هم برخوردارست.
نمونه عکسهای گرفته شده توسط دوربین این گوشیهای هوشمند در ویدئو آمده است. بطور کلی باید گفت که برنده این رقابت CC9 پرو به واسطه سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در بخش دوربین اصلی است و ثبت پرتره ۵۰ میلیمتری با دقت و کیفیت بالا، لنز اولترا واید عالی و ثبت عکس قابل قبول در شب حتی بدون حالت نایت مود به برنده شدن این گوشی بسیار کمک کرده است.
در نهایت باید گفت که اگرچه بسیاری چشم انتظار آغاز عرضه جهانی CC9 پرو به نام نوت ۱۰ هستند که گفته میشود کمی نسبت به نسخه چینی گرانترست اما خرید نوت ۸ پرو نسبت به قیمت گوشی ارزش بیشتری دارد.
سوالات متداول
نمایشگر Mi CC9 Pro بهترست یا Redmi Note 8 Pro؟
✔️ ردمی نوت ۸ پرو نمایشگر IPS LCD را بهخدمتگرفته که رزولوشن آن ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل بوده و کیفیت تصویر FHD+ را داراست و اندازه آن نیز ۶٫۵۳ اینچ است. میزان کمی حاشیه را دارا بوده و دوربین سلفی نیز در بریدگی قطرهای شکل آن جای داده شده است. Xiaomi CC9 Pro از یک صفحه نمایش کمی منحنی جدید بهره میبرد که ظاهری عالی و جذاب به گوشی میبخشد. این صفحه نمایش دارای یک ناچ قطرهای شکل برای دوربین سلفی و اندازه آن ۶٫۴۷ اینچی AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل با وضوح کامل HD + و نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹است. تصاویر در هر دو گوشی به صورت زنده و پویا به نمایش در میآیند و رنگها شارپ هستند با این تفاوت که کیفیت رنگها در می سی سی ۹ پرو بخاطر آمولد بودن صفحه نمایش و عمق رنگ مشکی چشمگیرترست.
مشخصات سخت افزاری Mi CC9 Pro و Redmi Note 8 Pro چیپست؟
✔️ در Redmi Note 8 Pro از تراشه Helio G90T بهره گرفته شده که این تراشه از تکنولوژی HyperEngine پشتیبانی میکند که قابلیتهای زیادی از جمله بهینهسازی عملکرد گیمینگ و عملکرد بهتر دوربینها و… را برای آن به ارمغان خواهد آورد. پردازنده گرافیکی نیز در اینجا Mali-G76MC4 است. در مقابل دیگر گوشی شیائومی از چیپست هشت هسته ای Snapdragon 730G بهره میبرد.
کیفیت صدا در Mi CC9 Pro بهترست یا Redmi Note 8 Pro؟
✔️ هر دو گوشی دارای اسپیکر تکی هستند و باید گفت که شیائومی از بهترین اسپیکرهای مارکت در این دو سود جسته است. تنها ایراد این است که وقتی میزان صدا را از ۸۰ درصد بالاتر میبریم مقداری نویز به گوش میرسد. در بخش صدا، همانگونه که قبلاً هم اشاره شد یکی از نقاط قوت این دو مدل گوشی شیائومی برخورداری از جک هدفون ۳٫۵ است که کار برای استفاده مستقیم از هندزفری و هدفون سیمی بدون نیاز به دانگل راحت میکند.
بنچمارک نوت ۸ پرو را کمتر زدید
290000ه