قیمت شیائومی ۱۲ پرو
مقایسه گوشیمقایسه گوشی های سامسونگمقایسه گوشی های شیائومیمقایسه گوشی های هواوی

مقایسه ۳ میان رده پر فروش سال ۲۰۱۹؛ ردمی نوت ۷/گلکسی ای ۵۰/هوآوی پی ۳۰ لایت

از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون چندین پرچم دار ساخته شده اند. شرکت های سازنده سعی کرده اند تا با عرضه و ساخت آنها انقلاب عظیمی را در بازار موبایل به وجود آورند که از این میان می توان به وان پلاس ۷ پرو، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس اشاره کرد. اما حقیقت این است که با وجود مشخصات عالی و اغواکننده ای که دارند قیمت بسیار بالایی هم داشته که ممکن است خرید آن برای بسیاری از افراد مقرون به صرفه نباشد.

مقایسه چه گوشی پر فروش سال 2019: ای 50-پی 30 لایت و ردمی نوت 7

این شرکت ها همواره این موضوع را مد نظر داشته و میان رده های بسیار عالی را تولید کرده اند تا سلیقه این بخش از بازار را پوشش داده و از این طریق بتوانند بخش عظیمی از بازار را تحت سلطه خود در آورند. از میان تعداد زیاد موبایل های میان رده ای که عرضه شده سه مدلی که در ادامه بررسی خواهیم کرد چه از نظر قیمت و چه از نظر میزان جست جو و علاقمندی کاربران در گوگل و آمار فروش بر دیگر مدل ها برتری دارند از این رو در ادامه به مقایسه گوشی ها خواهیم پرداخت. این سه مدل شامل شیائومی ردمی نوت ۷، گلکسی ای ۵۰ و هوآوی پی ۳۰ لایت است.

گلکسی ای ۵۰

طراحی:

از نظر طراحی گفته می شود که این گوشی ها طراحی عالی داشته و ارگونومی هستند. شاید یکی از گزینه های خرید این محصولات که آنها را به مدل های پرفروش بازار تبدیل کرده همین طراحی زیبای آنها باشد. پی ۳۰ لایت از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده که روی آن لایه ای از گلس پوشیده شده در مقابل redmi note 7 از این نظر کمی نسبت به آن برتری دارد به این دلیل که هم در پنل عقب و هم در پنل جلو در پوششی از شیشه Gorilla Glass 5 پیچیده شده که متعاقباً مقاومت به نسبت بهتری در برابر خط و خش و ضربه از خود نشان داده اما فریم آن پلاستیکی است.

شیائومی ردمی نوت ۷

گلکسی ای ۵۰ هم به عنوان یکی از مدل های پر فروش سری A از بدنه پلاستیکی ساخته شده است. از این سه مدل پی ۳۰ لایت از بدنه مقاومت تری برخوردار است. ردمی نوت ۷ تا اندازه ای وزن سنگین تری دارد. اندازه A 50 اندکی کمتر است. پرداخت به خدمت گرفته شده روی بدنه پی ۳۰ لایت وredmi note 7 جلوه زیباتری داشته در حالی که پنل و بدنه a50 ساده تر است. Xiaomi Redmi Note 7 ماه ژانویه و یک ماه بعد گلکسی ای ۵۰ عرضه شده اما پی ۳۰ لایت از دو مورد دیگر جدیدتر بوده و در ماه مارس عرضه شده است.

صفحه نمایش:

یکی دیگر از وجه تمایزات این سه مدل هم مربوط به صفحه نمایش به کار رفته در آنها است. شیائومی طبق روال سیاست همیشگی خود تکنولوژی میان رده نمایشگر و یا IPS LCD با تراکم پیکسلی ~۴۰۹ را به کار برده است. در واقع به این طریق توانسته قیمت تمام شده محصول را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد. در مقابل نقطه قوت گلکسی ای ۵۰ برخورداری از صفحه نمایش Super AMOLED با تراکم پیکسلی ~۴۰۳ است. همان طور که مشاهده می کنید گرچه یک صفحه سوپر آمولد را به خدمت گرفته اما تراکم پیکسلی آن از REDMI NOTE 7 پایین تر است. در نتیجه ردمی نوت ۷ وضوح تصویر بهتری خواهد داشت اما ارائه رنگ بهتر و میزان روشنایی این موبایل سامسونگ به مقدار قابل توجه ای بهتر است.

فروش ویژه
گوشی شیائومی 14T ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۸,۵۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی 14T ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۶,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۶ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت 128 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۰,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت ۱۲۸ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 12S ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۸,۰۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 12S ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۴,۷۴۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

Huawei P30 lite همانند ردمی نوت ۷ دارای پنل IPS LCD است در حالی که تراکم پیکسلی بالاتری (~۴۱۵) دارد. امتیاز پنل نمایش ای ۵۰ نسبت به دو مدل دیگر برخورداری از رنگ های سر زنده تر و روشنایی بیشتر در حضور نور مستقیم خورشید است. پی ۳۰ لایت با اندازه ۶٫۱۵ اینچی خود از دو دستگاه دیگر بزرگ تر بوده از این رو می تواند  گزینه ایده ال برای کسانی در نظر گرفته شود که به تماشای فیلم ها علاقمند هستند.

مقایسه سه مدل پر فروش سال 2019

برای اطلاع از قیمت گوشی های سامسونگ به سایت ۱۹ کالا مراجعه کنید

دوربین:

دوربین مشخصه مورد علاقه همه افراد در انتخاب موبایل در نظر گرفته می شود. بنابراین چه در دنیای پرچم داران و چه در میان رده ها شرکت های سازنده سعی می کنند که هر ساله با ارتقاء این مشخصه با یکدیگر رقابت کنند. از این رو سعی می کنند در گوشی های ارزان قیمت نیز حدالامکان از دوربین های عالی استفاده کنند. از آنجایی که کاربران به این موضوع اهمیت زیادی می دهند در اینجا مشخص می کنیم که این سه مدل پرفروش بازار چه نقاط مثبتی نسبت به دیگری داشته و عملکرد دوربین کدام یک بر دیگری برتری دارد.

  • گلکسی ای ۵۰: دوربین اصلی سه گانه متشکل از لنزهای ۲۵ (واید)+۸(اولتراواید)+۵ مگاپیکسل (سنسور عمق)-دوربین سلفی: ۲۵ مگاپیکسل (واید)
  • شیائومیredmi note 7: برخورداری از دوربین دوگانه ۴۸ مگاپیکسلی (واید)+ سنسور عمق ۵ مگاپیکسلی-دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل
  • هوآوی پی ۳۰ لایت: نسخه یک (۴۸+۸+۲) مگاپیکسل-نسخه دوم (۲۴+۸+۲) مگاپیکسل-دوربین سلفی نسخه یک ۲۴ مگاپیکسل-نسخه دوم ۳۲ مگاپیکسل

قبل از هر چیز صادقانه بگویم که تعداد لنزهای بیشتر صرفاً نشان از خوب بودن و عملکرد عالی یک دوربین نیست زیرا لنزها در اکثر موارد هر کدام عملکرد جداگانه ای داشته و هر کدام وظیفه خاص خود را دارند. از جمله فاکتورهایی که تاثیر بیشتری در کیفیت نهایی عکس ها دارد اندازه پیکسلی لنز اصلی است. لنز اصلی ردمی نوت ۷ با لنز ۴۸ مگاپیکسلی با لنز اصلی هوآوی پی ۳۰ لایت یکی است. هر دو از نوع واید بوده و تاثیر بسیار زیادی بر ثبت یک فریم کامل دارند.

لنز ثانویه پی ۳۰ لایت هم ۸ مگاپیکسلی و از نوع اولترا واید است. سنسور ثبت عمق آن هم ۲ مگاپیکسلی است. از نظر نوع لنزهای به کار رفته در آن در دو نسخه عرضه شده و ورژن دیگر از یک ماژول متشکل از ۲۴+۸+۲ پیکسل بهره برده است. همچنین از هوش مصنوعی هم پشتیبانی می کند و می تواند ۲۲ صحنه مختلف را تشخیص داده و متناسب با آنها پردازش های لازم را انجام دهد. در مورد کیفیت عکس های آن هم گفته می شود که در روشنایی کافی عکس های جذاب و رضایت بخشی را ثبت می کند.

برای مثال ارائه رنگ ها خوب بوده و دامنه داینمک عالی را ارائه داده است. همچنین عملکرد پرتره آن نیز به نسبت عالی است. از نظر دوربین سلفی هم پی ۳۰ لایت بر دو مورد دیگر برتری دارد. هم دوربین سلفی ۲۴ و هم ۳۲ مگاپیکسل هر دو عملکرد بسیار خوبی داشته و می تواند یکی از گزینه های ایده آل برای علاقمندان به سلفی به شمار رود. بعد از آن ای ۵۰ هم با دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی خود عملکرد عالی را از خود نشان داده است. عملکرد سلفی ردمی نوت ۷ بعد از این دو قرار می گیرد.

سخت افزار:

  • هوآوی پی ۳۰ لایت: (Hisilicon Kirin 710 (12 nm
  • گلکسی ای ۵۰: (Exynos 9610 (10nm
  • شیائومی ردمی نوت ۷: (Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm

حقیقتاً هر سه از سخت افزار عالی بهره برده اند. Hisilicon Kirin 710 از جمله پردازنده های عالی این شرکت بوده که عملکرد عالی را از خود نشان داده است. این چیپست در بنچمارک گیکبنچ در عملکرد چند هسته ای امتیاز ۱۶۰۱ و در بخش چند هسته ای امتیاز ۵۴۵۷ را به دست آورده است. در حال حاضر هم در گوشی های دیگری مثل پی اسمارت ۲۰۱۹، نوا ۳ آی، هواوی نوا ۵ آی، هوآوی پی ۲۰ لایت(۲۰۱۹) هم به کار رفته است. بنچمارک آنتوتو هم امتیازی برابر با ۱۳۸۰۰۰ را به پی ۳۰ لایت اختصاص داده است.

شیائومی هم در این گوشی پردازنده میان رده عالی شرکت کوالکام به نام (Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm را به خدمت گرفته است. بنچمارک گیگبنچ در بخش تک هسته ای امتیاز ۱۴۶۲ و در بخش چند هسته ای ۴۵۵۶ را به دست آورده است. امتیاز آن در بنچمارک آنتوتو هم به طور میانگین ۱۴۴٫۵۹۹ است که کمی عملکرد قوی تری نسبت به پی ۳۰ لایت خواهد داشت. امتیاز گلکسی ای ۵۰ هم در این بنچمارک هم به طور میانگین ۱۴۶٫۳۵۵ است که از پردازنده میان رده شرکت سامسونگ به نام (Exynos 9610 (10nm بهره برده است.

بر اساس امتیازی که بنچمارک آنتوتو به آنها اختصاص داده، قدرت سخت افزاری سامسونگ گلکسی ای ۵۰ از دو مدل دیگر بهتر است. از نظر کارت حافظه جانبی هم سامسونگ گلکسی ای ۵۰ بر دو مدل دیگر برتری دارد به این دلیل که درگاه آن اختصاصی بوده به این معنی که امکان استفاده همزمان از دو سیم کارت به همراه کارت حافظه جانبی فراهم شده است. برای هر سه مدل هم رم ۶ و ۴ در نظر گرفته شده است.

اضافه بر اینکه برای redmi note 7 یک نسخه ۳ /۳۲ گیگابایتی هم در دسترس قرار گرفته است. هر سه نیز به جک ۳٫۵ میلی متری هدفون مجهز شده بنابراین زحمت استفاده از مبدل برای اتصال به این گونه وسایل را نخواهید داشت. در رابطه با nfc هم می بایست گفت که ردمی نوت ۷ از آن پشتیبانی نمی کند اما از پورت مادون قرمز برخوردار است. این در حالی است که همه ورژن های آن از nfc پشتیبانی نمی کنند بلکه به بازار هدف آن بستگی دارد از این رو برخی از ورژن ها دارای NFC بوده و در برخی دیگر از قابلیت بهرمند خواهند شد. از نظر نرم افزاری هم گفته می شود که هر سه به پلتفورم (Android 9.0 (Pie مجهز شده اند و هر کدام از آنها به پوسته سفارشی نرم افزار خود شرکت سازنده مجهز شده اند.

باتری:

  • گلکسی ای ۵۰: باتری لیتیوم پلیمری ۴۰۰۰ میلی آمپری
  • ردمی نوت ۷: باتری لیتیوم پلیمری ۴۰۰۰ میلی آمپری
  • هوآوی پی ۳۰ لایت: باتری لیتیوم پلیمری ۳۳۴۰ میلی آمپری

هوآوی پی ۳۰لایت

گوشی هوآوی پی 30 لایت

این رابطه گفته می شود که ردمی نوت ۷ و گلکسی ۵۰ هر دو از یک باتری لیتیوم یونی ۴۰۰۰ میلی آمپری استفاده کرده با این تفاوت که تکنولوژی استفاده در ردمی نوت ۷، ۱۸ واتی است که از شارژ سریع ۱۵ واتی ای ۵۰ سریع تر عمل می کند. ظرفیت باتری پی ۳۰ لایت اندکی کمتر از دو مورد است اما همانند ردمی نوت ۷ ، ۱۸ واتی است.

نتیجه گیری:

در کل با توجه به موارد گفته شده در بالا از نظر زیبایی ظاهر گوشی در درجه اول هوآوی پی ۳۰ لایت قرار داشته و بعد از آن ردمی نوت ۷ قرار می گیرد. از نظر عملکرد هم حقیقتاً عملکرد آنها نزدیک به هم بوده و گلکسی ای ۵۰ کمی عملکرد بهتری نسبت به دو مدل دیگر دارد. دوربین هم پی ۳۰ لایت با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی متعاقباً عملکرد بهتری نسبت به دو مدل دیگر خواهد داشت علاوه بر اینکه تعداد لنزهای استفاده شده در آن هم بیشتر است. ظرفیت باتری پی ۳۰ لایت نسبت به دو مدل دیگر هم کمتر است. اما نسبت به بسیاری دیگر از مدل های میان رده ای که در بازار وجود دارد عملکرد دوربین این سه مدل به نسبت قیمت گوشی که دارند عالی است. نظر شما در مورد خرید گوشی های مقایسه شده چیست؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن