Faketoken؛ بدافزاری که حساب بانکی شما را خالی میکند
شیوع بدافزار Faketoken به سال ۲۰۱۴ باز میگردد، هنگامی که به عنوان یک تروجان بانکی برای انتقال غیرقانونی وجوه از حسابهای بانکی استفاده میشد.
طبق گفته سازنده محبوب آنتی ویروس؛ کاسپرسکی، جدیدترین نسخه Faketoken در گوشیهای اندرویدی ظاهر شده است که قادر به ارسال پیام کوتاه توهین آمیز گوشی آلوده به دیگر گوشیهاست. سیستم مانیتورینگ Kaspersky تشخیص داده که حدود ۵۰۰۰ گوشی هوشمند آلوده به Faketoken در حال ارسال پیامهای توهین آمیز به شمارههای ناشناخته بودند.
نحوه عملکرد Faketoken
ارسال پیامک به شمارههای خارجی بیش از سوء استفاده از اطلاعات، قادر به هک شماره حساب و اطلاعات افراد است. فعالیتهای پیامهای ارسال شده توسط Faketoken به این صورت است که بعد از باز شدن پیام دستگاه قربانیان را آلوده میکند. اطلاعات حساب بانکی قربانیان را دزدیده و در صورت داشتن بودجه کافی، حساب تخلیه خواهد شد.
کاسپرسکی در یک پست وبلاگ نوشت. یک لحظه غفلت کافیست تا Faketoken مانده حساب بانکی شما را خالی کند.
برای محافظت از دستگاه اندرویدی خود در برابر چنین حملات، کسپرسکی اقدامات زیر را توصیه میکند:
- فقط برنامههای مطمئن و منتشر شده در Google Play را نصب کنید
- هر پیغام ناشناسی را باز نکنید، مگر اینکه مطمئن باشید که از امنیت برخوردار هستند.
- یک آنتی ویروس قابل اعتماد نصب کنید.
- اگر ترجیح میدهید از فروشگاه های برنامه یا وب سایت های دیگری غیر از Google Play استفاده میکنید گزینههای دسترسی برنامه به امکانات و دوربین گوشی را بلافاصله بعد از نصب غیرفعال کنید.
اگر به دنبال آنتی ویروس رایگان و قدرتمند برای گوشیهای اندرویدی خود هستید پیشنهاد میشود که مقالهی ۱۰ آنتی ویروس برتر اندرویدی برای سال ۲۰۲۰ را در ۱۹کالامگ از دست ندهید!
آیا تاکنون متوجه فعالیت مشکوک یا مشکوک در تلفن هوشمند اندرویدی خود شدهاید و تجربه دریافت پیامهایی از این دست را داشتهاید؟ در قسمت نظرات تجربیات خود را با ما اطلاع به اشتراک بگذارید.