معرفی بهترین و کاربردیترین برنامه های آیفون در زمینههای گوناگون
اپاستور هم مانند پلیاستور پر شده از برنامههای گوناگون و متنوع، اما پیدا کردن بهترین و کابردیترین برنامه های آیفون کار راحتی نیست و زمان زیادی میبرد. از این رو ما در این مقاله سعی کردهایم تا برنامههایی که در بین کاربران آیفون بسیار محبوبند و همچنین استفاده از امکانات آنها نیز رایگانست را در زمینههای مختلف به شما معرفی کنیم؛ بنابراین اگر به دنبال برنامه های کاربردی ایفون هستید در ادامه با ما همراه باشید…
ویدیوی معرفی برنامه های کاربردی ایفون
معرفی برنامه های ایفون که به صورت پیش فرض نصب شدهاند
پیش از آنکه شروع کنیم لیست بهترین برنامه های آیفون را نام ببریم، ابتدا بهترست با برنامههای اصلی که بر روی گوشی ایفون نصب شده آشنا شویم. ما در اینجا برخی از این برنامهها را معرفی کردهایم. اگر از امکانات آنها باخبرید، به ادامه مطلب بروید چراکه قرارست برنامه های کاربردی ایفون را در اکثر زمینهها معرفی کرده و شما را با برخی از ویژگیهای آنها آشنا کنیم.
App Store:
مهمترین برنامهای که بر روی آیفون نصب شده اپ استور است، چراکه دانلود برنامه های ایفون در اینجا انجام میشود. در حال حاضر صدها هزار اپلیکیشنهای پولی و رایگان کاربردی درون این برنامه قرار گرفته است.
iTunes Store:
این برنامه دانلود محتواهایی مانند موسیقی و فیلم را با پرداخت پول برای کاربران خود فراهم میکند.
Face Time:
با این اپلیکیشن تنها میتوانید با کاربران آیفون تماس ویدیویی برقرار کنید.
Safari:
سافاری مرورگر پیشفرض آیفون است، به عبارت دیگر از طریق این اپلیکیشن میتوانید وارد سایتها شوید. البته اپل این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا بتوانند از مرورگر کروم هم استفاده کنند. از آنجاییکه امکان پاک کردن سافاری وجود ندارد، میتوانید بعد از دانلود Google Chrome، در تنظیمات مرورگر پیشفرض را تغییر دهید.
Tips:
این برنامه زمانی کاربردیست که میخواهید برای اولین بار آیفون خود را راهاندازی کنید.
Watch:
این اپلیکیشن تنها برای کسانی کاربردیست که اپل واچ دارند و میخواهند ساعت هوشمند خود را با آیفون همگامسازی کنند.
Voice Memos:
اگر دوست دارید به جای یادداشتبرداری در برنامه Notes صدا ضبط کنید، این برنامه برای شما بسیار کاربردی خواهد بود.
Apple Health:
یکی از کاربردیترین برنامههای آیفون است که دادههای مهم ورزشی را مانند تعداد شمارش قدمها ذخیره میکند. البته برای کاربران ایران در دسترس نیست.
Translate:
اگر میخواهید به زبانی صحبت کنید که هیچ آشنایی با آن ندارید، این برنامه را باز کنید تا جملههای شما را به زبان مورد نظر ترجمه کند. البته این مورد نیز برای زبان فارسی قابل استفاده نیست و به جای آن میتوانید برنامه Google Translate را از اپاستور دریافت کنید که تمام امکانات آن قابل استفاده است.
Books:
این برنامه پر از کتابهای جذاب و خواندنیست، منتهی برای خواندن هر کدام لازمست هزینه پرداخت کنید!
Home:
اگر چندین دستگاه هوشمند به آیفون خود وصل کردهاید، این برنامه را باز کرده و تمام آنها را یکجا کنترل کنید.
Weather:
هر زمان که خواستید از اطلاعات آب و هوایی باخبر شوید، این اپلیکیشن را باز کنید. در این برنامه اطلاعات به سرعت به روزرسانی میشوند.
News:
برای دوستداران اخبار، اپلیکیشن نیوز بسیار کاربردی خواهد بود. منتهی محتواهای این برنامه به زبان انگلیسیست.
Reminders:
یکی از محبوبترین برنامه های ایفون است، چراکه میتوانید در آن لیست کارهای خود را اضافه کنید و برای هر کدام زمانی را مشخص کرده تا برنامه در زمان تعیین شده آن را به شما یادآوری کند.
Find my:
برای پیدا کردن آیفون گمشده میتوان از طریق وارد کردن اپل آیدی در این برنامه از موقعیت مکانی آن باخبر شد.
Fitness:
این برنامه برای ورزشکاران طراحی شده، چراکه اطلاعات ورزشی و میزان کالری سوزانده شده را نشان میدهد و همچنین اگر در آن هدف ورزشی تعیین کنید، با نشان دادن چرخهها به شما اعلام میکند که هدف روزانه خود را انجام دادهاید یا خیر. همچنین میتوان دادههای ورزشی اپل واچ را هم از این برنامه مشاهده کرد.
Magnifier:
از این برنامه میتوانید به عنوان ذرهبین و تلسکوپ استفاده کنید.
Measure:
هر زمان که به متر دسترسی نداشتید، سطوح صاف را با این برنامه اندازهگیری کنید.
Podcasts:
اگر به شنیدن پادکستها علاقهمندید از طریق این برنامه میتوانید در زمینههای مختلف محتواهای صوتی گوش دهید.
Stocks:
این برنامه برای سهامدارن طراحی شده تا از وضعیت سهام در شرکتهای مختلف باخبر بمانند.
Wallet:
یکی از بهترین برنامههای آیفون که متاسفانه در ایران کاربردی ندارد… کاربران میتوانند تمام کلیدها و کارتهای دیجیتالی خود را در این برنامه ذخیره کنند تا وقتی به بیرون میروند نیازی نباشد آنها را با خود حمل کنند.
Shortcuts:
یکی از بهترین برنامههای آیفون که امکانات بسیار جالبی در اختیارتان قرار میدهد. با میانبرهایی که توسط این برنامه میسازید، میتوانید کارهای جالبی انجام دهید. به عنوان مثال، میانبرهایی بسازید که: وقتی به مکانی میرسید لیستی که از قبل مشخص کردهاید را به شما یادآوری کند، شمارش روزها را فعال کنید و ببینید تا آن تاریخ خاص چه مدت باقی مانده، نزدیکترین مسیرها را پیدا کنید، یک میانبر از صدای خنده بسازید و در شرایط خاص آن را فعال کنید و…
Brave:
اپل این مرورگر بسیار عالی را با امکانات جدید برای کاربران خود طراحی کرده که از امنیت بسیار بالایی نیز برخوردارست.
درست است برخی از این برنامهها ویژگیهای بسیار خوبی دارند، اما در اپ استور برنامههای کاربردیتری وجود دارد که باعث میشوند متناسب با قیمت گوشی امکانات بسیار خوبی دریافت کنید.
معرفی برنامه های جالب آیفون
اپلیکیشنها قادرند امکانات بسیار مهمی در اختیار کاربران قرار دهند. به عنوان مثال، برخی از آنها شما را به یک ویرایشگر عکس و فیلم حرفهای تبدیل میکنند، برخی هم در زمینههای مختلف مهارتهای شما را ارتقا میدهند. در هر بخشی که بخواهید، اپ استور برنامههای زیادی ارائه میدهد که ما برخی از کاربردیترین آنها را در دستهبندی زیر جمعآوری کردهایم… اگر به هر دلیلی به اپ استور دسترسی ندارید و یا اپلیکیشی را میخواهید که در اپ استور نیست، برای رفع این محدودیتها یعنی عدم امکان نصب اپلیکیشن ها بدون استفاده از اپ استور به مقاله دانلود برنامه های ایفون بدون اپ استور مراجعه کنید تا بگوییم که باید چگونه بدون اپ استور برنامه دانلود کنیم.
بهترین برنامه های ایفون در زمینه تقویم و نقشه
Fantastical:
اگر دوست دارید که یک تقویم همهکاره داشته باشید، این برنامه جایگزین بسیار خوبی برای Calendar است. در این اپلیکیشن میتوانید لیست کارهای خود را اضافه کرده و از آب و هوا هم باخبر باشید! بنابراین Fantastical یکی از برنامه های کاربردی ایفون است، چراکه با نصب یک برنامه چند برنامه را به آیفون خود میبرید…
Google Maps:
امکانات بسیار خوب برنامه گوگلمپ بر کسی پوشیده نیست. این برنامه هم سریعترین مسیرها را نشان میدهد و هم مشخص میکند که کدام راهها ترافیک سنگینی دارند. پس اگر در بین برنامه های آیفون به دنبال یک مسیریاب حرفهای هستید، حتماً آن را دانلود کنید.
برنامه های کاربردی برای ایفون در زمینه نوتبرداری و نوشتن لیست کارها
Evernote:
اپلیکیشن Notes آیفون قابلیتهای بسیار خوبی دارد، اما اپلیکیشن Evernote نیز به نوبه خود امکانات زیادی ارائه میدهد. علاوه بر یادداشت برداری میتوانید در این برنامه رسیدها و قبضهای خود را اضافه کرده و برای لیست کارهای خود تاریخ مشخص کنید تا برنامه آنها را به شما یادآوری کند.
Wunderlist:
اگر به دنبال برنامه کاربردیتری نسبت به Reminder هستید، نصب این اپلیکیشن را از دست ندهید. میتوانید در این برنامه علاوهبر تاریخگذاری برای کارها، هر کدام که مهمترست را ستارهدار کنید.
بهترین برنامه های آیفون برای ادیت عکس
AirBrush:
به دنبال برنامهای حرفهای برای روتوش عکسهای سلفی خود هستید؟ این برنامه یکی از بهترین برنامه های آیفون در زمینه ادیت عکس در اپ استورست که جلوه جذابتری به صورت شما میبخشد.
Retrica:
این اپلیکیشن جدید نیست و احتمالاً اسم آن را شنیدهاید. به این خاطر رتریکا را در لیست بهترین برنامه های آیفون آوردهایم که هنوز یکی از بهترین اپلیکیشنهاییست که فیلترهای بسیار متنوعی ارائه میدهد.
YouCam Perfect:
اگر به دنبال برنامهای هستید که در آن بتوانید به صورتی طبیعی زاویه صورت، فرم لب و حتی اندازه لبخند را تغییر دهید، این اپلیکیشن یکی از بهترین برنامه های ایفون است. ناگفته نماند که این اپلیکیشن میتواند به صورت حرفهای صورت را نیز روتوش کند. اگر هم وقت ادیت کردن عکس ندارید، میتوانید از خود برنامه بخواهید تا به صورت اتوماتیک عکس شما را ویرایش کند!
برنامه کاربردی آیفون در زمینه ادیت فیلم
VITA:
اگر به دنبال یکی از حرفهایترین برنامه های آیفون در زمینه ادیت ویدیو هستید، این اپلیکیشن را به شما معرفی میکنیم که به صورت رایگان آنچه را برای ویرایش احتیاج دارید، در اختیارتان قرار میدهد. همچنین اگر قصد دارید پروژه فیلمبرداری جدیدی شروع کنید، میتوانید از تمپلیت و نمونههایی که درون برنامه قرار گرفته نیز استفاده کنید.
بهترین نرم افزارهای آیفون برای ارتقای مهارتها و سبک زندگی
Longwalks:
احتمالاً بارها با خود گفتهاید که زبان انگلیسی را بلدم، اما چون همصحبتی ندارم مهارت گفتاری خوبی نیز ندارم. اگر اینگونه است، پس هرچه زودتر این اپلیکیشن را از اپ استور دریافت کنید که یکی از برنامه های جالب آیفون است. استفاده از این اپلیکیشن رایگان است و در آن هر روز یک سوال از کاربران پرسیده میشود. میتوانید به این سوالها پاسخ دهید، جواب بقیه را ببینید و حتی با یکدیگر درباره موضوع گفت و گو کنید.
Khan Academy: دوست دارید در زمینههای مختلف آموزش ببینید؟ این اپلیکیشن در تمام زمینهها اعم از ریاضی، شیمی، فیزیک، کامپیوتر، هنر، علوم انسانی و… آموزشهای خود را در قالب فیلم ارائه میدهد. از تمام آنها میتوانید به صورت رایگان و البته آنلاین استفاده کنید. این موضوع همچنین میتواند مهارتهای زبان را بسیار ارتقا دهد و به همین دلیل یکی از بهترین اپ های ایفون است.
Duolingo:
اگر زبان انگلیسی بلدید و میخواهید یادگیری زبان بعدی را شروع کنید، Duolingo یکی از بهترین اپ های آیفون است. کافیست روزانه کمتر از ۳۰ دقیقه زمان بگذارید و از این برنامه عالی نهایت استفاده را ببرید.
Productive:
دوست دارید عادتهای خود را تغییر دهید، اما بعد از مدتی از این کار دست میکشید؟ اپلیکیشن Productive در زمینههای مختلف برای شما چالش ایجاد میکند که بعد از گذراندن دوره خواهید دید که با فعالیت جدید خو گرفتهاید. به عنوان مثال، روزانه ۸ لیوان آب خوردن، ورزش کردن، مطالعه کردن و… موضوعاتی هستند که میتوانید انتخاب کنید. بنابراین Productive یکی از باحالترین اپلیکیشن های آیفون است که میتواند عادتهای شما را تغییر دهد.
Medito:
مدیتیشن کردن و خواب راحت دو مورد از مهمترین موضوعاتی هستند که تاثیر زیادی بر روحیه افراد میگذارند که اگر فرد به آن دو توجه ویژهای کند بسیار سرحال میشود. Medito یکی از برنامه های ایفون است که به شما در این مسئله کمک بزرگی میکند.
بهترین نرم افزار های ایفون در زمینه اخبار، کتابخوانی و پادکست
Flipboard:
این اپلیکیشن پرست از هزاران موضوع خبری و داستانهای جذاب و جالب در دستهبندیهای گوناگون که میتوانید هر کدام را که دوست داشتید به مجله اضافه کرده و بخوانید. پس اگر در لیست بهترین برنامه های اپل به دنبال اپلیکیشنی میگردید که شما را به روز نگه دارد، حتما آن را دانلود کنید.
Libby:
اگر بخاطر اینکه در برنامه Books کتابها را با پرداخت هزینه میتوانید دانلود کنید ناراحت هستید، پس پیشنهاد ما به شما به عنوان برنامه کاربردی آیفون دانلود این اپلیکیشن است که در آن بسیاری از کتابها به صورت رایگان قرار گرفتهاند.
Ted:
اگر به دنبال پادکستهای بیشتری هستید که به صورت رایگان بتوانید گوش دهید، این برنامه توصیه میشود. به عنوان نرم افزار کاربردی آیفون این اپلیکیشن در سراسر جهان بسیار محبوب است و موضوعات بسیار جذابی را ارائه میدهد. از قابلیتهای خوب آن اینست که میتوانید سرعت پخش را کم و زیاد کنید.
هنوز هم میتوان برای معرفی اپلیکیشن های آیفون ۱۰۰ها برنامه کاربردی دیگر هم معرفی کرد. اگر به دنبال محبوبترین گیمهای آیفون هستید، پیشنهاد ما مطالعه مقاله بهترین بازی های آیفون است که به صورتی اختصاصی در مورد این موضوع بحث شده است.
امیدواریم که چند مورد از این لیست بهترین برنامه های ios برای شما هم مفید واقع شوند. در بین برنامه های آیفون به نظر شما کدام یک از همه محبوبترست؟
سوالات متداول
در زمینه ویرایش عکس و فیلم بهترین برنامه ها برای آیفون کدامند؟
یکی از بهترین برنامهها که عکسهای سلفی را به نحوی عالی ویرایش میکند، Air Brush است که در اپ استور به صورتی رایگان میتوان دانلود کرد. اگر به دنبال برنامههای بیشتری هستید، به لیستی که در مقاله نام بردهایم نگاه بنیدازید.
آیا بهترین برنامه های آیفون پولی هستند؟
برای استفاده از بیشتر برنامهها لازمست پول پرداخت کنید، اما با این وجود اپلیکیشنهای کاربردی بسیاری وجود دارند که خدمات خود را به صورت رایگان ارائه میدهند و در سراسر جهان نیز محبوبند. ما در این مقاله چند مورد از کاربردیترین آنها را نام بردهایم.
چگونه از یک مرورگر دیگر به جای سافاری استفاده کنیم؟
اگر مرورگر دیگری دانلود کردهاید و میبینید هنوز هم لینکها توسط سافاری باز میشوند، به این دلیلست که در تنظیمات ایفون، این برنامه به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب شده است. اگر مرورگر دیگری دانلود کردهاید به تنظیمات بروید و مرورگر مورد نظر را به جای سافاری انتخاب کنید.
به جای برنامه نقشه اپل از چه برنامهای استفاده کنیم؟
یکی از بهترین جایگزینها در این زمینه Google Maps است که خوشبختانه لینک دانلود آن در اپ استور قرار گرفته است.