پورشه و آئودی با مهندسی معکوس تسلا مدل ۳ آچمز شدند!
یکی از رسوم و اتفاقات معمول در صنعت خودرو خرید ماشینهای سرآمد یک برند و کمپانی توسط دیگر کمپانیها به صورت ناشناس است تا با مهندسی معکوس بتوانند راز جذابیت، قدرت و پرفروش بودن یک خودرو را کشف کنند.
مهندسی معکوس تسلا مدل ۳، پورشه و آئودی را آچمز کرد!
تسلا مدل ۳ نیز ماجرایی مشابه را تجربه کرد، ماه گذشته زمانی که یک جفت از این ماشین در حال ارسال به آلمان دیده شد، گمانهزنیها حاکی از این بود که یک برند معروف برای مهندسی معکوس این خودرو را خریداری کرده است.
حدسها درست از آب درآمد و خریداران واقعی دو دستگاه تسلا مدل ۳، پورشه و آئودی بودهاند. این دو شرکت که در حال همکاری برای توسعه پلتفرم الکتریکی خود هستند و فارغ از محصولاتی خود در این زمینه مانند پورشه تایکان یا e-tron آئودی در واقع نیاز داشتند تا با خودروی تسلا مدل ۳ آشنا شوند.
در هنگام مهندسی معکوس اما داستان تغییر کرد و تسلا مدل ۳، پورشه و آئودی را آچمز کرد زیرا این خودرو بهتر از آنچه بود که دو کمپانی تصورش را میکردند.
بیشتر دلیل این شگفتزدگی از طرف پورشه و آئودی فناوری پیشرفته تولید این ماشین و در مقابل قیمت کم آن است که دستان این دو برند را برای تولید یک خودروی مشابه با همین قیمت میبندد زیرا هزینه پیش بینی شده این دو شرکت برای تولید یک خودرو مشابه تسلا مدل ۳، حدود ۳۰۰۰ یورو گرانتتر از قیمت این ماشین است و تولید آن برای حضور در بازار رقابتی خودروهای الکتریکی توجیه رقابتی ندارد.
حتی پیش از مهندسی معکوس تصور میشد؛ برای اینکه تسلا مدل ۳ قیمت مناسبی داشته باشد احتمالاً این کمپانی در بخش باتری خست به خرج داده که متاسفانه در این مورد هم تیرشان به سنگ خورد و باتری این ماشین با قدرت و ظرفیت بالا فرضیههای پورشه و آئودی را نقش بر آب کرد.
گویی توسعه پلتفرم مدنظر این دو برند تا مدتی به تأخیر افتاده است تا راه حل مناسبی برای کاستن از قیمتها و هزینههای تولید پیدا کنند.
چرا ذکر نمی کنید که یکی از دلایل ارزان تر بودن خودرو های الکتریکی تسلا از بقیه رقبا، بیگاری کشیدن از کارگر های آفریقا در معادن کوبالت این قاره برای ساخت باتری های این ماشین هست
میتونید خودتون سرچ کنید