بررسی شیائومی ۱۴؛ پرچمداری با ارزش از شیائومی
اینبار قصد داریم مشخصات و تجربه کاربری پرچمدار جدید شیائومی را با شما به اشتراک بگذاریم. پیشنهاد میکنیم تا انتهای بررسی شیائومی ۱۴ با ما همراه باشید، چرا که هیولای شیائومی قرارست حسابی سورپرایزتان کند.
ویدئوی بررسی شیائومی ۱۴
طراحی
اگر شیائومی ۱۴ را نسبت به نسل گذشته بسنجیم، تنها تفاوت واضحی که در آن میبینیم به تخت شدن فریم گوشی برمیگردد که شاید برای بسیاری از کاربران جذاب باشد. البته وزن و ضخامت نیز کمی افزایش داشته، اما همچنان شاهد ارگونومی خوبی هستیم و متریال بکار رفته نیز به حدی باکیفیت است که حتی با نگاه کردن به آن، حس پرمیوم به شما انتقال پیدا میکند و یکبار که آن را دست بگیرید، فرق آن را با یک میانرده به خوبی متوجه خواهید شد.
ماژول دوربین نیز تغییر پیدا کرده و بزرگتر شده و نام لایکا نیز در کنار لنزها به چشم میخورد. فریم نیز از نوع آلومینیوم است و به صورت کلی متریال و طراحی این مدل در حد یک پرچمدار پرمیوم است و قطعاً رضایت شما را جلب میکند. بالاترین گواهی ضدآب یعنی IP68 نیز برای این مدل گرفته شده است. اگر درباره جزئیات طراحی کنجکاو هستید، در ویدئو به صورت کاملتر به آن پرداختیم.
نمایشگر
این بار شیائومی تصمیم به استفاده از نمایشگر فوقالعاده LTPO OLED گرفته که برای درک بهتر کیفیتی که ارائه میکند، کافیست امتیازات آن را در مقایسه با نسخه پایه پرچمداران برندهای معروف ببینید. این صفحهنمایش روشنایی ۳۰۰۰ نیتی دارد که یک رکورد برای گوشیهای هوشمند محسوب میشود و حتی زیر نور مستقیم آفتاب نیز هیچ افت کیفیتی را مشاهده نخواهید کرد.
البته روشنایی تنها نقطه مثبت این صفحه نمایش نیست و رزولوشن عالی ۲۶۷۰×۱۲۰۰ در کنار نمایش رنگ ۶۸ میلیاردی، میتواند صفحه نمایش این گوشی را حتی بالاتر از نسخههای پرو پرچمداران رقیب قرار دهد. نرخنوسازی ۱۲۰ هرتزی و انعطافپذیری بالای آن در تغییر رفرش ریت، باعث شده تا عمر باتری به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند.
برای مقاومت این نمایشگر نیز شیائومی از محافظی به نام دراگون کریستال گلس استفاده کرده که مقاومتی هم تراز با سرامیک شیلد دارد و دیگر نیازی به استفاده از گلسهای ضد ضربه ندارید.
اسپیکرهای استریو این گوشی نیز با پشتیبانی از دالبی اتموس تفکیک صدا و وضوح بینظیری دارند و حداقل ما نتوانستیم در تستهایمان ایراد آشکاری در آن پیدا کنیم و همه چیز در حالت ایدهآل قرار داشت.
سخت افزار
قبل از بررسی سختافزار، نگاهی به نرمافزار شیائومی داشته باشیم که اینبار دیگر خبری از آپدیت شدن ویژگی های miui 14 نیست. چرا که این برند چینی از سیستم عامل جدید خود یعنی سیستم عامل هایپر او اس رونمایی کرده که مبتنی بر اندروید ۱۴ بوده و جالب است بدانید که با رابط کاربری MIUI زمین تا آسمان متفاوت است و حتی نسبت به iOS حجم کمتری دارد. توضیحات کامل این سیستم عامل در این مقاله نمیگنجد، اما بررسی کامل آن را در مقالهای جداگانه برای شما تهیه کردیم که حتماً آن را مطالعه کنید.
در بخش سختافزار شیائومی سنگ تمام گذاشته و اگر در این زمینه متخصص باشید، با خواندن سر تیتر اطلاعات آن متوجه شاهکار این برند چینی میشوید. استفاده از نسل دوم NFC و رام ufs 4.0 در کنار قویترین تراشه کوالکام یعنی Snapdragon8 Gen 3 یک پکیج رویایی برای گیمرها و گرافیستها ساخته است. در بازیهای گرافیکی شما بالاترین دقت و سرعت را تجربه خواهید کرد و این گوشی جدیترین رقیب غولهای اپل است و هر کاربری را راضی نگه میدارد.
برای انتقال بهتر تجربه کاربری و گیمینگ این گوشی تصمیم گرفتیم در جدول زیر امتیازات گیمینگ آن با نسخههای پایه پرچمداران رقیب و نمره بنچمارک آنتوتو آن را با بهترین گوشیهای حال حاضر بازار مقایسه کنیم.
بررسی دوربین
در بررسی گوشی Xiaomi 14 بازهم شاهد همکاری موفق شرکت لایکا با شیائومی هستیم. در این گوشی از ترکیب سه گانه ۵۰ مگاپیکسلی لنزهای واید، اولتراواید و تله فوتو استفاده شده تا تنوع عکاسی کاملی در اختیارتان قرار گیرد.
مثل شیائومی ۱۴ پرو جدیدترین لنز لایکا، یعنی summilux به عنوان دوربین اصلی این گوشی استفاده شده که کیفیت فوقالعادهای در هر شرایط نوری دارد و کنترل کنتراست و نویز آن انصافاً بینقص است. گرچه لنزهای فرعی نیز عملکردی عالی دارند. در مورد دوربین این گوشی میتوان تا ساعتها صحبت کرد، اما به زبان ساده و خلاصه بگوییم که اگر دنبال یکی از بهترین گوشیها برای عکاسی و فیلمبرداری هستید، این مدل انتخاب عاقلانهای برای شماست و برای این که با یک نگاه بتوانید آن را ارزیابی کنید، در جدول زیر امتیاز عملکرد کلی دوربین آن در مقایسه با رقبایش را برای شما آوردهایم.
همچنین دوربین سلفی این گوشی نیز مثل نسل قبل ۳۲ مگاپیکسلیست و امکان فیلمبرداری با کیفیت 4K نیز در دسترس شما قرار گرفته که میتواند برای تهیه محتوای ویدئویی یک آپشن کاربردی محسوب شود.
باتری
شیائومی به باتری و فست شارژهای خوبش معروف است و در این گوشی نسبت به نسل گذشته هم ظرفیت باتری حدود ۱۱۰ میلیآمپر بیشتر شده و هم فست شارژ آن به ۹۰ وات ارتقاء یافته است. با شارژر سیمی تقریباً در مدت زمان ۳۳ دقیقه میتوانید باتری را فولشارژ کنید. البته شارژ سریع وایرلس ۵۰ واتی نیز برای آن در نظر گرفته شده که تنها در ۴۶ دقیقه میتواند باتری را از ۰ به ۱۰۰ درصد برساند.
ارزش خرید
در این مقاله سعی کردیم این گوشی را در زمینههای مختلف با رقبایش مقایسه کنیم، اما برای بررسی دقیق هر بخش توصیه میکنیم ویدئو را مشاهده نمایید.
اگر قیمت گوشی شیائومی را کنار بگذاریم و فقط امکانات را بسنجیم، باز هم این مدل برای هر کاربری یک گزینه عالی برای خرید محسوب میشود.
ناگفته نماند در رنج قیمت گوشی پرچمدار امسال شیائومی، هیچ انتخاب بهتری وجود ندارد و این مدل در همه زمینهها یکی از بهترین گوشیهای ساخته شده تا امروز است.
نظر شما درباره این گوشی چیست؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانتان در ۱۹کالامگ به اشتراک بگذارید.
این مدل محافظ صفحه نمایش نداره و دراگون کریستال برای مدل پرو هست. اطلاعات غلط نشر ندین
شیائو.می ۱.۴ پرو کی وارد بازار ایران می شود
خیلی خوبه کاش زودتر موجود بشه
خیلی گوشی خوبیه
اگر با قیمتی زیر ۲۵ میلیون بیاد، شاهکاره !
پس بشین تا بیاد
دوربینش از ایفون هم بهتره؟