بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی برای دانشآموزان و دانشجویان + دانلود
به نظر شما بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی چه مشخصاتی دارد؟ در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا بهترین برنامههایی که در این زمینه طراحی شدهاند را به شما معرفی کنیم تا باتوجه به شیوه درس خواندن خود بهترین را پیدا کنید.
معرفی بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی
به عنوان یک دانشآموز یا دانشجو طبیعتاً باید موارد زیادی چون کوییزهای هفتگی، امتحانهای میانترم، پایانترم و حتی امتحانهای مهمتری چون کنکور را مدیریت کنید. حتی اگر از این موارد هم بگذریم، ارائه پروژههای درسی، تکالیف و… هم موارد دیگری هستند که نباید انجام دادن آنها را فراموش کرد. البته نمیشود دوران خوشی که با همکلاسیها میگذرد را هم تنها به درس خواندن اختصاص داد.
مطمئناً بیشتر شما هم دوست دارید در این اوقات با دوستان خود بیرون بروید یا حتی در کلاسهای بیرون از محیط درسی هم شرکت کنید. تمام این کارها را میتوان انجام داد، به شرط اینکه برای هر کدام زمان مشخصی را تعیین کنید.
برخی از افراد در ذهن خود برنامهریزی میکنند و عدهای هم هر آنچه که از ذهنشان میگذرد را روی کاغذ مینویسند. اگرچه که راه دوم بسیار بهتر از راه اولست، اما استفاده کردن از اپ برنامه ریزی درسی هم از این دو بهترست. مسلماً کاغذ این قدرت را ندارد که وقتی نوبت به انجام کارتان میرسد شما را صدا کند! حتی اگر هم به ذهن خود اعتماد کردهاید، گاهی پیش میآید که آنقدر غرق انجام کار دیگری شدهاید که زمان از دستتان در میرود.
اگر هم بخواهید ببینید که در دوران درس خواندنتان چه پیشرفتهایی داشتهاید، طبعاً باید آن را به صورت دستی بر روی کاغذ بنویسید که در این حالت بهترین کار رسم کردن نمودارست. یک برنامه برنامه ریزی درسی خوب قادرست نه تنها این موارد ساده، بلکه کارهای مهمتر دیگری که حتماً به آنها احتیاج دارید را هم انجام دهد.
به عنوان مثال، هر زمان که نوبت خواندن فلان درس شد، اپلیکیشن به صدا در میآید، به شما یادآوری میکند که تاریخ پیش رو تعطیلی رسمیست، اگر قرار مهمی داشته باشید آن را یادآوری میکند، امتحانهای پیش رو را به یادتان میآورد، میتوانید یادداشتها و نوتهای کلاسیتان را به صورت اسکن کردن عکس تخته کلاسی، ضبط صدا یا همان روش مرسوم نوشتن در آن قرار دهید و… البته باز هم کارهای دیگری هستند که در ادامه با معرفی هر یک از اپلیکیشن های برنامه ریزی درسی آنها را نام میبریم.
توجه داشته باشید که هر نرم افزار برنامه ریزی درسی که در لیست زیر جای گرفته نقطه قوت خاص خود را دارد که ممکنست شما به شدت به آن نیاز داشته باشید؛ بنابراین توصیه ما اینست که در مورد تمام آنها بخوانید تا بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی را پیدا کنید.
درس یار: بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی فارسی
در بین اپلیکیشنهای ایرانی، این مورد توجه ما را بیشتر به خود جلب کرده و به همین جهت به کسانی که به دنبال بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی فارسی هستند، این برنامه را معرفی میکنیم. این اپلیکیشن برنامه ریزی درسی رایگان نیست. برای اینکه بتوانید از تمام امکانات درسیار استفاده کنید، باید اشتراک خریداری کنید. اگرچه هزینه آن چندان زیاد نیست، اما باز هم میتوانید با تماشای ویدئو، یک روز و با دعوت از دوستان، ۳۰ روز اشتراک رایگان هدیه بگیرید.
در این اپلیکیشن هم امکان برنامهریزی به صورت دستی وجود دارد و هم میتوان این عمل را به خود برنامه سپرد تا توسط هوش مصنوعی و آموزشی که دیده، نسبت به زمانهای آزادتان برنامه ریزی کند. در ضمن گزارش عملکرد به شکل نمودار میلهای و دایرهای، نشان دادن مدت زمان مطالعه، یادداشت برداری و امکانات زیاد دیگری در این اپلیکیشن وجود دارد که بعد از نصب آن به دلیل فارسی بودن زبان اپلیکیشن، نحوه استفاده کردن از آنها را یاد خواهید گرفت. این برنامه را میتوان به کسانی که به دنبال اپلیکیشن برنامه ریزی درسی کنکور هستند، معرفی کنیم.
متاسفانه این اپلیکیشن برنامه ریزی درسی برای ایفون نیست و نمیتوان در اپ استور آن را دانلود کرد؛ اما نگران نباشید در ادامه اپلیکیشنهای خوب دیگری را معرفی خواهیم کرد که هم برای کاربران آیفون و هم اندروید جزء موارد خوب به حساب میآیند.
نرم افزار پلنر درسی برای iOS و اندروید
تقریباً میتوان گفت اپهای زیادی هستند که برای برنامه ریزی کردن ساخته شدهاند، اما ما در ادامه مواردی را معرفی خواهیم کرد که با گرفتن امتیازات بالا از کاربران، در لیست بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی خارجی جای گرفتهاند. تمام این اپلیکیشنها بر روی گوشی نصب خواهند شد، منتهی اگر دیدید برای شما اینگونه نیست، احتمالاً به این دلیلست که سیستم عامل دستگاهتان را به روز نکرهاید. اگر به دنبال قیمت گوشی مناسب هستید که از جدیدترین نسخه پشتیبانی کند، میتوانید به لیست محصولات این سایت نگاهی بیندازید.
اپلیکیشن Todoist: نرم افزار برنامه ریزی درسی دانشجویان
احتمالاً وقتی نام این برنامه را میبینید، فکر میکنید که تنها برای لیست کارهایتان طراحی شده، اما باید بگوییم که این برنامه به دلیل مشخصاتی که دارد در دسته نرم افزار برنامه ریزی درسی دانشجویان و دانشآموزان جای میگیرد. کار کردن با این اپلیکیشن بدین صورت است که:
- برای اضافه کردن تسک یا برنامه جدید، بر روی + که در پایین صفحه قرار گرفته کلیک کنید.
- در اینجا میتوانید امتحانهای پیش روی خود را قرار دهید. به عنوان مثال، اگر شما در فلان تاریخ امتحان فیزیک دارید، در بخش Task name عبارت “فیزیک” را تایپ کنید.
- برای انتخاب تاریخ، بر روی تقویم که کنار آن “Today” نوشته شده، کلیک کرده و تاریخ امتحانتان را مشخص کنید.
- اگر خواندن این درس برای شما اهمیت زیادی دارد بر روی “Priority” نیز کلیک کنید. میتوانید هم هر کدام از درسها را نسبت به اینکه اولویت چندم هستند انتخاب کنید.
- در آخر بر روی فلش قرمز کلیک کنید.
میتوانید برای امتحان خود یک سری زیر مجموعه نیز تعریف کنید. به عنوان مثال، قرارست برای امتحانتان چه فصلهایی را بخوانید، چه تکالیفی را انجام دهید و چند تست حل کنید و در مجموع به کمک آن برنامه ریزی روزانه خود را مشخص کنید.
- برای این کار:
- بر روی اسمی که برای تسکتان تعریف کردهاید، کلیک کنید. توجه داشته باشید که اگر بر روی دایره آن کلیک کنید، برنامه فکر میکند آن را انجام دادهاید و حذفش میکند.
- در ادامه بر روی +Add sub-task کلیک کنید. زیرمجموعهها را هم میتوانید اولویتبندی کنید و برای آنها تاریخ مشخص کنید.
“Todoist” را بهترین برنامه ی برنامه ریزی درسی برای امتحانهای پیش رو معرفی میکنیم. اگر این اپلیکیشن توانسته توجه شما را به خود جلب کند، برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید:
اپ برنامه ریزی درسی Trello
در Trello میتوانید برنامههای درسی خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و آنها را به صورت تیمی مدیریت کنید، اما اگر در ابتدا به صورت تکی وارد این اپلیکیشن شدهاید، بر روی “Create your first trello board” کلیک کنید. به غیر از برنامه ریزی گروهی، تمپلیتهای جذاب برنامه یکی از بهترین امکانات دیگر آنست.
بعد از اینکه طراحی برنامه ریزی مورد نظر را انتخاب کردید:
- بر روی “Create board from template” ضربه بزنید.
- در ادامه باید برای صفحه برنامه ریزیتان اسم مشخص کنید. (Board name)
- قسمت بعدی همان اسمیست که در ابتدا برای خود انتخاب کردهاید.
- در ادامه مشخص کنید که میخواهید شخصی دیگر نیز این برنامه ریزی را ببیند یا نه.
- اگر دوست دارید کادرهایی که بر روی نمونه انتخابیتان قرار داشته، پاک نشوند، تیک “Keep cards” را خاموش نکنید.
این اپلیکیشن برای برنامه ریزی درسی بیشتر در جهت برنامه ریزی گروهی طراحی شده؛ بنابراین اگر دوست دارید با دوستان خود کارهایتان را مدیریت کنید، حتماً آن را از طریق لینک زیر دانلود کنید.
MyHomework student planner
این اپ برنامه ریزی درسی برای اضافه کردن تکالیف درسی طراحی شده که با وارد کردن آنها میتوانید همه آنها را مدیریت کنید. البته اگر میخواهید برنامه موقع انجام تکالیف هشدار دهد، لازمست اکانت گوگل یا فیس بوک خود را وارد کنید.
Power planner
در این اپلیکیشن برنامه ریزی درسی میتوانید کلاسهای درسی خود را وارد کنید و به منظور راحت پیدا کردن آنها برای کلاسها رنگ انتخاب کنید تا سریعتر تسکهای مربوط به آنها را ببینید. از این جهت پاور پلنر برای مدرسین هم میتواند انتخابی مناسب در نظر گرفته شود.
برنامه برنامه ریزی درسی Evernote
این اپلیکیشن هم به عنوان بهترین برنامه برنامه ریزی درسی برای وارد کردن کارهای پیش رو و یادداشت برداری مناسب است. میتوانید با کلیک بر روی New که در کادری سبز رنگ پایین برنامه قرار گرفته، یادداشت یا تسک موردنظرتان را وارد کنید. نکته قوت این برنامه یادداشت برداری به صورت نقاشی کشیدن، صدا پر کردن، عکس گرفتن و تایپ کردن است.
My study life
در این اپلیکیشن میتوانید کلاسهای درسی، کارهایی که باید انجام دهید و تاریخ امتحانهایتان را وارد کنید. این برنامه هم برای محصلین و هم مدرسین کاملاً مناسب است. میتوانید برای هر کلاس، روزهای برگزاری، تکالیف و حتی شماره اتاق را هم وارد کنید تا نکتهای را در خصوص آن فراموش نکنید. از این جهت “My study life” میتواند بهترین نرم افزار برنامه ریزی درسی دانشجویان هم به حساب آید…
Study bunny: اپلیکیشن برنامه ریزی درسی ios
از نظر ظاهر واقعاً Study bunny بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی درسی ios و اندرویدست، چراکه به دلیل طراحی جذابی که دارد دانشآموز را ترغیب به درس خواندن میکند؛ چراکه با نصب این برنامه، با خرگوشی که در تصویر میبینید درستان را میخوانید. جالب این است که بعد از درس خواندن برنامه به شما سکه میدهد تا برای خرگوشتان لباس و غذا تهیه کنید و حتی موزیک دانلود کنید.
در ضمن اگر در هر بازه زمانی تایم زیادی را استراحت کنید، سکهتان را از دست میدهید. در کل، Study Bunny هم همراه شما برای درس خواندن است و هم جنبه سرگرمی آن باعث شده تا درس خواندن خستهکننده به نظر نرسد. این نرم افزار برنامه ریزی درسی انگلیسی واقعاً محیط کاربری سادهای دارد.
school planner
این اپلیکیشن برنامه ریزی برای مدرسه، امکان اضافه کردن امتحانها و تکالیف را دارد و برخلاف موردهای قبلی که با پرداخت پول، این موارد را یادآوری میکنند، این برنامه بدون نیاز به هزینهای کارهای پیش رویتان را با به صدا درآوردن گوشی، یادآوری میکند.
Student calendar – timetable
به عنوان یک برنامه برنامه ریزی درسی روزانه Student calendar میتواند مورد مناسبی در نظر گرفته شود. این اپلیکیشن تاحدودی شبیه به جدول برنامه ریزیست. طراحی آن بدین شکلست که کارهای پیش روی خود را در آن وارد میکنید و این موارد در روز و ساعت خود رنگی میشوند که با کلیک بر روی آنها میتوانید ببینید که در هفته یا ماه پیشرو چه رویدادهایی منتظر شماست.
این برنامه جدول برنامه ریزی درسی را میتوانید از طریق لینک زیر دانلود کنید:
این روزها موارد زیادی هست که دانش آموزان به آن نیاز پیدا میکنند؛ از اپلیکیشنهای مختلف آموزشی گرفته تا ترفندهایی برای اعمال برخی از تغییرات در فایلها؛ برای مثال گاهی نیاز به فایلی دارند که بخواهند تغییراتی روی آن ایجاد کنند. اگر این فایل آموزشی پی دی اف باشد نمیتوانند روی آن تغییر ایجاد کنند و باید آن را به ورد تبدیل کنند. در مقاله تبدیل پی دی اف به ورد به شما گفته شده که چگونه این کار را انجام دهند.
جالب است بدانید که اپلیکشینهای موبایل محدود به ساخت فایل نمیشود، بلکه حتی به کمک گوشی خود میتوانید برای ارائه درسهای خود هم پاورپوینت بسازید، از این رو، ما در مقاله بهترین برنامه ساخت پاورپوینت با گوشی بهترین و سادهترین برنامهها را معرفی و آموزش دادهایم.
همانطور که میبینید هر کدام از برنامههای لیست بالا ویژگی خاص خود را دارند؛ بنابراین ببینید که کدام مورد برای مقطع تحصیلیتان مناسب است و اینکه تمایل دارید تکی برنامه ریزی کنید یا به صورت تیمی این کار را انجام دهید. برای دانلود برنامه برنامه ریزی درسی کدام مورد توجه شما را به خود جلب کرده است؟
سوالات متداول
یک اپلیکیشن برنامه ریزی درسی خوب چه مشخصاتی دارد؟
اپلیکینشی که انتخاب میکنید باید مشخصاتی که به دنبال آن هستید را داشته باشد. به عنوان مثال، اگر تاریخ امتحانها و تکالیفتان را فراموش میکنید، آن را به یادتان آورد. اگر دوست دارید روند رشد درسیتان را ببینید، نمودار ساعات مطالعاتتان را نشان دهد و...
بهترین برنامه برای برنامه ریزی درسی اندروید چه نام دارد؟
میتوان گفت که تقریباً تمام اپلیکیشنهای این لیست کار خود را به درسی انجام میدهند و اینکه کدام یک از دیگری بهترست، بستگی به این دارد که در چه مقطعی درس میخوانید.
کدام اپلیکیشن را برای برنامه ریزی تیمی دانلود کنیم؟
اگر دوست دارید که با همکلاسیهایتان برنامهریزی کنید و هر کدام مطابق با آن درس بخوانید، Trello را دانلود کنید که در مقاله آن را معرفی کردهایم.
کدام اپلیکیشن برنامه ریزی درسی برای کودکان مناسب است؟
بهترین برنامه این لیست که برای کودکان هم مناسب است، Study Bunny نام دارد که بزرگترها هم میتوانند از آن استفاده کنند.