معرفی بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی و انگلیسی + لینک دانلود برنامه ها
در این مقاله تصمیم داریم بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه را به شما معرفی کنیم. اگر شما هم دنبال دانلود برنامه برنامه ریزی روزانه میگردید و دوست دارید همه چیز طبق برنامه پیش برود و به همه کارهایتان برسید، ادامه این مقاله را از دست ندهید. در کنار معرفی هر برنامه برای راحتتر شدن کار شما لینک آنها را قرار دادیم تا به راحتی بتوانید دانلود برنامه برنامه ریزی مد نظر خود را انجام دهید.
چه برای برنامه ریزی کارهای روزانه و چه برای تهیه یک لیست خرید شما قطعاً به یک اپلیکیشن مدیریت و برنامهریزی در گوشی خود نیاز دارید. بعضی افراد ممکن است به یک برنامه با کاربری ساده قانع باشند ولی بعضی افراد نیز شاید توقع بیشتری از چنین برنامهای داشته باشند و بخواهند از آپشنهای اضافهای استفاده کنند.
بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه اندروید و آیفون
در واقع اکثر اپلیکیشنهای برتر برای هر دو سیستم عامل ارائه شدند و از نظر محیط کاربری نیز تفاوتی باهم ندارند. ما مبنای خود برای انتخاب بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه را میزان رضایتمندی کاربران قرار دادیم، البته تعداد دانلودی که از مراجع معتبر صورت گرفته نیز اولویت بعدی ما در این لیست انتخابی بوده است و سعی کردیم بهترین موارد را برای شما انتخاب کنیم. گرچه با توجه به تفاوت سلیقهها و محبوبیت زیاد و نزدیک این اپلیکیشنها، ترتیبی برای آوردن آنها در مقاله در نظر نگرفتیم تا به دور از تعصب و با توجه به نیاز خود بتوانید بهترین اپلیکیشن برنامهریزی روزانه را پیدا و استفاده کنید.
Google Calender
نرم افزارهای گوگل همیشه مورد استقبال کاربران بودند و به واسطه امکاناتی که ارائه میدهند و محیط کاربری سادهای که دارند، بیشترین دانلود را به خود اختصاص دادند. برنامه تقویم گوگل که یکی از ساهترین و پیش پا افتادهترین نرم افزارهای این غول تکنولوژی به شمار میرود، تمامی قابلیتهایی که برای برنامه ریزی روزانه نیاز دارید را در اختیارتان قرار میدهد.
البته یک مشکل نسبتاً بزرگ برای ایرانیها دارد که آن هم استفاده از تقویم میلادیست و اگر بتوانید خود را با آن وفق دهید، بسیار کاربردیست و میتوانید برای هر روز و هرساعتی که مد نظر دارید reminder بگذارید تا به شما یادآوری شود از برنامه خود عقب نمانید. کاربران آیفون نیز از گوگل کلندر استقبال خوبی کردند و حتی برخی آن را بهترین نرم افزار برنامه ریزی روزانه برای ایفون میدانند.
Trello؛ نرم افزار برنامه ریزی روزانه در محیط کار
اگر شرکت دارید یا کارمندی هستید که به برنامه ریزی اهمیت زیادی میدهد، توصیه میکنیم حتماً برنامه Trello را امتحان کنید. این اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه آیفون و اندروید یکی از اولین نرم افزارهای رایگان برای برنامهریزیهای کاری و پیچیده است که قابلیتهای زیادی را در اختیار شما قرار میدهد، برای مثال میتوانید برای تعیین وضعیت کارهای خود، ستونهای مختلف ایجاد کنید و بر روی هر کدام برچسبی مختلف بر اساس کارتان بزنید.
همچنین قابلیت اضافه کردن افراد مختلف و ضمیمه کردن فایلها به برنامه خود، در دسترس شماست. این اپلیکیشن بر روی اندروید ۵ به بالا و iOS 10 به بالا قابل نصب است.
Class Timetable
اگر دنبال تنظیم یک جدول زمانی برای لیست کلاسهای خود میگردید، این اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه بهترین گزینه برای شماست. در این برنامه میتوانید برای هر کلاس خود رنگی مجزا در نظر بگیرید و برای هر مبحث به صورت جداگانه توضیحات یا یادداشتهای مربوط به آن را بنویسید.
همچنین برای مدیریت بهتر تکالیف و امتحانهای دروس خود میتوانید بخشی جداگانه و به خصوص برای آنها تعریف کنید. شاید فکر کنید این برنامه مختص دانشجویان است و برای آنها طراحی شده، اما با این که Class Timetable برای دانشجویان بیشترین بازدهی را دارد، ولی برای مدیران یا هر فردی که برنامه خود را به صورت هفتگی تنظیم میکند نیز بسیار کارآمد است.
این اپلیکیشن در نسخه رایگان محدودیتهایی دارد و ممکن است تبلیغات زیاد آن شما را کلافه کند و بهترست برای استفاده راحت و بیدردسر از آن اشتراک تهیه کنید.
Google keep
یکی از محبوب ترین اپلیکیشن ها برای مدیریت کارهای روزانه که برای هر قشری از جامعه با هر سنی مناسب است. گوگل کیپ این امکان را به شما میدهد که جای یادداشت کردن و نوشتن برنامه خود، هر آنچه که در ذهن دارید به صورت یک voice ضبط و ذخیره کنید و امکان اشتراک گذاری آن با دوستانتان نیز وجود دارد. همچنین میتوانید آن را با گوگل اکانت خود همگام سازی کنید تا با هر دستگاهی به برنامه خود دسترسی داشته باشید.
MeisterTask
مدیریت کردن برنامه روزانه خود، علاوه بر نیاز به برنامهریزی، به پیگیری و انجام دادن آنها نیز مرتبط است. این اپلیکیشن با ابزارهایی که دارد به شما کمک میکند تا روند انجام کارهای خود را مشاهده کنید و یک دید کلی نسبت به پیشرفت کارهایتان به شما میدهد.
اگر کسب و کار شخصی دارید یا مدیریت یک پروژه بزرگ را به عهده گرفتید، در این برنامه میتوانید مشخص کنید که چه کسی و در چه زمانی چه کاری را باید انجام دهد و به سادگی میتوانید روی برنامه خود نظارت کنید.
Notion
با این اپلیکیشن و ابزارهایی که دارد به راحتی میتوانید پروژه یا برنامه هفتگی خود را مدیریت کنید. داشتن فهرستهای کاری و متنوع، امکان یادداشت برداری و اشتراکگذاری آنها از جمله قابلیتهای مهم این برنامه به شمار میرود.
Forest
در بین اپلیکیشن های این مقاله، فارست یکی از منحصر به فردترینهاست و علاوه بر کمک به برنامه ریزی بهتر شما را برای اجرای راحتتر آنها راهنمایی میکند.
در برنامهنویسی این اپلیکیشن تمرکز زیادی بر استفاده از تکنیک پومودورو شده و به شما کمک میکند با تقسیم تسکهای خود به تسکهای کوچکتر، تمرکزتان بر روی اجرای برنامه بالا برود و با طی کردن گامهای کوچک به سادگی کار خود را به پایان برسانید.
Evernote
یکی از پردانلودترین و محبوبترین اپلیکیشنها که بر روی تمامی سیستم عاملها قابل اجراست. این اپ برنامه ریزی روزانه ایفون و اندروید به شما کمک میکند حتی ریزترین جزئیات برنامه خود را یادداشت کنید تا همه چیز مطابق چیزی که در ذهن دارید پیش برود.
My Classes؛ نرم افزار برنامه ریزی روزانه اندروید
شاید برایتان جالب باشد که بدانید در Play Store این برنامه در لیست نرمافزارهای مناسب دانشآموزان طبقهبندی شده است، اما محیط کاربری آن میتواند برای هر کاربری جذاب باشد و به همین دلیل تصمیم گرفتیم برای دوستانی که به محیطهای این چنینی و استفاده از ایموجیها در نوشتههای خود علاقه دارند، این برنامه را نیز معرفی کنیم.
شما میتوانید لیست کارهای روزانه خود، قرارها و تاریخهای مهم را در این اپلیکیشن ذخیره کنید و برای هر تسک خود یک ایموجی جذاب بگذارید. البته این برنامه فعلاً فقط برای اندرویدیها در دسترس است و نسخه رایگان آن تبلیغات زیادی دارد و اندکی آزار دهنده است. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم از نسخه پرمیوم آن استفاده نمایید.
نرم افزار برنامه ریزی روزانه اندروید Timetable
از اسم این برنامه هم میتوان به سادگی تشخیص داد که برای برنامهریزی روزانه ساخته شده و در بین کاربران اندرویدی بسیار محبوب است. گرچه هنوز نسخهای برای iOS ارائه نشده، اما به زودی در دسترس طرفداران آیفون نیز قرار خواهد گرفت. این نرمافزار برای برنامهریزی روزانه و ساخت جداول زمانی عالیست.
برای مثال میتوانید تعطیلات یا برنامه قرارهای کاری خود یا امتحانات درسی را در آن یادداشت کنید و در هر بخش توضیحاتی تکمیلی را برای خود بنویسید تا هیچ چیز از قلم نیفتد و همه چیز طبق برنامه ریزیتان پیش برود. این نرم افزار از تم یا حالت شب(night) نیز به خوبی پشتیبانی میکند و میتوانید بین حالت روز یا شب یکی را انتخاب کنید.
Egenda؛ نرم افزار برنامه ریزی روزانه مناسب زمانبندی
این اپلیکیشن نیز برای تنظیم زمانبندی برنامههای روزانه مناسب است و میتواند برای از خاطر نبردن قرارهای ملاقات یا کارهای مهم بسیار کاربردی باشد. همچنین به واسطه رابط کاربری سادهای که دارد برای استفاده جمعی و برنامهریزی پروژههای تیمی نیز مناسب است.
TickTick
TickTick یکی از محبوبترین برنامههای مدیریت کارها و برنامهریزی محسوب میشود. این اپلیکیشن اندروید یک رابط کاربری بسیار زیبا دارد و هر آنچه برای سازماندهی کارهایتان به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار میدهد. میتوانید چک لیست درست کنید، به یادداشتهایتان پیوست اضافه کنید تا بتوانید خیلی دقیق همه چیز را مدیریت کنید.
این برنامه کاربردی به شما امکان ایجاد وظایف روتین و تکرارشونده را میدهد. همچنین، میتوانید وظایف مختلف را دستهبندی کنید، بین آنها جستوجو کنید، دستهای را ویرایش و یادآور زمانی تنظیم کنید. در این برنامه میتوانید بر اساس پارامترهای تاریخ، نام و… وظایف مختلف را مرتب کنید. امکان همگامسازی تمام وظایف ایجاد شده با سایر دستگاهها نیز در این برنامه کاربردی ارائه شده است.
Todoist: برنامه ریزی و مدیریت لیست وظایف روزانه و یادآور
Todoist یکی از پیشرفتهترین اپلیکیشنهای برنامه ریزی و مدیریت کارهای روزانه است. این اپلیکیشن اندروید برای مبتدیان بسیار کارآمد است، میتوانید لیستتان را به چند پروژه تبدیل کنید و برای هر یک برچسب جداگانهای انتخاب کنید. این برنامه همچنین میتواند موارد تکراری، یادآورها و موعدهای مقرر را اولویتبندی کند و به شما اطلاع دهد.
این اپلیکیشن کاربردی میتواند با اختصاص وظایف به هر فرد انجام پروژههای گروهی و همکاری بین افراد را آسان کند. اگر میخواهید مدیریتی حرفهای بر کارهای روزانهی خود داشته باشید، این برنامه را از دست ندهید.
Microsoft To Do برای برنامهریزی کارها و یادآور
Microsoft To Do یک برنامه برای برنامه ریزی دقیق کارها با امکانات منحصر به فرد مخصوص اندروید است. با وجود کاربری ساده این نرم افزار امکانات کاربردی بسیار خوبی را به کابران خود ارائه میدهد که از آن جمله میتوان به یادداشتبرداری، یادآور موعدهای مقرر و رسیدگی به برنامههای مهم روزانه بر اساس اولویت آنها اشاره کرد.
رابط کاربری نیز با تمهای مختلف و تنظیم حالت تاریک و روشن محیط بسیار حرفهای را به کاربر ارائه میدهد. همچنین با استفاده از این برنامه میتوانید ایمیلهایتان را نیز به یادداشت و وظیفه تبدیل کنید. امکان به اشتراکگذاری فهرست وظایف قابل انجام با سایر افراد و هماهنگی و همکاری بیشتر در کارهای گروهی از دیگر قابلیتهای کاربردی این اپلیکیشن اندروید محبوب به شمار میرود.
Google Tasks: با این اپلیکیشن برنامه ریزی و مدیریت کار، هر کاری را انجام شده ببینید
شرکت گوگل کمی دیر به فکر ساخت اپلیکیشن اندروید در زمینه مدیریت کارهای روزانه افتاد، اما از بسیاری از رقبای خود در این زمینه بهتر عمل کرده است. این برنامه برای برنامه ریزی نیز بیشترین امکانات را در اختیار کاربران قرار میدهد.
این برنامهی کاربردی با بیش از ۱ میلیون دانلود از مارکت اندروید در صدر برترین برنامههای مدیریت کار اندروید قرار گرفته است. از ویژگیهای آن میتوان به دستهبندی متنها، کاربری آسان برنامه، امکان حذف نوشتهها، امکان هماهنگسازی با تاریخ، دستهبندی برنامههای روزانه بر حسب تاریخ، نمایش کارهای روزانه و رویدادها در تقویم گوگل، سیستم یادآوری با قابلیت تکرار، امکان جستجوی وظایف با قابلیت تطبیق خودکار اشاره کرد.
Asana: پروژههای تیمی را سازماندهی کنید.
این اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه بی شک یکی از قدرتمندترینها در زمینه سازماندهی و مدیریت کارهاست. Asana برای انجام کارهای نسبتاً پیچیده و مدیریت پروژههای تیمی طراحی شده است. این برنامه کاربردی آنقدر قدرتمندست که همه بیزینس شما را هدایت میکند و البته رایگان هم است.
از امکانات کلیدی آسانا میتوان به افزودن فعالیت، افزودن یادآورنده، معرفی پروژه و سازماندهی فعالیتها، معرفی مسئول برای هر پروژه و دنبالکنندهها، ثبت فایلها و جزئیات برای هر فعالیت و امکان کامنتگذاری اشاره کرد. در این برنامه فوقالعاده میتوانید بدون پرداخت هیچ هزینهای تا ۱۵ نفر را بصورت رایگان به پروژه اضافه کنید.
Tasks.org: برنامه ریزی روزانه اندروید به همراه تنظیم یادآور
Tasks.org یکی از کاملترین برنامههای مدیریت و برنامهریزی است و قابلیتهای کاربردی پیشرفتهای را به کاربران خود ارائه میدهد. از ویژگیهای این برنامه میتوان به مدیریت وظایف تکرار شونده و دورهای، رمزگذاری End-to-end، تگ زدن روی کارها، فیلتر گذاشتن و جستجو در وظایف، پنهان کردن کارها تا یک تاریخ خاص، مرتبسازی دستی برای Google Tasks با درگ و دراپ، اضافه کردن کارها به تقویم به صورت خودکار، نوتیفیکیشنهای رسیدن یا عازم شدن مبتنی بر مکان، سفارشیسازی لیستها با رنگها و آیکونهای مختلف و … اشاره کرد.
Any.do: اپلیکیشن پرطرفدار و عالی یاداور کارها مخصوص اندروید
برترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه که ترکیبی از مدیریت زمان و برنامهریزی است، به همین دلیل هم عملکرد پیشرفتهای دارد. رابط کاربری این برنامه بسیار خارقالعاده و حرفهای بوده و ۲ تم روشن و تیره را به کاربران خود ارائه میدهد.
امکان اولویتبندی کارها و قرارهای شما بر اساس تاریخ ثبت و دیگر پارامترها، دارا بودن توابعی برای حذف همهی یادداشتها و قرارها با لرزش گوشی شما، دارا بودن توابعی برای ثبت قرارها از طریق صوت و بدون تایپ کردن و در نهایت امکان اشتراکگذاری لیست کارها و قرارها با دوستان به روشهای متعدد پیش فرض از امکانات شگفتانگیز این برنامه به حساب میآید.
بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی
در مارکت ایران نیز میتوان اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی اندروید یافت، اما در مقایسه با نسخههای انگلیسی زبان، هنوز کم و کاستیهایی دارند. با این حال در ادامه یکی از بهترین آنها را به شما معرفی میکنیم.
تسکینو؛ اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه آیفون و اندروید به زبان فارسی
شاید بهترین اپ برنامه ریزی روزانه فارسی که میتواند نیازهای شما را برطرف کند، تسکینو باشد. در این اپلیکیشن امکاناتی مثل طبقهبندی کارها، ایجاد چک لیست و همینطور تنظیم یادآور در دسترس شما قرار میگیرد و میتوانید برنامه روزانه و حتی هفتگی و ماهانه خود را در آن یادداشت کرده و عملکرد خود را ارزیابی کنید. این برنامه بر روی بستر اینترنت ملی قرار دارد و حتی در هنگام بروز اختلالات، میتوانید به سادگی به برنامههای خود دسترسی داشته باشید. ناگفته نماند این برنامه نیاز به خرید اشتراک دارد.
آیا شما هم اهل برنامه ریزی روزانه کارهای خود هستید؟ بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه ios فارسی که با آن کار کردید چه بوده است؟ نظرات و تجربیات خود را درباره این لیست اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی ios و اندروید با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه در اندروید و iOS چیست؟
✔️ در مقاله بالا به لیستی از بهترین اپلیکیشنها برای برنامه ریزی اشاره کردیم که توصیه میکنیم آن را مطالعه کنید تا نرم افزار برنامه ریزی روزانه مناسب خود را پیدا کنید.
یک برنامه خوب برای انجام پروژههای گروهی و برنامه ریزی کدام است؟
✔️ Todoist یکی از پیشرفتهترین اپلیکیشنهاست که برای برنامه ریزی گروهی میتواند امکانات بیشماری را به شما بدهد و کار شما را راحت سازد.
قابلیتهای برنامه تیک تیک برای برنامه ریزی چیست؟
✔️این برنامه قابلیتهای زیادی دارد که از مهمترین آنها میتوان به مواردی مثل دسته بندی وظایف، ایجاد یادآور و امکان همگام سازی با سایر دستگاههایتان، اشاره کرد.
سلام ممنون از مقاله خوبتون. behtime.ir هم نرم افزار فارسی هست که امکانات خوبی برای برنامه ریزی داره.
من تو این اپلیکیشن ها خیلی جستجو کردم . خارجی ها اکثرا فیلتر هستند و یا مشکلاتی نظیر نداشتن تقویم فارسی و عدم ارسال نوتیفیکشن دارن. تو این همه جستجو تسکینو که اپلیکیشن ایرانی هست رو پیدا کردم و الان چند ماهی هست که با این اپ دادم کار می کنم به نظرم عالیه و امکانات کاملی داره. نسخه وب هم داره . نکته ای که داره اینه که ویژگی تبدیل گفتار به متن رایگان رو هم در نسخه وب و هم موبایل با دقت بسیار بالا داره.
سلام خیلی ممنونم از ادمین عزیز، ابزارهای کاربردی معرفی شدند.
بهتون پیشنهاد میکنم به نرم افزار ایرانی دوایتیفای (Doitify.com) هم سر بزنید و باهاش کار کنید، میتونه برای شما و کاربران سایتتون مفید باشه.
ما خودمون پشت دوایتیفای هستیم و از انتقادات، پیشنهادات و امکانات درخواستی شما استقبال می کنیم.
با احترام بسیار ممنون از مطلب عالی و فوق العاده ای که گذاشتین که با این کارتون کاربرها رو راهنمایی می کنید که چه اپلیکیشنی تهیه کنن . در خصوص ایرانی ها اون جوری که من جستجو کردم اپلیکیشن تسکینو از همشون بهتر هست . البته که برای استفاده می بایست خرید اشتراک کنید . من مشترک تسکینو هستم و چند روز پیش شرکت تسکینو آپدیتی گذاشته که ۳ روز می شه از اپ به صورت کامل و رایگان استفاده کرد و پس از اتمام اشتراک هم می شه از بعضی امکانات استفاده کرد .این آپدیت جدیده و می شه بدون هزینه ازش استفاده کرد . من در حال حاضر دارم از نسخه رایگانش استفاده می کنم و کارم رو را می اندازه .
سلام
بنده با تمام این نرم افزار ها کار کردم، متاسفانه بلافاصله نرم افزار به علت تحریم بودن ایران از کار می افتد و فقط با وی پی ان کار می کند