قیمت شیائومی ۱۲ پرو
اخبار شیائومیاخبار گوشی موبایلمقایسه گوشیمقایسه گوشی های شیائومی

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

امروزه گوشی های پرچم دار زیادی وجود دارد که امکانات بسیار خوبی داشته اما از طرفی قیمت این محصولات ممکن است برای بسیاری از افراد مقرون به صرفه نباشد. شرکت های ساخت موبایل این نیاز مشتریان را هم در نظر گرفته و مدل های میان رده را عرضه کرده اند تا بتوانند سهم قابل توجهی از این بخش بازار را به خود اختصاص دهند. شرکت های زیادی در این زمینه فعالت دارند یکی از آنها شرکت شیائومی است که سالانه با تولید گوشی های میان رده، پایین رده و پرچم دار سهم مهمی از این بازار را به خود اختصاص داده است.

به دلیل اینکه گوشی های میان رده این برند نسبت به بسیاری از میان رده های دیگر به نسبت قیمتی که دارند از امکانات بسیار خوبی برخوردار هستند چند مدل از آنها را در اینجا مورد بررسی قرار داده تا بتوانید انتخاب بهتر و آگاهانه تری داشته باشید.

شما می توانید با استفاده از پنل پیشرفته مقایسه گوشی در این سایت هر مدلی را که مد نظر داشته باشید به راحتی و در کمترین زمان ممکن مقایسه کنید.

باتریدوربینسخت افزارنمایشگرنام
باتری لیتیوم پلیمری ۳۰۰۰ میلی آمپردوربین اصلی:۲۰ +۱۲ مگاپیکسل
دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
Qualcomm SDM660 Snapdragon 660اندازه:  ۵٫۹۹ اینچ
LTPS IPS LCD :نوع
Full HD+ :کیفیت
رزولشن: ۱۰۸۰ × ۲۱۶۰ پیکسل
شیائومی می ای ۲
باتری لیتیوم یونی ۵۵۰۰ میلی آمپردوربین اصلی: ۱۲+۵ مگاپیکسل   دوربین سلفی:۸ مگاپیکسلQualcomm SDM636 Snapdragon 636 (14 nm)    اندازه: ۶٫۹ اینچ
نوع: IPS LCD
کیفیت: Full HD+
رزولوشن: ۱۰۸۰ × ۲۱۶۰ پیکسل
شیائومی می مکس ۳
باتری لیتیوم پلی مری ۴۰۰۰ میلی آمپردوربین اصلی:۵+۱۲مگاپیکسل
دوربین سلفی: ۲۰+۲ مگاپیکسل
Qualcomm SDM636 Snapdragon 636اندازه: ۶٫۲۶ اینچ
IPS LCD:نوع
Full HD+:کیفیت
رزولوشن: ۱۰۸۰ × ۲۲۸۰ پیکسل
شیائومی ردمی نوت ۶ پرو
باتری لیتیوم پلیمری ۴۰۰۰ میلی آمپردوربین اصلی:۱۲+۵ مگاپیکسل
دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
Qualcomm SDM636 Snapdragon 636اندازه: ۵٫۹۹ اینچ
IPS LCD :نوع
Full HD+ :کیفیت
رزولشن: ۱۰۸۰ × ۲۱۶۰ پیکسل
شیائومی نوت ۵ دوربین دوگانه هوش مصنوعی
باتری لیتیوم  پلیمری ۴۰۰۰ میلی آمپردوربین اصلی:۱۲+۵ مگاپیکسل
دوربین سلفی: ۵ مگاپیسکل
Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625اندازه: ۵٫۸۴ اینچ
IPS LCD :نوع
Full HD+ :کیفیت
رزولشن: ۱۰۸۰ ×۲۲۸۰ پیکسل
می ای ۲ لایت
باتری لیتیوم پلیمری ۳۰۸۰ میلی آمپردوربین اصلی:۵+۱۲ مگاپیکسل
دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل

Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625

اندازه: ۵٫۹۹ اینچ

IPS LCD :نوع

HD+ :کیفیت

رزولشن: ۷۲۰ ×۱۴۴۰ پیکسل

فروش ویژه
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 256 رم 8 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۳,۴۵۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
گوشی شیائومی 14T ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۸,۲۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی 14T ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Xiaomi 12 Pro ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۲۶,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi 12 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت 512 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۶,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 12S ظرفیت 128 رم 6 گیگابایت
قیمت ویژه: ۷,۹۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 12S ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت 256 رم 12 گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۴,۳۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

شیائومی ردمی اس ۲

به دنبال استقبال از گوشی می ای وان در سال گذشته این شرکت ورژن بعدی آن را هم عرضه کرده است. می ای ۲ بدون شک با خصیصه هایی که دارد از موبایل های هم رده خود کاملا متمایز است. در حال حاضر، در دو نسخه یکی به منظور پوشش بازار چین و دیگری برای بازار اروپا طراحی شده است. می ای ۲ از نسخه خام اندروید وان استفاده کرده و بر خلاف گوشی می ۶ ایکس فاقد پوسته سفارشی شیائومی است. یکی از امتیازات آن برخورداری از اندروید وان است که جدای اینکه به تولید کنندگان امکان داده تا بیشتر بر روی سخت افزار تمرکز کنند به روز رسانی های منظم امنیتی و غیره را برای آن به ارمغان آورده است. بدون شک می ای ۲ از جمله بهترین موبایل های اندروید وان وجود در بازار به حساب می آید. نمایشگر آن ۵٫۹۹ اینچی از نوع IPS LCD بوده و کیفیت آن Full HD+ است. این نمایشگر حدود نیم اینچ از نسخه قبلی خود بزرگتر بوده درحالیکه اندازه و ابعاد آن هم چنان همان مقدار قبلی باقی مانده است. رزولوشن آن ۱,۰۸۰× ۲,۱۶۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۰۳ پیکسل را ارائه می دهد.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

 

با وجود یک پنل LCD باز هم کانتراست و روشنایی فوق العاده ای داشته و رنگ ها پیش از حد اشباع نیستند. همچنین زاویه دید آن عالی بوده و بازخورد لمسی آن خوب است. کیفیت ساخت آن عالی بوده و صفحه آلومینیومی استفاده شده در پشت دستگاه از هم رده های آن مقاومت و زیبایی بهتری دارد. به طور کلی طراحی ظاهری می ای ۲ به زیبایی و مقاومت انواع پرچم دار به نظر رسیده و چیزی از آنها کمتر ندارد در حالی که قیمت بسیار کمتری نسبت به آنها دارد.

بودن شک یکی از نقاط قوت می ۶ ایکس مقرون به صرفه دوربین آن است. به دنبال پیروی از ترند دوربین دوگانه، این مدل هم دارای دوربین دوگانه است. لنز اصلی ۱۲ مگاپیکسل و از دیافراگم  f/1.75 و لنز ثانویه ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.75 است. لنز ثانویه مسئول ثبت عکس ها در شرایط کم نور بوده و به اثر بوکه در حالت پورتره هم کمک می کند. با استفاده از pixel binning پیکسل های مجاور را ترکیب کرده و پیکسل های ۲ میکرونی تبدیل می کند. نتیجه آن عکس های ۵ مگاپیکسلی است که به اندازه ۲۰ مگاپیکسل می رسد. دوربین سلفی آن هم ۲۰ مگاپیکسل بوده و دیافراگم f/2.2 را به خدمت گرفته است. پردازنده آن Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 است که یکی از پردازنده های میان رده شرکت کوالکام بوده و عملکرد بی نظیری را از خود نشان داده است. این چیپست نسل بعدی Snapdragon 625 بوده و دارای کلاک بالاتری نسبت آن است. پردازنده آن از ۸ هسته قدرتمند Kryo 260 برخوردار بوده که با وجود عملکرد خوب مصرف انرژی فوق العاده ای را برای آن به همراه داشته است.

شیائومی می مکس از جمله مدل هایی است که به یک نمایشگر بزرگ مجهز شده است. سری ۳ این گوشی هم دارای یک پنل ۶٫۹ اینچی و فاقد بریدگی است و رزولوشن Full HD+ را ارائه داده و می تواند تجربه لذت بخشی از تماشای فیلم را برای کاربران فراهم کرده و یکی از گزینه های ایده ال برای این گروه از افراد در نظر گرفته می شود. در مقایسه با نسخه قبلی می توان گفت که گرچه اندازه این پنل افزایش یافته اما ابعاد آن همچنان تغییر نکرده از این رو خاصیت اورگونمیکی آن به خوبی حفظ شده به طوری که کاربر به راحتی می تواند تنها با یک دست با آن کار کند. این روزها فبلت ها با برخورداری از نمایشگرهای بزرگ عده زیادی کاربر را به سمت خود جلب کرده اند شاید این همان دلیلی است که شرکت سامسونگ جدیدترین نوآوری های خود را در سری نوت پرچم داران خود اعمال کرده است. Xiaomi Mi Max 3 را می توان به عنوان یک فبلت جمع جور در نظر گرفت.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

برخی معتقد هستند که اگر Mi Max 3، به سنسورهای دوربین رزولوشن بالا مجهز نبود نمی توانست تجربه عکسبرداری خوبی را ارائه دهد اما حقیقت این است که شیائومی بارها ثابت کرده که تنها اندازه سنسور و رزولوشن نیست که اهمیت دارد بلکه همچنین بهینه سازی های کلی نرم افزاری هم در این مورد نقش اساسی دارد. دوربین عقب به دو سنسور ۱۲و ۵ مگاپیکسل تجهیز شده و سنسور اصلی، از اندازه پیکسلی برابر با ۱٫۴ میکرون و دیافراگم f/1.9 برخوردار بوده و از فوکوس سرعتی دو هسته ای Dual-PD، تشخیص صحنه هوشمند، تشخیص هوشمند و غیره پشتیبانی می کند. فوکوس سرعتی دو هسته ای Dual-PD، دوربین این دستگاه را به یکی از نقاط برجسته آن تبدیل می کند. به دلیل برخورداری از اندازه پیکسلی ۱٫۴ میکرون، روشنایی نمونه عکس ها عالی بوده و تولید رنگ بسیار طبیعی و واقعی را  ارائه می دهد. در حالت پرتره لایه های عکس کاملا از هم متمایز بوده و مرزها به خوبی از هم تفکیک می شوند.

در رابطه با کیفیت عکس ها هم می بایست گفت که هر دو دوربین عکس های شارپی را تولید کرده و اشباع رنگ آنها عالی است. همان طور که در بالا اشاره شد تولید رنگ این سری می مکس شیائومی بسیار خوب بوده اما در برخی مواقع خصوصا در حالت HDR رنگ ها بیش از حد شارپ می شنود. مشکل می مکس هم همانند بسیاری از میان رده ها این است که در زمان نبود نور کافی و در شب کیفیت عکس ها کمی کاهش می یابد.از نظر سخت افزاری گفته می شود که xiaomi mi max 3 به تراشه اسنپدراگون ۶۳۶ مجهز بوده که در واقع نسخه پایین تر تراشه Snapdragon 660 است. این همان تراشه ای است که در گوشی شیائومی ردمی نوت ۵ دوربین دوگانه هم به کار رفته و عملکرد مطلوب و رضایت بخشی را از خود نشان داده است. به همین دلیل، این پتانسیل را دارد که به یکی از پرفروش ترین سری می تبدیل شود. امتیاز این پردازنده در سایت های معیار به این صورت نشان داده شده است. امتیاز آن در سایت معیار AnTuTu برابر با ۱۱۸٫۸۹۷ در حالی که در GeekBench در قسمت تک هسته ای ها و چند هسته ای ها به ترتیب برابر با ۱۳۱۹ و ۴۷۱۴ است. به طور کلی می مکس ۳ با نمایشگر عالی به همراه طول عمر باتری فوق العاده و همچنین سخت افزار خوب یکی از گزینه های ایده ال برای تماشای فیلم و بازی است.

همان طور که می دانید ۵ Xiaomi’s Redmi Note از جمله خانواده های مقرون به صرفه شرکت شیائومی است. این سری از شیائومی یکی از مدل های ارزان قیمتی بوده که با وجود امکانات بسیار عالی قیمت خوبی هم در مقایسه با سایر میان رده های موجود در بازار دارد. طراحی آن خیلی متفاوت نبوده و بدنه آن از جنس آلومینیوم و پلاستیک ساخته شده که علاوه بر زیبایی دوام بسیار خوبی را برای آن به ارمغان آورده است. صفحه آن ۵٫۹۹ اینچی بوده و کیفیت HD PLUS را ارائه داده و تولید رنگ و کانتراست آن قابل تحسین است. پنل IPS در اینجا زاویه دید خوبی داشته و روشنایی آن برای خواندن محتوا در روشنایی روز مطلوب است.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

 

شیائومی ردمی نوت ۵ هوش مصنوعی دارای یک دوربین عقب ۱۲ مگاپیکسلی + ۵ مگاپیکسل بوده و از دیافراگم f / 1.9 و f / 2.0 برخوردار بوده که با یک فلاش LED دوگانه و ضبط تصاویر با وضوح ۴K همراه شده است. ابعاد تصاویر ثبت شده هم برابر با ۴۰۰۰x3000 پیکسل است. به علاوه از قابلیت های هوش مصنوعی بهره برده از جمله این قابلیت ها به حالت پرتره، حالت زیبایی و فیس آنلاک اشاره می شود. پیکسل های دوربین سونی با تکنولوژی تشخیص چهره به اندازه ۱۳ مگاپیکسل کاهش یافته است. از Portrait AI هم پشتیبانی کرده که یکی از تفاوت های مشخص آن با دوربین ۲۰ مگاپیکسلی نوت ۵ پرو به حساب می آید. پشتیبانی از قابلیت pre-HDR این امکان را به وجود آورده که به صورت هوشمند نور پس زمینه را تشخیص داده شده در نتیجه سلفی های جذاب و خیره کننده ای را در شرایط های نوری بد و کم نور ثبت خواهد شد. از طرفی برخورداری از یک فلش در پنل جلو تاثیر به سزائی در کیفیت سلفی دارد. حتی دوربین جلو هم قابلیت ضبط ویدئوهایی با کیفیت Full HD را دارد.

لنز اصلی دوربین دوگانه AI ردمی نوت ۵، ۱۲ مگاپیکسلی بوده که اندازه پیکسلی آن برابر با ۱٫۴ میکرون و دیافراگم آن f/1.9 است. این در حالی است که لنز ثانویه آن ۵ مگاپیکسلی است که مسئولیت ثبت عمق میدان را بر عهده دارد. به علاوه به ویژگی مجهز شده که مشابه به فوکوس خودکار دوگانه است. از قابلیت های دیگر آن به EIS (تثبیت کننده تصویر الکترونیکی) HDR ،Burst Mode (حالت پشت سر هم) و پاناروما اشاره می شود. دوربین دوگانه عقب همچنین قادر است با استفاده از هوش مصنوعی پرتره های عالی را ثبت کند و تار شدگی پشت زمینه بسیار طبیعی به نظر می رسد. جدای ثبت ویدئوهای Full HD قابلیت ضبط ویدئوهای اسلوموشن ۷۲۰ پیکسل را هم دارد. یکی دیگر از قابلیت های بسیار خوب آن پشتیبانی از تکنولوژی Face unlock است که با استفاده از تشخیص صورت اقدام به باز کردن قفل خواهد کرد. این میان رده از چیپست Snapdragon 636 استفاده کرده که یکی از انواع مدل های ارزان شرکت کوالکام به حساب می آید. این پردازنده بر اساس فرآیند ۱۴nm ساخته شده و نسبت به Snapdragon 630 حدود ۴۰ درصد ارتقاء داشته است. این پردازنده در گوشی Nokia 6.1 Plus و Asus Zenfone Max Pro M1 هم مورد استفاده قرار گرفته است. پردازنده آن ۸ هسته ای بوده که هسته های آن با کلاک ۱٫۸ گیگاهرتز به کار می افتند. حافظه آن شامل دو نسخه ۳۲/۶۴ و رم ۳/۴ /۶ است.

در واقع شرکت شیائومی سعی کرده در طراحی می ای ۲ لایت تمام امکانات پرچم داران را به یک میان رده وارد کند. این سری در دو نسخه Redmi 6 Pro (نسخه چین) و Xiaomi Mi A2 Lite (نسخه گلوبال) عرضه شده است تنها تفاوتی که این دو دارند این است که نسخه سیستم عامل می ای ۲ لایت از اندورید وان است. بدنه آن فلزی بوده و مقاومت خوبی هم دارد. اولین گوشی شیائومی بوده که از بریدگی نمایشگر برخوردار بوده و سعی شده که پنل جلو آن کاملا بدون حاشیه طراحی شود اما اندکی حاشیه داشته و این حاشیه در لبه پایینی بیشتر است. پنل آن نیز ۵٫۸۴ اینچی بوده و رزولوشن Full HD+ را ارائه داده است. نوع پنل استفاده شده در اینجا IPS LCD بوده که رنگ های شاداب و سرزنده ای را به نمایش گذاشته و از طرفی فونت ها، متون و تصاویر عالی به نظر می رسد. زاویه دید نسبتا خوبی داشته و روشنایی آن برای خوانش محتوا در مقابل نور مستقیم خورشید هم قابل قبول است. از طرفی دیگر بسته به سلیقه خود هم می توانید سطح رنگ های گرم و سرد آن را تغییر دهید.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

می ای ۲ لایت به پردازنده Qualcomm Snapdragon 625 مجهز شده و در واقع در بسیاری از موبایل هایی که در این حوزه قرار دارند به کار رفته است. این چیپست بر اساس فرآیند ساخت ۱۴ نانومتری ساخته شده و توانسته قدرت و کارایی قابل قبولی را برای یک گوشی ارزان فراهم آورد و به عنوان یکی از گزینه های خرید آن در نظر گرفته می شود. از نظر حافظه هم خاطر نشان می شود که در سه نسخه ۳۲/۴، ۶۴/۴ و ۳۲/۳ گیگابایتی عرضه شده است. از کارت حافظه microSD با استفاده از درگاه اختصاصی پشتیبانی کرده از این رو این امکان را برای کاربر به وجود آورده که مقدار حافظه داخلی را تا ۲۵۶ گیگابایت ارتقاء دهد. در رابطه با قدرت این پردازنده هم گفته می شود که در عملکردهای مالتی تسکینگ و چند پنجره ای عملکرد آن عالی است.

در رابطه با دوربین می بایست گفت که از ترند امروزی دوربین های دوگانه پیروی کرده و به دو لنز ۱۲( با دیافراگمf/2.2) و ۵ مگاپیکسلی ( با دیافراگم  f/2.2 ) مجهز شده است. این ماژول دوربین دوگانه با فلش LED و تثبت کننده تصویر نوری  (EIS) و PDAF تکمیل می شود. تصاویر گرفته شده در نور کافی بسیار شارپ بوده و ثبت جزئیات آنها عالی است. اما کیفیت تصاویر گرفته شده با آن همانند تعدادی از موبایل های ارزان قیمت موجود در بازار در نور کم تنزل می یابد و در این شرایط نویز تصاویر بیشتر می شود. حالت پرتره برای یک گوشی ارزان عمکلرد قابل توجهی دارد. دوربین سلفی آن ۵ مگاپیکسلی بوده و دارای دیافراگم f/2.0 است. این دوربین از هوش مصنوعی بهره برده و از حالت های AI portrait و AI beauty هم پشتیبانی می کند. می ای ۲ لایت طراحی بسیار زیبا و مقاومی داشته و نسبت ۱۹:۹ را به کار گرفته است. دوربین اصلی آن دوگانه بوده و عملکرد آن در شرایط استاندارد عالی است اما زمانی که نور کم می شود کیفیت عکس ها کاهش پیدا کرده و نویز آنها بیشتر می شود. حافظه هم بسیار عالی بوده و از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی می کند.

ردمی ۶ پرو همانند مدل های دیگر سری ردمی است و شیائومی در عرضه آن همچنان زبان طراحی گوشی های خود را حفظ کرده است. ممکن است برای برخی خسته کننده باشد اما واقعیت این است که اکثر کاربران اهمیتی نمی دهند. به طور کلی این مدل از سری ردمی از طراحی جمع و جور، اورگونمیک و کاربردی بهره برده است. بدنه فلزی با لبه های منحنی کار خود را به خوبی انجام داده و دوام و طول عمر بسیار خوبی را برای این محصول فراهم آورده است. از جمله اولین مدل های شیائومی بوده که دارای بریدگی نمایشگر است. همان طور که اشاره شد، این سری ردمی دارای یک نمایشگر ۵٫۸۴ اینچی است که کیفیت Full HD+ را ارائه داده، تراکم پیکسلی آن ۴۳۲ پیکسل در اینچ بوده و نسبت ۱۹:۹ را به خدمت گرفته است. نوع پنل استفاده شده در اینجا همانند سایر میان رده ها IPS LCD بوده و کیفیت تصویر باورنکردنی بوده و رنگ های آن سرزنده و غنی است و هم عکس ها و هم تصاویر هر دو خوانش بسیار عالی دارند. زاویه دید این نوع پنل عالی بوده و روشنایی کافی برای خوانش محتوا در حضور نور خورشید را دارا است حتی اگر کیفیت و رنگ آن را دوست نداشته باشید می توانید کیفیت رنگ آن را تغییر دهید.

  • Xiaomi Redmi S2

ردمی S2 همانند سایر موبایل های ارزان قیمت موجود به یک پنل IPS LCD مجهز شده که دارای زوایای منحنی بوده و در این مورد می توان گفت مشابه به نمایشگر شیائومی ردمی نوت ۵ و Mi 6X است و از کناره ها دارای حداقل لبه بوده اما در قسمت بالا و پایین مقداری حاشیه آن بیشتر می شود اما در لبه پایین این صفحه نمایش چیزی دیده نمی شود در حالی که در لبه بالا دوربین سلفی به همراه فلش آن و چندین سنسور جایی داده شده است. اندازه این صفحه نمایش ۵٫۹۹ اینچ بوده و نسبت ۱۸: ۹ را به خدمت گرفته است. کیفیت این صفحه نمایش نیز HD + با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۷۲۰ پیکسل بوده و تراکم پیکسلی آن ۲۶۹ پیکسل در اینچ است.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

 

در رابطه با دوربین می توان گفت که در پنل جلو یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی قرار داشته که از خصیصه های هوش مصنوعی نیز برخوردار بوده و قابلیت های بسیار زیادی در نرم افزار آن گنجانده شده است که متعاقبا در بالا بردن کیفیت تصاویر ثبت شده تاثیر به سزائی دارند. این دوربین با یک فلش LED همراه شده است اما دوربین اصلی استفاده شده در اینجا دو لنز ۱۲+۵ مگاپیکسلی را به کار گرفته است. لنز ۱۲ مگاپیسکلی از دیافراگم f/2.2 و اندازه پیکسلی برابر با ۱٫۲۵μm استفاده کرده و با یک فلش همراه شده است درحالی که لنز ۱۶ مگاپیکسلی جلو دارای اندازه پیکسلی برابر با ۲٫۰ μm است. کیفیت فیلمبرداری آن Full HD است.

Redmi S2 یک گوشی میان رده در نظر گرفته می شود که چیپست Snapdragon 625 را به کار گرفته است این چیپست جدید نبوده و تاکنون در گوشی های هوشمند ارزان قیمت زیادی به کار رفته است. پردازنده آن هشت هسته ای بوده که هشت هسته Cortex-A53 آن با سرعت ۲٫۰ گیگاهرتز در ساعت عمل می کند. همچنین پردازنده گرفیکی مورد استفاده در ردمی اس ۲، Adreno 506 است که عملکرد خوبی دارد.

  • Xiaomi Redmi Note 6 Pro

تنها ۶ ماه قبل بود که شیائومی یکی دیگر از گوشی های مقرون به صرفه خود را با صفحه نمایش بزرگ عرضه کرد این گوشی شیائومی ردمی نوت ۵ پرو نام داشت. ماه گذشته این شرکت نسخه بعدی آن را به نام ردمی نوت ۶ پرو معرفی کرده است. در اولین نگاه به نظر تنها از نظر سخت افزاری ارتقاء پیدا کرده اما با نگاه دقیق تر متوجه می شویم که به روز رسانی های بسیار بیشتری را نسبت به نسخه قبلی دریافت کرده است. اگر از بریدگی صفحه نمایش صرف نظر کنیم این نسل از سری ردمی از نمایشگر بسیار بهتری نسبت به نسخه قبل برخوردار بوده از طرفی دیگر از نسبت صفحه نمایش به بدنه بهتری هم برخوردار است.  ردمی نوت ۶ پرو هنوز عرضه نشده در روزهای آتی جزئیات بیشتری را منتشر خواهیم کرد.

دقیق ترین مقایسه گوشی های میان رده ۲۰۱۸ شیائومی

 

نتیجه گیری:

به طور کلی تراشه می ای ۲ نسبت به بقیه قوی تر است در واقع عملکرد آن میانگین عملکرد چیپست های میان رده و پرچم دار به حساب می آید. امتیاز کلی این گوشی در بنچمارک آنتوتو برابر با ۱۳۴٫۲۹۲ است. بعد از این تراشه، Snapdragon 636 قرار می گیرد که در گوشی های شیائومی ردمی نوت ۶ پرو، شیائومی نوت ۵ و می مکس ۳ به کار رفته است. برای مثال امتیاز این سه گوشی در بنچمارک آنتوتو تقریبا به ترتیب برابر با ۱۱۵٫۹۹۱، ۱۰۹٫۶۹۲، ۱۱۸٫۳۹۷ است. به طور کلی از نظر قدرت شیائومی می ای ۲ در رتبه اول بوده گوشی می مکس ۳ بعد از آن قرار می گیرد. شیائومی ردمی نوت ۶ پرو در این مقایسه در رتبه سوم و شیائومی نوت ۵ با دو دوربین نیز بعد از آنها قرار می گیرد. شیائومی ردمی اس ۲ از تراشه Snapdragon 625 استفاده کرده که در واقع از نظر عملکرد ضعیف تر از دو چیپست دیگر است اما باز هم نسبت به سایر مدل های موجود در بازار در یک محدوده قیمت از امکانات بهتری برخوردار است.

همه آنها از یک نوع پنل صفحه نمایش استفاده کرده تنها تفاوت آنها در مقدار رزولوشن و اندازه است پس از این نظر تفاوت چندانی با هم ندارند. اما از نظر دوربین می توان گفت که می ای ۲ دارای دوربین اصلی ۱۲+۲۰ مگاپیکسلی است و لنزهای به کار رفته در آن ساخت شرکت سونی بوده و عملکرد بسیار خوبی در مقایسه با بسیاری از گوشی های میان رده داشته است همچنین این گوشی با یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی برای علاقمندان به عکس های سلفی گزینه مناسبی به حساب می آید. بقیه گوشی ها از دوربین اصلی ۱۲+۵ مگاپیکسلی برخوردار بوده و تنها تفاوت آنها در دوربین سلفی است.

نظر شما در مورد خرید گوشی های معرفی شده چیست؟

 

 

 

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

سوالات متداول

یکی از نقاط قوت برجسته گوشی می ۶ ایکس چیست؟

✔️ بودن شک یکی از نقاط قوت می ۶ ایکس مقرون به صرفه دوربین آن است. به دنبال پیروی از ترند دوربین دوگانه، این مدل هم دارای دوربین دوگانه است. لنز اصلی ۱۲ مگاپیکسل و از دیافراگم f/1.75 و لنز ثانویه ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.75 است. لنز ثانویه مسئول ثبت عکس ها در شرایط کم نور بوده و به اثر بوکه در حالت پورتره هم کمک می کند. با استفاده از pixel binning پیکسل های مجاور را ترکیب کرده و پیکسل های ۲ میکرونی تبدیل می کند. نتیجه آن عکس های ۵ مگاپیکسلی است که به اندازه ۲۰ مگاپیکسل می رسد. دوربین سلفی آن هم ۲۰ مگاپیکسل بوده و دیافراگم f/2.2 را به خدمت گرفته است.

نمایشگر گوشی شیائومی می مکس 3 به چه صورت عمل می کند؟

✔️ شیائومی می مکس از جمله مدل هایی است که به یک نمایشگر بزرگ مجهز شده است. سری ۳ این گوشی هم دارای یک پنل ۶٫۹ اینچی و فاقد بریدگی است و رزولوشن Full HD+ را ارائه داده و می تواند تجربه لذت بخشی از تماشای فیلم را برای کاربران فراهم کرده و یکی از گزینه های ایده ال برای این گروه از افراد در نظر گرفته می شود. این روزها فبلت ها با برخورداری از نمایشگرهای بزرگ عده زیادی کاربر را به سمت خود جلب کرده اند شاید این همان دلیلی است که شرکت سامسونگ جدیدترین نوآوری های خود را در سری نوت پرچم داران خود اعمال کرده است. گوشی Xiaomi Mi Max 3را می توان به عنوان یک فبلت جمع جور در نظر گرفت.

گوشی ردمی 6 پرو از چه زبان طراحی بهره برده است؟

✔️ ردمی ۶ پرو همانند مدل های دیگر سری ردمی است و شیائومی در عرضه آن همچنان زبان طراحی گوشی های خود را حفظ کرده است. ممکن است برای برخی خسته کننده باشد، اما واقعیت این است که اکثر کاربران اهمیتی نمی دهند. به طور کلی این مدل از سری ردمی از طراحی جمع و جور، اورگونمیک و کاربردی بهره برده است. بدنه فلزی با لبه های منحنی کار خود را به خوبی انجام داده و دوام و طول عمر بسیار خوبی را برای این محصول فراهم آورده است.

کدام گوشی های شیائومی به عنوان یک میان رده تمام امکانات یک پرچمدار را دارند؟

✔️ در واقع شرکت شیائومی سعی کرده در طراحی می ای ۲ لایت تمام امکانات پرچم داران را به یک میان رده وارد کند. این سری در دو نسخه Redmi 6 Pro (نسخه چین) و Xiaomi Mi A2 Lite (نسخه گلوبال) عرضه شده است تنها تفاوتی که این دو دارند این است که نسخه سیستم عامل می ای ۲ لایت از اندورید وان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن