آسیبهای جدی قرصهای لاغری را نادیده نگیرید!
قرصهای رژیمی میتوانند برای افرادی که در مدیریت وزن خود تلاش میکنند یا سعی در از دست دادن آن دارند، بسیار وسوسهانگیز باشد. افراد غالباً هر کاری را برای کاهش وزن امتحان میکنند، اما همه این گزینهها برای ما سالم یا مناسب نیستند. بدون تحقیقات کامل، ممکن است به خودمان آسیب برسیم. قرصهای رژیمی نمونه ای از آن است.
هیچ قرص جادویی وجود ندارد که وزن شما را سریع کاهش دهد، آنها فقط به شما آسیب خواهند رساند. رژیم غذایی هم زمانی اثر درست خواهد داشت که با زندگی سالم همراه شود. به همین دلیل میخواهیم چند خطرات از این قرصهای رژیم غذایی را در ادامه به شما نشان دهیم.
۱- آسیب کبدی
بسیاری از مردم در سراسر جهان با اضافه وزن مقابله میکنند، اما رژیم غذایی و ورزش برای بعضی از آنها واقعاً کافی نیست، بنابراین آنها به دنبال مکملهای غذایی مانند قرصهای رژیمی یا چربی سوز هستند. با این حال، بسیاری از مردم از عوارض جانبی برخی از این قرصها مانند آسیب کبدی، چشم پوشی میکنند.
۲- مشکلات کلیوی
کلیهها یکی دیگر از قربانیان این قرص های کاهش وزن است. این قرصها عملکرد کلیهها را کند و سخت میکنند و در نهایت منجر به نارسایی کلیوی میشوند.
۳- بیخوابی
بیخوابی یکی دیگر از عوارض جانبی احتمالی قرصهای رژیمی است. بسیاری از آنها حاوی محرکهایی هستند که ممکن است شما را در شب بیدار نگه دارند، به خصوص اگر سایر محرکها مانند قهوه نیز استفاده کرده باشید.۴- اسهال
۴- اسهال
برخی از قرصهای چربی سوز در واقع میتوانند باعث اسهال شوند. این یکی از دهها عوارض جانبی این قرصهای به اصطلاح رژیمی است. داشتن اسهال برای مدت طولانی می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا تمام آب بدن که از دست میدهید باعث کم آبی و از بین رفتن الکترولیتها میشود که خطرات زیادی برای سلامت به همراه دارد.
۵- خونریزی رکتال
طبق این مطالعه، برخی از داروهای کاهش وزن میتوانند باعث ایسکمی روده بزرگ شوند که به خونریزی رکتوم نیز معروف است. اگر تصمیم به استفاده از آنها دارید مهم است که بیش از دوز توصیه شده مصرف نکنید و مدت زمان مصرف آن را طولانی نکنید.
۶- افزایش ضربان قلب
قرص های رژیمی دارای اثر مانند آمفتامین هستند که ضربان قلب شما را افزایش میدهد و اگر مشکل قلبی دارید این قرصها میتوانند عوارض خطرناکی و فاجعه باری به وجود بیاورند.
۷- سردرد مدام
سردرد نیز یک عارضه جانبی در مصرف قرصهای رژیمی است. در صورت بروز علائم و ادامه دار شدن آن بهتر است در مورد آن با پزشک مشورت کنید.
بهتر است به جای مصرف این گونه قرصها روی یک رژیم غذایی سالم و ورزش تمرکز کنیم. به نظر شما بهترین، سالمترین و بیخطرترین راههای کاهش وزن برای شما کدامند؟ لطفاً آنها را با ما در میان بگذارید و بگذارید به یکدیگر کمک کنیم!