کشف جدید ناسا؛ جایی بهتر از مریخ برای زندگی!
ناسا سیارهای با نام GJ 357 d را کشف کرده که احتمال وجود حیات در آن میرود. این کشف جدید به کمک تلسکوپ TESS ناسا صورت گرفته است. گفته میشود این سیاره در فاصلهی ۳۱ سال نوری با کرهی زمین قرار دارد؛ یعنی اگر همین امروز سفر خود را آغاز کنیم؛ ۳۱ سال طول میکشد تا به آن برسیم. البته این زمان با کمک پیشرفتهای علمی و تکنولوژی و رسیدن به سرعت نور -که امری چندان بعید نیست_ کمتر و کمتر خواهد شد.
اندازهی GJ 357 d 6 برابر زمین بوده و تاکنون نزدیکترین سیارهای به شمار میرود که علائم حیات در آن دیده شده است.
دانستنیهای جالب دربارهی GJ 357 d:
NASA به کشفیات جدیدی در مورد GJ 357 d رسیده که هرکدام حیرت انگیزست. ابتدا اینکه این سیارهی عظیم در منظومه شمسی خود دور خورشید میگردد اما خورشید این منظومه یک ستاره کوتوله است. نکته بعد اینکه یک سال، در این سیاره، تنها ۵۶ روز به طول میانجامد . در آخر باید گفت انرژی خود را که از خورشیدی که گفته شد دریافت میکند، برابر با انرژی دریافتی مریخ در کهکشان راه شیری از خورشیدست. دلیل وجود آب و خلق حیات در این سیاره نیز از زبان Lisa Kaltenegger سرپرست تیم تحقیقات ناسا شنیدنی است:
“این سیاره که همانند یک پسرخاله چاق برای زمین محسوب میشود. دارای اتمسفر بسیاری قوی بوده انرژی را در درون خود نگه میدارد. همین عامل باعث شکلگیری آب و حیات میگردد.”
اگر روزی علاوه بر دستیابی به سرعت نور، تلسکوپهای قویتری نیز در اختیار بشر باشد که ناسا قول آن را برای ۶ سال بعد داده بدون شک دغدغه و سوال تاریخی انسان که ” آیا در این عرصه پهناور گیتی تنها موجودات زنده ما هستیم یا خیر” پاسخ داده میشود.
اطلاعات شما بسیار عالی و جذاب بود و از اطلاعات علمی شما کمال تشکر را دارم