تأثیرات مخرب تحریم هواوی توسط آمریکا!
متأسفانه هوآوی تا یک سال دیگر باید با اثرات مخرب تحریمات آمریکا دست و پنجه نرم کند. در لیست تحریم اعلام شده، این کمپانی حق استفاده از فناوری و محصولات آمریکایی در گوشی موبایل خود را نخواهد داشت. با وجود تحریم هواوی ، خوشبختانه این شرکت توانسته به صورت مستقل تراشه هایسیلیون کایرین را تولید کرده و در گوشیهای خود قرار دهد؛ که این جزء بزرگترین دستاورد این کمپانی شمرده میشود. به نظر شما آینده این کمپانی قدرتمند به کجا خواهد رسید؟ در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم.
هواوی با قرار گرفتن در لیست تحریم وزارت آمریکا، مستقیماً تراشه هایسیلیکون کایرین را تحت تاثیر قرار داد
تحریم هواوی و تاثیر مخرب آن در قسمت سختافزاری این گوشی
بر اساس اطلاعات منتشر شده، وزارت بازرگانی آمریکا به دنبال مسدود کردن واردات قطعات چیپست هایسیلیکون کایرین خواهد بود که نتیجه آن فقدان این تراشه در سری جدید گوشیهای هواوی خواهد بود.
اولین تأثیر مخرب تحریم، نه تنها عدم دسترسی هواوی به پردازنده هایسیلیکون کایرین است، بلکه این کمپانی به پردازنده کوالکام اسنپدراگون هم دسترسی نخواهد داشت. اگرچه شرکت هواوی امکان دسترسی به قطعات و ابزار اولیه چیپست هایسیلیکون در خارج از آمریکا را دارد، اما بازسازی و تولید کل تراشه، روندی زمانبر و طولانی خواهد بود که در نهایت اقتصاد این کمپانی را تحتالشعاع قرار میدهد.
طبق اظهارات وزارت آمریکا، تمام شرکتهای تولیدکننده قطعات نیمهرسانا یا طراحی چیپست هایسیلیکون، باید قبل از فروش هر نوع قطعاتی مجوزهای لازم از دولت آمریکا را بگیرند؛ حتی درصورتی که قطعات اولیه چیپست هایسیلیکون توسط کمپانی TSMC تولید شود نیز احتیاج به گرفتن این مجوز دارد.
هدف دولت آمریکا از اعمال این محدودیتها نه تنها مسائل امنیتی بوده، بلکه این کشور قصد دارد تمام شرکتهای آمریکایی را در اولویت قرار دهد. اگرچه این امر به طور قطع محدودیت اصلی شرکت هواوی نخواهد بود، اما تحریم دولت آمریکا تمام شرکتهای بینالمللی را تحت فشار قرار خواهد داد.
کمپانیهای تحت تأثیر تحریم آمریکا
لازم به ذکر است، هواوی تنها شرکت تحت تأثیر این تحریم نیست و شرکتهای خارج از ایالات متحده مانند TSMC (کمپانی تایوانی و بزرگترین سازنده قطعات نیمه رسانا)، قطعاً متحمل فشار بیشتری نسبت به کمپانی کوالکام بوده، که این دقیقاً هدف اصلی تحریمات یک طرفه و ظالمانه آمریکا خواهد بود. از طرفی تأثیرات منفی این تحریم نیز گریبانگیر شرکتهای آمریکایی خواهد شد، چون کمپانیهای تأمین کننده تراشه آمریکایی خارج از این کشور، به دلیل گرفتن مجوزهای لازم دچار مشکل میشوند و افراد این شرکتها هیچ تمایلی به گرفتن مجوزهای لازم از دولت آمریکا را نخواهند داشت.
آیا تحریم آمریکا میتواند غولی مثل کمپانی هواوی را از پا درآورد و روی فعالیت این کمپانی تأثیر منفی بگذارد؟ نظرات خود را با ۱۹کالامگ به اشتراک بگذارید.
منبع: slashgear