-
سبد خرید خالی است
گوگل را میتوان سلطان بیچون چرای دنیای وب، نرمافزار و ... نامید. جذابیت و جنجال گوشی موبایل شرکتهای زیادی را به این حوزه کشانده است. بعد از ارائه و پیشرفت اندروید، شرکت گوگل نیز تصمیم گرفت که از شرکتهای دیگر جای نماند و شانس خود را در این بازار هم امتحان کند. این غول تکنولوژی سپس همزمان با توسعه نرمافزارهای مرتبط با اکوسیستم اندروید گوشیهای موبایل متنوعی را نیز تولید کرد. در ادامه به تاریخچه این شرکت اشاره خواهیم کرد. اگر خرید گوشی گوگل پیکسل را در برنامه دارید بهترست کمی در مورد این غول نرمافزار و سختافزار اطلاعاتی را بدانید. این شرکت در 4 سپتامبر 1998 تأسیس گردید. موسسان این شرکت دو مهندس فارغ التحصیل دانشگاه آکسفورد به نام لری پیج و سرگئی برین بودند که از آنها به عنوان مردان گوگل یاد میشود.
این شرکت در سال 2011 بخش تولید گوشی موبایل شرکت لنوو را خریداری کرد. این حرکت گوگل، این فرصت را به آن داد تا بتواند روی ارتقاء و پیشبرد آندروید کار کند و رقابت بین شرکتهای فعال در اکوسیستم اندروید را افزایش داد. با همکاری این شرکت چند مدل گوشی تولید شد سپس این شرکت در سال 2010 اولین سری از گوشیهای نکسوس خود را تولید کرد. نکسوس وان از جمله مدلهایی بود که توسط شرکت اچ تی سی تولید شد. گوشیهای نکسوس توسط چندین شرکت دیگر نیز تولید شد که از آن جمله میتوان به سامسونگ، ال جی موتورولا و هواوی اشاره کرد. به طور کلی گوشی نکسوس 6 را میتوان آخرین مدل از گوشیهای نکسوس دانست که در سال 2015 تولید شد، سپس تولید این گوشیها متوقف گردید.
گوشیهای گوگل پیکسل را میتوان سریهای اختصاصی این شرکت دانست که به طور کلی با نسخه خام اندروید اجرا میشوند. قیمت گوشی گوگل پیکسل را میتوان در محدوده قیمتی گوشی اپل دانست. از نظر کیفیت نیز موازی با این شرکت به پیش میرود و از این بابت چیزی از گوشیهای کوپرتینویی ها کم ندارد.
این گوشیها دقیقاً بعد از پایان عمر گوشیهای نکسوس تولید شدند. در واقع گوگل تصمیم گرفت که نسبت به سایر برندهایی که در بازار بودند گوشیهای بهتری تولید کند. به طوری که این روزها کیفیت ساخت این محصولات حرف اول را در بازار میزند. اولین سری این گوشیها در سال 2016 تولید شد که از نظر کیفیت دوربین یکی از گوشیهایی بود که حرفهای زیادی برای گفتن داشت.
جالب است بدانید که این شرکت جز اولینهایی بود که در دوربین گوشی پیکسل از قابلیت نایت مود استفاده کرد. اگر قصد خرید گوشی گوگل پیکسل را داشته باشید بهترست بدانید که نقطه قوت این گوشیها دوربین آنهاست؛ گرچه از سایر قابلیتهای آنها نیز نباید غافل شد. یکی دیگر از ویژگیهای منحصربهفرد گوشی گوگل پیکسل استفاده از نسخه خام اندروید است که روان بودن و سرعت را برای این گوشیها به ارمغان آورده است.
بعد از آن گوگل در عرضه نسل دوم گوشی گوگل پیکسل سعی کرد تا بر روی قابلیتهای دیگر نیز کار کند. به طور کلی در سری دوم نمایشگر ارتقاء یافت و سعی کرد که در این سری تجربه بهتری از صدا را برای کاربران ارائه دهد. در سال 2019 بود که این شرکت برای اولین بار از لنزهای دوگانه استفاده کرد. بکارگیری لنز تله فتو جهش بزرگی را در کیفیت عکسهای ثبت شده با گوشیهای پیکسل 4 و گوگل پیکسل 4 ایکس ال ایجاد کرد.
اگر به لیست قیمت گوشی گوگل پیکسل نگاهی بیاندازید میبینید که بر خلاف سایر شرکتهای فعال در حوزه ساخت موبایل هم از نظر قیمت گوشی و هم از نظر مدلها تنوع کمتری دارد. جالب است بدانید که این سازنده موبایل برخلاف شرکتهایی مثل شیائومی هر سال تنها دو مدل گوشی را معرفی و روانه بازار میکند و تاکنون سعی نکرده که این سیاست تولید را تغییر دهد. فروش گوشی گوگل در کشورهای اروپایی و آمریکا بیشتر بود و در کشورما نیز این گوشیها فروش قابلتوجهی ندارند؛ گرچه گوشیهای پرچمدار و تراز اول بازار محسوب میشوند. از جمله مدلهایی که تاکنون از این غول فنآوری تولید شده میتوان به گوشیهای گوگل پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکس ال، گوگل پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال، گوگل پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال و گوگل پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال اشاره کرد.
© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد© حقوق کپی رایت طراحی،توسعه و محتوا برای 19 کالا محفوظ می باشد